bu da benim sacim kismetse 1 aralikta kurume basliyorum baslayinca neleri kullanicam onlarida yazarim 3 aylik uzatma dusunuyorum simdilik sonrasida gelicektir elbet acaba bu kisaliktaki sac 3 ayda belime gelirmi arkadaslar ?Eki Görüntüle 560667
gelir canım 3bilemedin 4ay diyelim5 6kür sora 3 4 parmak uzamış ve çoğalmış olacak bu saç rengide kalmaz boya değil mi açılır bence..çok sayısal konuştum farkındayımama yap kürünü burdada foto paylaşırsan görücez o zaman yine..
3 aya 4-5 parmak buyusede hic fena olmazyok canim boya degil kendi sac rengim ocakta insallah yine yuklerim 1 aylik durumu inceleriz sonra :) diger arkadaslarada bir fikir olur
merhaba kızlarr bende geçen senelerde sinamekiyi aldım ama düzenli yapmayı beceremedim öyle duruyordu şimdi saçlarım için bir takvim hazırladım ne zaman boyadım kestim bakım yaptım hepsini yazıyorum
size bir şey sormak istedim şimdi ben bu kürü haftada 1 kere 8 hafta yerine haftada 2 kere 6-7 hafta yapsam nasıl olur.
birde bemiks kullanamıyorum onun yerine bephanten koydum badem yağı yerine de bal koydum
biliyorum formülü değiştirdim biraz ama saçlarım zaten çokta yavaş uzamıyor ama saçlarımın daha çok bakıma ihtiyacı var o yüzden sinamekinin uzatma gücü bal ve bephantenin onarma gücünü birleştireyim dedim
sık yapmak işe yarar mı merak ettim de ocak ayına kadar saçlarımın biraz daha fazla uzamasını ve toparlanmasını istiyorum işe yarar mı dersiniz
canım selam..senin kullandığın malzemelerde güzel ama sinameki kürünün içindeki malzemelerden uzaklaşma derim bemiks ampulün yerine değil yanına bepanteni ve evigeni koyarak kullan onlarda muazzam bi onarma yapıyo emin ol..bu arada genelde haftada bir yapan daha çok ama 2yapanda var sen ööle yaparsan 5 6 hafta sonra dinlenmeye bırak derim 2 3hafta sonra tekrar devam edersin..dilerim bu sefer istediğin gibi istikrarlı devam edersdin ve istediğin uzunluğa ulaştırırsın saçlarını..
teşekkürler canım yanıtladığın içintatlı badem yağını sadece saç uçlarıma sürerek kullanmıştım gerçekten çok işe yaradı tek başına bile şu an yok elimde ama alacağım en kısa sürede onu da bemiksli sinamekiyi yaptım ama kaşıntı yaptı bemiks alerjik bünyem var malesef mecbur bıraktım
ocak ayına kadar 5-6 parmak uzasa yetecek bana :26: sonra zaten o boyda sabitleyeceğim
saçlarım kendi halinde uzadığında 10 günde 1 cm kadar uzuyor zatensence ocak ayına kadar uzar mı 5-6 parmak
saç rengin güzelmiş bak baban haklı o zaman ben bile boya zannettimekimden itibaren saç uzatma diye bi topik var benim abone old konulardan o da istersen oradanda araştır süreç genelde söölediğim gibi resim koyanlarda var ztn canım sanada fikir olur tam gaz devam edersin
cok tesekkur ederim tatlim guzel yorumun icin :) insallah hayirlisiyla bi uzatalim herkeze bolll uzun saclar diliyorum :)
canım pardon biemedim tabi ama eğer alerjin varsa haklısın kullanma onun yerine bepanten evigen filan kullan şampuanın olmasıda güzel yinede çok yorma derim sinamekiyi dediğim gibi istikrarlı uygularsan istediğin sonuç zor değil çabucak kavuşursun güzel saçlarına :)) bademyağını bende o şekilde kullanıyorm evet gerçekten iyi geliyo ama bepantenle evigen olunca gerek kalmadı gerçi kür bile tek başına ytiyo onarma işine yeterki düzleştirici vs değmesin.. hem senin sevdiceğin asker galiba yazmışsın Allahım tez vakitte kavuştursun o gelene kadar hiç elini sürme föne düzleştiriciye maşaya filan.o gelince güzeelce bi süslenirsin uzun saçlarınla
ayy amin inşallah canım hem uzun saçlarıma hem sevdiceğime bi an önce kavuşayım
bi an önce uzasın 5-6 sene önce sadece siyah boyayla boyardım düzleştiricim falan yoktu arada bi jilet gibi düz olsun istediğimde ütülerdim saçlarımı o zamanlar belimdeydi saçlarım çok çabukta uzardı şimdi nerdeee
her gün okula gidiyorum e haftada 3 defa banyo yapıyorum dolayısıyla dalgalı kullanmazsam tokayla falan kıvırıp düzleştirmek zorunda kalıyorum uçları yandığı için süpürge gibi duruyor düzleştrmezsem çok zararlı mahvediyor saçımı biliyorum ama mecbur kalıyorum :26:
evet canım sevdiceğim askerde zaten o gittiğinden beri bana da burda askerlik yaptırdığı için saçlarım çok döküldü
eskiden bileklerim kadar kalın olurdu topladığımda şimdi 3te 1 i anca var
Allahtan zaten gür saçlıydım at gibi şu an normal insansı durumdalar da göze batmıyor
Ocak ayında askerimin yanına gideceğim 4 hafta kadar orada kalacağım o yüzden bu arada saçlarımın toparlanması lazım
evet canım ya Allah herkese nasip etsin gidip görmeyi çok çokk zormuş gerçekten hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmişne güzel ya git gör valla.. bu arada canım yediğimiz içtiğimizde bizi mahvetti benimde saçlarım çok güzel gürdü zar zor taranıp toplanırdı ama şimdi noldu bilmiyorm vala anca şampuanla kürle biraz adam ettim bakalım dahada devam edicem..şimdiden hemen başla valla kürlerine stresde yapma biliyorm dışardan demesi kolay oluyoda sevdiğine kavuşacaksn bigün o zamanları düşün hep hem bak ne güzel yanınada gidecekmişsn o yüzden şimdiden kokoş olma çalışmaları başlasın gidene kadar yine fıstık gibi olup gidersin canım :)
evet canım ya Allah herkese nasip etsin gidip görmeyi çok çokk zormuş gerçekten hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmiş
üniversite hayatı 4 senede bitirdi beni yaşlandım resmen eski fotoğraflarda çocuk gibiymiş suratım büyümüşüm sadece saçla kalmamış ki yediğim içtiğimin etkisi
bakalım her gün yumurta yemeye çalışıyorum malum içten destek vermek lazımbir de ilginç bir şekilde nisan-mayıs-haziran aylarında çok çok hızlı uzuyor saçlarım 1buçuk 2 ay içinde resmen 5 parmak uzamış geçen yaz
nisan yağmuru saçı hızlı uzatır derlerdi küçükken onun etkisi mi ne
saç rengimi düzeltmekle başladım işe kokoş olma yolunda artık gidene kadar küllü kumralıma kavuşabilirsem ne mutlu bana
canım sinameki akıtacaktır boyanı haberin olsun gitmene yakın yaparsın bi boya daha şimdilik uzatmanı ve bakımını yap hiç moralini bozma sevdiğinin karşısına güçlü ve morali yerinde çıkmalısın..evet bendede aynıydı eskiden çocuk gibiymişiz şimdi derdim yokken bide sigara içiyodm ben utanmadanoda beni mahvetmişti bıraktım Allaha şükür gene eski günlerime kavuşuyorm umarım sen ööle bşi yapmıyosndr aman uzak dur tek derdimiz saç uzatmak olsun..
boyayı akıttığını biliyorum canım hatta rengini de açıyormuş bazılarında bende açmaya çalışıyorum.
gidene kadar sadece cila atmakla idare ederim sanırım turuncular kapanana kadar sonra tamamen boyar öyle giderim diye düşünüyorum amaaaa
tam bir boya bağımlısıyım dayanamıyorum boyamadan kimyasalım geliyo resmen
çok şükür sigara kullanmıyorum
Ne kadar güzel çok sevindim senin adına sigarayı bırakman çok çok isabetli bir karar olmuş umarım bir ömür uzak durursun
kürün içinde sarımsak yok, sanırım kür dışında sarımsaklı şampuan kullanıyorsun. Sarımsak gürleştiriyor saçları kesinlikle, kür de dökülmeyi azaltıyor. Ama ben ilk defa bu kür saçımı uzatmadı diyen duydum. Demek ki saçının yapısı ile ilgili sana etki etmemiş canım.1 aydır kullanıyorum bu kürü,
saçlarım fena dökülüyordu.
Dökülme azaldı ama saç uzatma konusunda henüz 1 cm bile oynadığını düşünmüyorum.
Banyo ve sonrasında leş gibi sarımsak kokusuna katlanıyorum
kürün içinde sarımsak yok, sanırım kür dışında sarımsaklı şampuan kullanıyorsun. Sarımsak gürleştiriyor saçları kesinlikle, kür de dökülmeyi azaltıyor. Ama ben ilk defa bu kür saçımı uzatmadı diyen duydum. Demek ki saçının yapısı ile ilgili sana etki etmemiş canım.