Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cevabın için teşekkürler canım. şuan elimde evigen olduğu için onunla deneyeyim. kötü bir etki yapmaz inşallah.

evigenle denedım korktugum kadar dökülme olmadı sacımın boyunuda ölçtüm bakalım ne olcak. gerçi esas amacım uzatmaktan çok çoğalması gürleşmesi. böyle etkileri de var değilmi

kontes bu topic i açtığın için ne kadar teşekkür etsem azdır. son ıkı yıldır avuc avuç dokulen saclarımın dökülmesi bu kür sayesınde durdu ustune bır de demır eksıklıgınden yılda sadece bıkac santımcık uzayan saclarım uzamaya basladı. Cumartesı aksamı 6. kürü yaptım. hatta unutuyordum da bır dızının ozetını ızlerken "sınamekı gıbı adam" replıgını duyunca koltuktan fırladım resmen bugun bakım gunuydu dıye şaka gıbı ama 1617 sayfa okumusum :))

Son düzenleme:
saç dökülme sorunum için şampuanımın içine 5 bepantene ampül koymuştum saçımı beslemedi ama uzamasına yardımcı oldu kısa sürede baya uzattı

evet kontese çok teşekkürler bu güzel konu için
fekaaaaaaaaattt kızlat bu bemiksin konusu cok kötü 1. kürüm ve işyerinde burnum düşcek saçımın kokusundan bööle değişik ve hiç sevmediim bi koku.
hangi yağların kokusu bu kokudan daha keskindir onun içine ne koysam da bu koku gitse
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :18:

allaallaaa benim burnumda mı sorun var :44:
bana ne sınamekı kokuyor ne bemıx ne de sarımsaklı sampuan
kocıse de koklattım hıc koku yok dıyor
ama ben glıserınlı suyun ıcıne bırazcık da yasemmın yagı ekledım koku olmadıgı gıbı bunu fıslayınca da mıs gıbı cıcek kokuyorum

uzuuun zamandır bu topiği okuyup okuyup bugün itibariyle bütün malzemelerimi aldım ve başladım... düzenli kullanmaya kararlıyım...ve dediklerinin dışına hiç çıkmycam. saçım uzarsa dile benden ne dilersen kkontess'cimm...

ya nasıl bir koku biraz kötü bir açıklama ama a b vitaminini içtiğimizde veya supradyni idrarımızdan gelen değişik bir koku olur ya öyle kokuyo saçııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım ne sıksam sürsem bemiks bastırıyo yaaaaaaa
nası geççek bu bir kür uyguladım bidaa bepanten koyim bariii
birde konu açtımmmmm öyle kirpik uzaticam kıssslarrr
kaş-kirpikte denicek olan konuma katılsınnnn

merhaba kontess paylaşım için çok teşekkürler..

dün yaptım ama evigen vardı ondan koydum bide badem yağı yoktu hint yağı koydum baya değişti yani

dün bi hevesle yaptım ama bugün bemix ve tatlı badem yağı alıp haftaya öyle yapacağım inş.

saçlarımdaki boyadan kurtulmam için hızlı uzatıp kestiricem sık sık napıyım

inş benim saçlarımdada çok hızlı uzama sağlar..

yok canım olmadı bende böyle bir şey :26: istersen daha minik oranda hazırla, yani 15 günlük hazırla misal... 15 günde bir yenile

şimdiden düşünmeye başlasam mı ki ne isteyeceğimi

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldinizzz darısı başınıza inş sonuç alacaksınız

kızlar..
ben bu küre kışın başladım.
ondan öncesinde de 6ay kadar aktardan aldığım karışımı kullanmıştım.
sinamekili kürümü toplamda 2'şer haftalık dinlendirme süreleri dahil 20hafta yani iki kez yaptım.
saçlarım çok yavaş uzar,çünkü fazla yemek yemeyi sevmem yani saç köklerime gidecek viitamin mineral pek yok :)
şuan mayıstayız.
ve kışın omuz hizamda olan saçlarım tam olarak göğüslerimin altına indi.
yani ben bunun yarısını bekliyordum ve harika sonuç aldım.
mutlaka ama mutlaka uygulayın.bahsettiğiniz kadar kötü kokusu yok,katlanın azıcık bişey olmaz :)
bu ara biraz yoğun olduğum için fotoğraf geç ekleyebilirim.
ama kesinlikle saçını uzatmak isteyen bu kürü kullansın gerisi gelecektir..

cnm birkaç soru sormak istiyorum cevaplarsan çok sevinirim..
Öncelikle sinamekili kür süresince kontes gibi sarımsaklı şampuan da kullandın mı
Bir de sinamekili küre ,başka birsey kattın mı yoksa orjinal tarifi aynen mi uyguladın?
ve bu kürü uygularken başka bir bakım daha yaptın mı?

merhaba melek.
sarımsaklı şampuanı kendim hazırlamadım ama aktardan sarımsaklı şampuan+defnegrlı kullandım.
ve ben zaten uzun zamandır bitkisel şampuan kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim.defnegrlı da saçı çabuk uzatır.
kür içinse aynen uydum.ne ekledim ne de çıkardım.
hayır,sadece bu bakımı yaptım.

Ay cnm çok sevindim ,çünkü ben de aktardan aldığım sarımsaklı şampuanı kullanıyorum:) şampuanıma sarımsak eklemeye hiç cesaret edemedim..4. kürüm oldu ,ama ben avakado yağı ,saf zeytinyağı ve çok az çam terebentin ekliyorum çünkü bunlar da saçı besliyor ve uzatıyor..ayrıca avakado yağı kürü çok güzel kokutuyor:) umarım ben de senin kadar etki görürüm ,ilgilenip cvp verdiğin için çook teşekkür ederim cnm:)

bişey değil :)
kullandığın yağları biliyorum canım,annem o karışımları yıllardır yapıyor kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…