• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

peki hayatım zaten tereddütlüydüm 5. den sonramı 8. den sonramı ara versem diye senin dediğini yapıyım canım :ecrin_bebek:
birde 5. uygulamamı yaptım 12 de yıkayacağım ama 2 cm uzadı ilk 3 kürde harikaydı ama 4. ve 5. de hiç uzama olmadı. gerçi şöyle bir bakınca uzama var gibi ama cetvelle ölçünce aynı ölçüde duruyor.
bu arada kontesim zaten sana ve saçlarına hayranım birde bunları görünce eridim bittim harikasın hayatım saçların muhteşem :D sen her halinle bir numarasın :hooray: a.s. :nazar:
birde ben bir seferlik ısırgan otu yağı ile yaptım badem yağım bitmişti alamadım bugün ama bir zararı olmaz değilmi ?
ayh utandım ama :kedi::utangac: bi seferlikten bi şe olmaz kuşum ama sürekli öyle yapma bence.asıl tarifin dışına çıkmadım ben hiçbilmiyorumkismile cetvelleri ölçümleri takma kafana.bana da çoğu zaman uzamıyor gibi geliyor ama aslında uzuyorlar.bi de saçın her yeri aynı oranda uzamıyor.o da yanıltabiliyor bizi:hulya:

kızlar ben bunun malzemelerini almaya gittim aktara,sarımsak yağı gördüm aldım şampuanın içine sarımsak rendelemek yerine sarımsak yağı koydum birşey farkedermi ki yaboshayallersmilekafama takıldı şimdi

Bugün görücem inşallah kuzumzemuszemus
Ama badem yağım bitmiş ya,mecburen saf zeytinyağı ile yaptıracağım.Olsun bu da faydalı ama değil mi:hulya:
zeytinyağı da faydalı tabiki ama kürün içine eklenince nasıl olur bilemiyorumkaydirigubbakcemile4 aman neyse zaten bi sonrakine alırsın.1uygulamadan bi şecik olmazzemuszemus

ben de bugün diplere sinameki,uçlara zeytinyağı kürünü yapıcam:icecream:
eee malum havalar güzelleşti
ikisine de farklı günler ayırıp evde pinekleyesim yok :dance:

Yaptım bakımımı,şu anda saçımda:)
Gene evdeki tüm yağlardan koydum içine.
Zeytinyağı
Mersin yağı
Lavanta yağı
Defne yağı
Çam terabantini

Ohhh bi de güzel koktu ki:D

Yaptım bakımımı,şu anda saçımda:)