Bemiksin , evigenin ve bepantenin bildiğim kadarı ile amaçları farklı.Biri uzatıyor , biri onarıyor vs. gibi biliyorum.Hatta bugün bakım günüm ve şuan saçımda bekliyor.Sabah yıkayacağım.Uzama oldumu onuda akşam fotolu olarak burada yorumlarız.
Arkadaslar bu kuru Haftada bir keremi yapacağız yoksa hergun mü
bende senin yaptığın gibi 200 ml lik şampuanımın içine 3 diş sarımsak koydum 15 gün önce dün bi baktım şampuanın rengi yeşil olmuş önce beyazdı bende kullanmadım neden öyle oldu acaba senin de öyle oldumu ???
uzuuun zamandır bu topiği okuyup okuyup bugün itibariyle bütün malzemelerimi aldım ve başladım... düzenli kullanmaya kararlıyım...ve dediklerinin dışına hiç çıkmycam. saçım uzarsa dile benden ne dilersen kkontess'cimm...
kızlar..
ben bu küre kışın başladım.
ondan öncesinde de 6ay kadar aktardan aldığım karışımı kullanmıştım.
sinamekili kürümü toplamda 2'şer haftalık dinlendirme süreleri dahil 20hafta yani iki kez yaptım.
saçlarım çok yavaş uzar,çünkü fazla yemek yemeyi sevmem yani saç köklerime gidecek viitamin mineral pek yok :)
şuan mayıstayız.
ve kışın omuz hizamda olan saçlarım tam olarak göğüslerimin altına indi.
yani ben bunun yarısını bekliyordum ve harika sonuç aldım.
mutlaka ama mutlaka uygulayın.bahsettiğiniz kadar kötü kokusu yok,katlanın azıcık bişey olmaz :)
bu ara biraz yoğun olduğum için fotoğraf geç ekleyebilirim.
ama kesinlikle saçını uzatmak isteyen bu kürü kullansın gerisi gelecektir..
cnm birkaç soru sormak istiyorum cevaplarsan çok sevinirim..
Öncelikle sinamekili kür süresince kontes gibi sarımsaklı şampuan da kullandın mı
Bir de sinamekili küre ,başka birsey kattın mı yoksa orjinal tarifi aynen mi uyguladın?
ve bu kürü uygularken başka bir bakım daha yaptın mı?
merhaba melek.
sarımsaklı şampuanı kendim hazırlamadım ama aktardan sarımsaklı şampuan+defnegrlı kullandım.
ve ben zaten uzun zamandır bitkisel şampuan kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim.defnegrlı da saçı çabuk uzatır.
kür içinse aynen uydum.ne ekledim ne de çıkardım.
hayır,sadece bu bakımı yaptım.
bişey değil :)Ay cnm çok sevindim ,çünkü ben de aktardan aldığım sarımsaklı şampuanı kullanıyorum:) şampuanıma sarımsak eklemeye hiç cesaret edemedim..4. kürüm oldu ,ama ben avakado yağı ,saf zeytinyağı ve çok az çam terebentin ekliyorum çünkü bunlar da saçı besliyor ve uzatıyor..ayrıca avakado yağı kürü çok güzel kokutuyor:) umarım ben de senin kadar etki görürüm ,ilgilenip cvp verdiğin için çook teşekkür ederim cnm:)