Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes her moda küçük bir atılımla çıkar neden olmasın ki...belki ben yolda giderken biri benim saçımı gördü,aa iyi bir model dedi denemek istedi kendi de. sonra o kişi yurtdışına gitti,paris londra vs orda öyle gezerken modanın içinde olan biri gördü aaa iyi bir stil dedi,medya önündeki insanlarda bu stilleri denemeye başladı. sonra sonra da böyle moda oldu belki de:)

Kontesçim başlarda hemen fark edemiyor insan değil mi? ilerledikçe göreceğim di mi:)Gaz verin ,morale ihtiyacım var sanırım şu an:)
Saç modellerine balıyorum paso

Kontesçim başlarda hemen fark edemiyor insan değil mi? ilerledikçe göreceğim di mi:)Gaz verin ,morale ihtiyacım var sanırım şu an:)
Saç modellerine balıyorum paso

Gaz vermek için değil doğrusu bu olduğu için söylüyorum, ilk aradan sonra uzama farkediliyor

kontescım sana ne desem nası tesekkur etsem bılemedım canım yaa resmen hayat kurtardın psıkolojık acıdan okadar fenaydımkı.. neyse ıcerıge doneyım

hazıran ayında esımın ısrarı ve ıstegıyle ıkı yıldır sıyaha boyadıgım saclarımı gıttım platın rofle yaptırmaya uc kuafor gezdım ucude olmaz sacın yanar dedı. sac tasarımı yapan bı kuafore gıttım sonra dedımkı yanmaz ya acabıldıgınız kadar acın barı (temmuz ayınada tatıle gıtcemya kendı dusunceme gore sac ıyıce oturur ozamana kadar guzel olur..) neyse saat oglen 1 de oturdum koltuga gece saat 00,30 da adamla bırlıkte kapattık dukkanı. saclarım uc kez orıelle acıldı hala sıyah ustune sarıya boyandı bekledık sonra kızıllıkları gıdermek ıcın baska ıslemler yapıldı ondan sonra normal sac rengıme boyanıp rofle atıldı .. aralarda yapılan seylerı soylemıyorum bıle 370 tl para verdım kuafore .. ılk ıkı gun fonden qayet ıyı duran saclar sonrasında tutam tutam jolelemıssın durumundaydı tatıle gıttım gogsumde olan saclar dokule dokule ve normal tel degıl yemın ederım tutam halınde gelıyodu elıme arka tepe noktasındakı saclarımın boyu kopmaktan serce parmagım kadar kaldı. denız havuz suyuda mahvettı ıyıce artıkyıkamaktan nefret eder hale geldım .. eve donunce bıoxcn ampul kullandım fayda etmedı yada ettı anlamadım ama hala ne taranabılıyo nede yapıskan kıvamı duzelıp acılıyodu 2 hafta once senın yazıya denk geldım korktum ıyıce beter olur dıye ama oyle guven verdıkı yazdıkların denedım ıkı hafta kullandım bu ucuncu haftam .. saclarımdan toka kayıp dusuyo o derece yumusattı ve taranabılıyo sacım okadar yumusak ve duru oldukı ınan bukadar kısa surede etkı edecegını hıc dusunmemıstım sana coookkk cooookkkk tesekkur ederım kontescımm artık bu bakımı ara vererek uygulayacaqım ıster uzasın ıster uzamasın saqlıklı olmaya basladı saclarım bu bana yeter

canım sinemaki kürüylemi oldu bu

Ay neler gelmiş başına böyle offf kusura bakma ama eşini boğasım geldi haaa

geçmiş olsun arkadaşım,hem sağlıklı olur hem sağlıklı uzar inşallah saçınız:)
Birde konuyu değiştirmeden birşey sormak istiyorum ben ;bu saç kurutma makineleri çok zarar verir mi saça?maşa föne ara verdikte peki ya kurutma makineleri..
Havalarda soğudu iyice,korkuyorum hasta olmayayımmalum iş güç..

Aslında onlar da zararlı tabi ama o kadarcıktan bir şey olmaz, olmasın, olmamalı diye düşünüyorum.
Lakin yazın bile kurutma makinesiz yapamam.
Sinüzitim var :18:

canım sinemaki kürüylemi oldu bu

evet kubracım. sarmısaklı sampuan yerıne ben bıoblass sampuan kullandım . uzaması degıldı amac okudugunda anlamıssındır zaten sacın kendını toparlamasıydı ve sonucta basardım oldu yaza kadar dınlendırıp sonra ıslem yaptırıcam artık bı cm bıle kestırmeden

sorma sorma kontescım benımde bıde okadar para verdık nıye dokuluyo dıye cıkısıyoya al at camdan assagı tam dayaklık..

bende bioblas kullanıyorum tatlım valla iyi kurtarmıssın saçlarını

Aslında onlar da zararlı tabi ama o kadarcıktan bir şey olmaz, olmasın, olmamalı diye düşünüyorum.
Lakin yazın bile kurutma makinesiz yapamam.
Sinüzitim var :18:

caım bende aynı şeyi düşünüyorum düzleştiriciden uzak durmak için saçımı öne atıp fırçayla biraz düzeltiyodum yıkadıktan sonra ama karar aldım nasılsa gündüz banyolu filanda çıkılmıyo dışarı o yüzden akşamdan saçımı falan yıkayıp kaloriferin önünde oturcam biraz havluyla dursun birazda açık kendi dalgası daha bi güzel :) bu kış saçımın yıpranmasına izin vermicem iyi bi fırsat oldu bu soğukların gelmesi sizede tavsiye ederim kızlar..

sana doğal bir şekilde saça dalga yapma yöntemi önerebilirim istersen...

Evet evet o da süper fikir

sana doğal bir şekilde saça dalga yapma yöntemi önerebilirim istersen...

ben aslında çoğu zaman acelem yoksa kendi kurusun diye bekliyorm o dalgası çok güzel oluyo bazende hani şu dişli tokalarla bükerek toplayıp tutturuyorm o da iyi oluyoda saçım uzadıkça onun espirisi kalmadı senin önerin nedir canım merak ettim..

Evet evet o da süper fikir

canım senin saçlarında çok hoş ben beğendim valla sende bu yöntemi uygula kışın kendi haline bırakalım saçımızı ayda bir yapsakda yeter..ya canm bu arada senin şu gliserinli formülün işe yarıyo demi bebe yağıyla kullanıcam bende başka bişi varmıydı içinde

Teşekkür ederim
Ben yine de cesaret edemiyorum. Sonra çok fena baş ağrım, halsizliğim oluyor. Kışın şapkasız/beresiz bakkala bile gitmiyorum.
Kalorifer beni paklamaz
Evet yarıyor. İlk sayfada tam tarif var. Odur yani olay

tabii yinede önlemini al benmde nasıl olduysa sinüzitlerim kendiliğinden yok oldu başa dönmekten korkuyom ama önlemimi alıcam banyoluyken öle bi kurutup çıkmaktansa akşamdan yıkar yatarım öle bişelerle sarıp..hem saçlarda uzun şekilsiz bi durumda olmuyo çok fazla yapıp yormuycam saçımı

canım bu arada ilk sayfada uzamayı göstermek için resim koymuşsun ya orda saç rengin ne ben yeşil gözlü beyaz tenliyim bana gider gibime geldi gerçi tövbede ettim boyaya ama beğendim rengi diğer resimlerdede sanki koyulaşmış mı biraz rengi oda güzel duruyo

benimki de bu yönteme benziyor.Bir saç bandı alacaksın,alın hizasında kafana taç gibi geçireceksin,sonra alttan saçlarını tutam tutam alıp bant halkasının içinden geçireceksin. anlamadıysan videosunu atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…