Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Hiiiiiiiç öyle olmayacak diye düşünme bence, en önemlisi sağlıklı uzaması..
başımdan o kadar "uçlarından aldırmak için gidip 5-10 cm kısa kesilen saç" hikayesi geçti ki artık kırık mırık uzasında ne şekilde uzarsa uzasın yanii..
saçlarına çok çok iyi bak düzleştiriciden, fönden koru bak ne kadar kısa zamanda uzayacak :KK24:
japongülü ablamız bir yorumunda "saçlar boru gibidir" demişti uçlarında kırık yoksa çok daha fazla kolay uzar, bende kırık var uçlarında ama yinede kestiremiyorum uzun saça hasretim çünküüü ve ne yaparsam yapiyim bu boyda kalıyor hep :KK5:

inş canım biran öncce istediğimiz uzunluğa gelir..
buarada beslenmeyede dikkat etmek lazım..

hoş gördüm canım:KK16:
vallahi 10 puanlık soru sormuşsun :KK1:
o iki foto arası en az 1 sene var ama arada 3-4 tane de kesim var.
O yüzden net bir baz olamıyor o iki foto.
İlki ile 2. arasında 3 ay var ama. O kesin. :KK23:
Tahminimce baya uzar ama herkesin bünyesi farklı olduğundan uygulayıp görmen gerekiyor :26:
blog adresim nikimin altında yazıyor.
gugıla kontesce yazarsan da çıkıyor sanırım :KK17:

eğer ilk hali ve son hali arasında bir sene varsa aslında o kadar uzama olağan değil mi?ben üç dört ay içinde öyle uzadı sanıp şaşırmıştım

eğer ilk hali ve son hali arasında bir sene varsa aslında o kadar uzama olağan değil mi?ben üç dört ay içinde öyle uzadı sanıp şaşırmıştım

Bu ikisi arasında en az 1 sene ve 3-4 kere de 10cm'lik kesimler mevcuttur.

İki saç uzunluğu arası yaklaşık 35 cm'dir. (Birinin düz birinin dalgalı olmasını hesaba katmıyorum bile...)
4 ayda 35 cm saç uzar mı?
Ne yaptınız siz yahu :)

Son düzenleme:
şekerim ben zaten biliyodum ama şimdi böyle karşılaştırmalı bakınca harbiden süper uzamışlar yaa maşallah çok güzell

ben merak ediyorum saclarimi uzatmak istiyorum bir türlü firsat olmadi simdi basladim ve faydasini göüyürum sanki bu yöntem gercekten use yariyormu 3 ayda ne kadar uzadi merak ediyorum benim saclarim umuz altinda 32 37 santim uzatmak istiyorum ve bunu cok istiyorumEn Büyük TÜRKİYE

ya her ay 4 5 santim uzasin istiyorum saclarim dogum yapmama ragmen iyi uzuyor acaba bu kürler ise yarar mi kontes 1 ay oldu baslayali :KK9:ya bu arada kac santim uzadigini nasil ölcüyrsunuz:KK5:lütfen yardim edin saclarimi uzatmam lazim istiyorum 1 sene sonunda yani yazin 32 37 santim uzatmis olmak..deneyip fayda gören benim gibi senelerdir saclarini uzatmaya calisan ama hep uclari yüzünden kestirmek zorunda kalmis ve kuaför azabina ugramis ama sonunda belli yöntemlerle uzatmayi basarmis birileri varsa yardim etsin bitte bitte bitte schön

İki saç uzunluğu arası yaklaşık 35 cm'dir. (Birinin düz birinin dalgalı olmasını hesaba katmıyorum bile...)

merhaba yardimci olurmusun lütfen:18:

ben merak ediyorum saclarimi uzatmak istiyorum bir türlü firsat olmadi simdi basladim ve faydasini göüyürum sanki bu yöntem gercekten use yariyormu 3 ayda ne kadar uzadi merak ediyorum benim saclarim umuz altinda 32 37 santim uzatmak istiyorum ve bunu cok istiyorumEn Büyük TÜRKİYE

ilk sayfadaki ilk foto ile 2. foto arası 3 aydır.
bende o kadar uzadı, sizde ne sonuç olur bilemiyorum.
bünyenize göre sonuç değişebilir.

ya her ay 4 5 santim uzasin istiyorum saclarim dogum yapmama ragmen iyi uzuyor acaba bu kürler ise yarar mi kontes 1 ay oldu baslayali :KK9:ya bu arada kac santim uzadigini nasil ölcüyrsunuz:KK5:lütfen yardim edin saclarimi uzatmam lazim istiyorum 1 sene sonunda yani yazin 32 37 santim uzatmis olmak..deneyip fayda gören benim gibi senelerdir saclarini uzatmaya calisan ama hep uclari yüzünden kestirmek zorunda kalmis ve kuaför azabina ugramis ama sonunda belli yöntemlerle uzatmayi basarmis birileri varsa yardim etsin bitte bitte bitte schön

uçlarının kırılmaması için extradan başka ürünler kullanabilirsin.

uzama içinse bu kür kesin işe yarayacaktır evet.

kaç cm uzatır bilmiyorum,bu bünyene bağlı ama kesin normalden fazla uzatır.

ölçmek içinse bir ip kullanabilirsin.
çizgili bir bluz seçip,onun çizgilerinden takip edebilirsin.
foto çekebilirsin.

3-4 kez on cmlik kesimler mevcutsa tabi bu iyi bir uzama. ama ilk resimle ikinci resim arasında üç ay varsa o da çok iyi bir uzama,çünkü aralarında baya fark var o resimlerin de.

Bi de kontes en son fotoğraftaki saç rengin ne çok güzel,yani bir üstteki mesajımdaki uzun saçının rengi?

Ben de saçımı boyatmayı ya da sadece aralara gölge attırmayı düşünüyorum da o yüzden tam istediğim renkleri gördüğümde soruyorum. işte balyaj mı yoksa tamamen boyatma mı daha güzel durur onda kararsız kaldım...

BU KÜR SAYESİNDE BENİMDEE şaçlarımda uzama var..:nazar::nazar:
teşekkürler kontess :KK16::KK16:
ve gzl bilğilerini saklamayannn kknın gzl bayanlaraaaa :KK54::KK54:

Ben de saçımı boyatmayı ya da sadece aralara gölge attırmayı düşünüyorum da o yüzden tam istediğim renkleri gördüğümde soruyorum. işte balyaj mı yoksa tamamen boyatma mı daha güzel durur onda kararsız kaldım...

Açıkcası gölge ile röfle arasındaki farkı bilmiyorum ama eğer işine yarayacaksa şöyle bir şey söyleyebilirim.
İlk fotoda kendi saç rengim üzerine sadece oryal ile röfle yaptırmıştım. Ve o oryali ne yaparsam yapayım asla kapatamadım.
Sonrasında tüm saçı boyatsam da oryalli kısımlar hemen geri geldi.
Uzayıp kestirene kadar gitmiyorlar. Bilesin:26:

X