Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş gördüm canım
vallahi 10 puanlık soru sormuşsun
o iki foto arası en az 1 sene var ama arada 3-4 tane de kesim var.
O yüzden net bir baz olamıyor o iki foto.
İlki ile 2. arasında 3 ay var ama. O kesin.
Tahminimce baya uzar ama herkesin bünyesi farklı olduğundan uygulayıp görmen gerekiyor :26:
blog adresim nikimin altında yazıyor.
gugıla kontesce yazarsan da çıkıyor sanırım
eğer ilk hali ve son hali arasında bir sene varsa aslında o kadar uzama olağan değil mi?ben üç dört ay içinde öyle uzadı sanıp şaşırmıştım
şekerim ben zaten biliyodum ama şimdi böyle karşılaştırmalı bakınca harbiden süper uzamışlar yaa maşallah çok güzell
eğer ilk hali ve son hali arasında bir sene varsa aslında o kadar uzama olağan değil mi?ben üç dört ay içinde öyle uzadı sanıp şaşırmıştım
ben merak ediyorum saclarimi uzatmak istiyorum bir türlü firsat olmadi simdi basladim ve faydasini göüyürum sanki bu yöntem gercekten use yariyormu 3 ayda ne kadar uzadi merak ediyorum benim saclarim umuz altinda 32 37 santim uzatmak istiyorum ve bunu cok istiyorum
ya her ay 4 5 santim uzasin istiyorum saclarim dogum yapmama ragmen iyi uzuyor acaba bu kürler ise yarar mi kontes 1 ay oldu baslayali ya bu arada kac santim uzadigini nasil ölcüyrsunuzlütfen yardim edin saclarimi uzatmam lazim istiyorum 1 sene sonunda yani yazin 32 37 santim uzatmis olmak..deneyip fayda gören benim gibi senelerdir saclarini uzatmaya calisan ama hep uclari yüzünden kestirmek zorunda kalmis ve kuaför azabina ugramis ama sonunda belli yöntemlerle uzatmayi basarmis birileri varsa yardim etsin bitte bitte bitte schön
Bi de kontes en son fotoğraftaki saç rengin ne çok güzel,yani bir üstteki mesajımdaki uzun saçının rengi?
Ama tahminimce kahve tonları gibi sanki.
Ben de saçımı boyatmayı ya da sadece aralara gölge attırmayı düşünüyorum da o yüzden tam istediğim renkleri gördüğümde soruyorum. işte balyaj mı yoksa tamamen boyatma mı daha güzel durur onda kararsız kaldım...