Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

teşekkür ederim canım, beklerim
izleyici olmak için g mail ya da twitter hesabı yeterli oluyor, blog açmana gerek yok

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım, beklerim
izleyici olmak için g mail ya da twitter hesabı yeterli oluyor, blog açmana gerek yok

Merhaba kontescim.Bende senin bu paylaşımını gördükten sonra uygulamaya karar verdim. Çünkü kuaför sağolsun saçımı kendi kafasına göre kesti. Sana sormak istediğim bişey var bu formülü 8 hafta kullanıp 2 hafta ara verip 8 hafta daha kullansam sence bir sakıncası olur mu? Şimdiden teşekkür ederim :)

japongülünde 2bucuk ayda 6 cm yazmıs konu sahibi simdi haftada 1 cm nasıl oluyo bide resimlerde daha da cok uzamıs gibi geldi kafa karıstırıcı hic bisey anlamadım bende 6 hafta yaptım 3 cm uzadı cok bi beklentiniz olmasın abartıldıgı kadar bisey yok...

Bu kürü nişanlımla birlikte denedik! (evt adamın kafasına sürdüm yaniii)
sonuç çok bi değişiklik olmadı, bende de nişanlımda da...toplamda(2 ayı aşkın zamanda) eski uzama miktarına göre 1-2 cm lik fark oldu...
omzuma değen saçlarım ise şuan kulak memelerimde...kestirmek en temizi idi :)

Bende bugün aktarın yolunu tutup sonra doğru kuaföreee. Saçlarım keçe gibi oldu kırıklardan kurtulmam lazımm

Bugn ilk kürümü yaptımmm 1 saattir saçımda ama bayılcam yaa saçımı streçleyip üzerine de havlu beceremedim çember örttüm ama kafam çok ısındıııııı yanıyorumm

benim 1. 8 kürüm bitti .2 hafta ara verdım .

2. 8 kürüme başladım .4 kür yaptım gerıye son 4 kürüm kaldı .

yaz geldıgı ıcın bıran once bu 8 kuru de tamamlamak ıstıyorum .

acaba hafta da bır degıl de ,hafta da 2 kere yapsam da

son 4 kürümü biran önce bıtırsem olur mu

Faydasını gördün müüü:44:

Faydasını gördün müüü:44:

canım benım saclarım aslın da uzun .yanı belımden bıraz asagıda .ben tam popom da olsun ıstıyorum .

dedıgım gıbı sacım uzun oldugundan ve koyu oldugundan uzayıp uzamadıgını pek anlayamyorum .

ama cevrem sık sık soyluyor sacların cok uzamıs dıye .

popom da olması ıcın tahmınen 6-7 cme ıhtıyacım var gıbı .

Oooow maşallah nazar değmesinnn

Çok zor olmuyo mu bakımıı

Çarşamba günü ilk haftamı yaptıımm saçlarımda gördüğüm değişimleri yaziiim hemen.

Salı günü belimde olan ve hergün düzleştirici yemekten uçları bembeyaz olmuş keçe gibi saçlarımı kestirdim. Böyle kuaföre cannn kurban şu an saçlarım göğsümün altında. Ne kadar dediysem o kadar kesti ne uzun ne kısa. İyi ki de kestirmişim

Çarşamba günü de ilk bakımımı yaptımm 4 buçuk 5 saat saçımda beklettim ve yıkadımm duşta. Çıkınca saçıma mavi su sürdümm. Gliserinli karışımı da kullanıyorum çook memnunum. Dün tekrar duş almak zorundaydım bu yüzden üstüste saçıma şampuan sürmek istemedim zaten çok kuru saçlarım var duştayken saçıma saç kremimi sürdüm sadece elimle dalgalarımı şekillendirdim aşağıdan yukarıya doğru duruladımm iyce çıktım. Yine mavi su sürdüm biraz kuruyunca yine gliserinli karşımı sürüp yattım. Sabah kalktığımda yumuşacıkkk ve çok güzel dalgalarım vardı uzun zamandır böyle saçlara sahip olamadımm sürekli saçlarıma bakıyorum elimi saçımdan alamıyoruuummm.

Saçınız benm gibi yıpranmışsa kesinlikle önce bi kestirin birazz.

Düzleştirici yok artık hayatımda ve çok mutluyuuumm

Son düzenleme:
Ayrıca söylemeyi unuttumm saçlarında dökülme yaptığını söyleyenler olmuşşş bende olmadı aksine saçım dökülmüyooo duştayken bile 10 ya dökülmüştür ya dökülmemiştir saçımı elime atıyorum 1 tel bile gelmiyooo

kkontess ya sen bitanesin :) iyiki görmüşüm sinamekili kür tarifini ben 10 hafta uyguladım bemikslerim bitsin diye ilk yaptıgım zaman saçlarım ensemi kapatmıyordu kısa kesimdi şimdi omuzlarımda istedgim gibi şekil veriyorum çok güzel uzadı darısı tüm kısa saçlılara :)

ben 1,5 ay yaptım bu formülü. saçlarım önceden ayda 1cm uzarken bunları uyguladıktan sonra ayda 2cm uzadı. saçlarım zaten çok dökülüyordu o yüzden dökülmesi arttı mı değişmedi mi pek anlayamadım açıkçası. ama gerçekten sinemaki çok kötü kokuyor. uygulamayı bıraktıktan sonra bile birkaç ay etkisi devam etti ve ayda 2cm uzamaya devam etti. kontess sayesindee

ama 8ay oldu kestireli ve yine uzama yavaşlamaya başladı ben de geçen gün tesadüfen bir ürüne rastladım ve hemen aldım. dax supergro adında içinde jojoba yağı, hindistan cevizi yağı, çay özü, papatya özü, badem yağı, aloe vera, avokado özü, susam yağı, buğday özü, fıstık yağı, bitkisel yağlar ve mineraller varmış. dökülmeyi azaltıp uzatır yazıyor bakalım karışım yapmaya üşenenler için sayfa da varmış burda http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...-sa231-g252231lendirici-bak305m-ya287305.html

Ya kızlar gerçekten uzatıyor mu beinm saçlarım kısa ve hiç hoş durmuyor belime kadar saçlarım olsun istiyorum yapanlar var mı gerçekten bu kadar uzatıyor mu yardım edin bana

Ya kızlar gerçekten uzatıyor mu beinm saçlarım kısa ve hiç hoş durmuyor belime kadar saçlarım olsun istiyorum yapanlar var mı gerçekten bu kadar uzatıyor mu yardım edin bana

Canm düzenli denemen lazım ,bünyeye göre değişebiliyor..herkes kontes gibi sonuç alamadı..bir de saçlarının uçlarında yanık ,kırık falan varsa kestir ..öyle olunca uzasa da çok belli olmuyor maalesef..

bende uzun süredir saç uzatma tavsiyelerini takip ediyorum ve neredeyse girmediğim site kalmadı gerçekten işe yarayan yöntem sinameki sanırım ve şöyle diyeyim ki saçı soğuk suyla yıkamakta gerçekten işe yarıyor.

bu arada bu sinameki bemiks ampul ve badem yağını haftada bir kaç kez uygulasak sonuç alabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…