Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benim 3kürüm biraz karışmış oldu kozmik bakıma uycam diye ama inş bundan sonra düzenli yapıcam yarın 4.kür beni bekler..senin adınada çok sevindim devam edelim böyle..hadi pamuk eller saça

Biraz önce bu kürü uyguladım fakat, sinamekiyi yarım çay bardağından bile az bir suyla kaynatmama rağmen karışım çok sıvı oldu ve sürmekte zorlandım.

Daha önce saf zeytinyağının içine evigen ampul kırıp (elimle) saçıma sürüyordum, onu sürmek daha kolaydı kıvamlı olduğu için. Siz nasıl uyguluyorsunuz saçınıza bu karışımı ???

evet canım gerçekten boya varsa akıtıyo boya yoksada saç rengini açabiliyo birazcık..çoğunluk bunu tecrübe etti

ay nekadar guzel ya babam sac rengimi begendigi icin boyatmama izin vermiyordu ( bir tek ben babama benziyorumda o yuzden olsa gerek )
simdi dogal boyama olucak gibi peki diplerinmi uclarinmi rengi aciliyor?

arkadaslar fisfisli $i$e kullaniyorlardi bence daha kullanisli biraz zaman alir gerci ama iyi bir yontem :) bende oyle yapicam

ben pamuğu karışıma daldırıp öyle sürüyordum saçıma

canım ztn 1çay bardağı işi hikaye inan çok sıvı oluyo dediğin gibi daha doğrsu çok fazla oluyo..bitmiş parfüm şişen varsa onu yıkayıp sonra kullan derim o yöntem en kolayı..

Teşekkürler kızlar.. fısfıs niye benim aklıma gelmedi ki ¿

Etrafa, tişörte falan sıçrarsa leke yapıyor mu ?

Teşekkürler kızlar.. fısfıs niye benim aklıma gelmedi ki ¿

Etrafa, tişörte falan sıçrarsa leke yapıyor mu ?

yook tatlım ya rahat ol zaten saçlarını ayırıyosn ya uygulayacağın kısıma yakın tutup sık elinlede iyce yedirirsin..

ay nekadar guzel ya babam sac rengimi begendigi icin boyatmama izin vermiyordu ( bir tek ben babama benziyorumda o yuzden olsa gerek )
simdi dogal boyama olucak gibi peki diplerinmi uclarinmi rengi aciliyor?

canım valla çok dikkat etmedim bide genelde saçımın uçlarında boya varken yapmış oldum ama her iki kısımıda açıyo gibi geldi bana benim asıl saç rengim fındık kabuğu küllü kumral gibi değişik açık bi renk o bile birazcık açılmıştı çok hoş olmuştu foto eklemeye çalışayım bi..

ben evdeki yumurta fırçalarından birini saç fırçası yaptım
Fırçayı karışıma batırıp sadece saç diplerine sürüyorum süper oluyor en son da elimde masaj yapıp yediriyorum iyice kafama.

Kontess çok absürt bir soru olacak ama sen sinamekiyi kaynatırken yarım çay bardağı su ile kaynattığını yazmıştın ya,çay bardağın eskilerden kullandığımız küçük sevimli çay bardaklarından mıydı yoksa ince belli daha büyük olan bardaklardan mı Ben küçükle yaptım da şimdiye dek,yoksa hata mı ettim yanlış ölçüde mi su koymama sebep oldu diye düşündüm:)

berinili çok foto aradım ama bahsettiğim durumu gösteecek bulamadım malesef..şuan sinameki kullanıyorum,saçımda boya var ama bahsettiğim gibi bi açılma olursa onu eklerim buraya

benim 3kürüm biraz karışmış oldu kozmik bakıma uycam diye ama inş bundan sonra düzenli yapıcam yarın 4.kür beni bekler..senin adınada çok sevindim devam edelim böyle..hadi pamuk eller saça
Olsun bir yerden başlamak ve istikrar önemli..
ilk kürü uyguladım şuan saçımda boneyle yazıyorum :))
Tebrik ederim,başarılarının da devamını dilerim arkadaşım
Benim saçım iyice kısa kesildiği için boya namına birşey kalmadı ; o yüzden boyaya etkisini bilmiyorum ama doğal saçta açılma yerine koyulaşma hissediyorum sanki ben ;ilginçte birşey..
Bu arada sarımsaklı şampuan bildiğin gürleştiriyor saçı..
Normalde lastik toka ile 3 tur döndürürdüm rahat olurdu saçım,kayıp düşmezdi ama gevşek olur ya hani öyle..
Şimdi ise 3 tur tam sıkı sıkı hissediyorum.(1 ayı biraz geçti sarımsaklı şampuan serüvenim)

bu da benim sacim kismetse 1 aralikta kurume basliyorum baslayinca neleri kullanicam onlarida yazarim 3 aylik uzatma dusunuyorum simdilik sonrasida gelicektir elbet acaba bu kisaliktaki sac 3 ayda belime gelirmi arkadaslar ?

canım benim boyam vardı akmıştı biraz aslında ama küre başlayınca biraz daha çabuk açıldı rengi sanki..bende bazı dönemler koyu gibi hissediyorum doğrudur o nedendir bilemem ama genelde açılıyo bnm saçım :26: sarımsaklı şampuan deneyemedim hiç ama bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum epey saçım çıktı sanki alnımın üstüne yanlara filan bakıyorum da çıkmış birsürü yarın bigün yüzüm kapanmazsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…