Evet canım 5. kürü yaptım,uzadığını gözlemleyebiliyorum.
Dediğim gibi biraz daha kestirdim ama bir hayli düz oldu artık daha rahat gözlemek mümkün olacak ve inanıyorum sağlıklı bir şekilde çatır çatır da uzayacak saçlarımız..Seviyoruz kendimizi ve de saçlarımızı
Sinameki sac rengini aciyormu ?
aciyorsa cok makbule gecer
evet canım gerçekten boya varsa akıtıyo boya yoksada saç rengini açabiliyo birazcık..çoğunluk bunu tecrübe etti
Biraz önce bu kürü uyguladım fakat, sinamekiyi yarım çay bardağından bile az bir suyla kaynatmama rağmen karışım çok sıvı oldu ve sürmekte zorlandım.
Daha önce saf zeytinyağının içine evigen ampul kırıp (elimle) saçıma sürüyordum, onu sürmek daha kolaydı kıvamlı olduğu için. Siz nasıl uyguluyorsunuz saçınıza bu karışımı ???
Biraz önce bu kürü uyguladım fakat, sinamekiyi yarım çay bardağından bile az bir suyla kaynatmama rağmen karışım çok sıvı oldu ve sürmekte zorlandım.
Daha önce saf zeytinyağının içine evigen ampul kırıp (elimle) saçıma sürüyordum, onu sürmek daha kolaydı kıvamlı olduğu için. Siz nasıl uyguluyorsunuz saçınıza bu karışımı ???
Teşekkürler kızlar.. fısfıs niye benim aklıma gelmedi ki ¿
Etrafa, tişörte falan sıçrarsa leke yapıyor mu ?
ay nekadar guzel yababam sac rengimi begendigi icin boyatmama izin vermiyordu ( bir tek ben babama benziyorumda o yuzden olsa gerek )
simdi dogal boyama olucak gibipeki diplerinmi uclarinmi rengi aciliyor?
berinili çok foto aradım ama bahsettiğim durumu gösteecek bulamadım malesef..şuan sinameki kullanıyorum,saçımda boya var ama bahsettiğim gibi bi açılma olursa onu eklerim buraya
cok tesekkur ederim :) benim malzemelerde bir gelsin sonra bende resim koymayi dusunuyorum
Olsun bir yerden başlamak ve istikrar önemli..benim 3kürüm biraz karışmış oldu kozmik bakıma uycam diye ama inş bundan sonra düzenli yapıcam yarın 4.kür beni bekler..senin adınada çok sevindim devam edelim böyle..hadi pamuk eller saça
Tebrik ederim,başarılarının da devamını dilerim arkadaşımilk kürü uyguladım şuan saçımda boneyle yazıyorum :))
Olsun bir yerden başlamak ve istikrar önemli..
Tebrik ederim,başarılarının da devamını dilerim arkadaşım
Benim saçım iyice kısa kesildiği için boya namına birşey kalmadı ; o yüzden boyaya etkisini bilmiyorum ama doğal saçta açılma yerine koyulaşma hissediyorum sanki ben ;ilginçte birşey..
Bu arada sarımsaklı şampuan bildiğin gürleştiriyor saçı..
Normalde lastik toka ile 3 tur döndürürdüm rahat olurdu saçım,kayıp düşmezdi ama gevşek olur ya hani öyle..
Şimdi ise 3 tur tam sıkı sıkı hissediyorum.(1 ayı biraz geçti sarımsaklı şampuan serüvenim)