Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Canım arkadaki evi kabak gibi görmeyin diye mozaikledim photoshop falan yok insanları bir şeylerle itham ederken biraz daha dikkatli olmak lazım bence. Motivasyon olması için ekledim, açık halini de ekleyebilirdim usulünce söyleme gereği duysaydın.

Merhaba arkadaşlar.
Ben bu kürü 2 hafta uyguladım fakat 3.kürü pazar günü yapmam gerekirdi yapmadım.
ilk sayfada kür ile ilgili bilgi verilirken saç dökülmesi olabileceği yazılmıştı ve ben de bunu göze alarak bu işe giriştim fakat bu kadar fazla dökülme olabileceği aklıma gelmemişti.
Özellikle ön kısımlarda ciddi bir seyrekleşme oldu.Saçım çok yumuşadı fakat ciddi anlamda dökülüyor.Açıkçası sınıfımdaki birkaç erkek arkadaşım bile bu durumu fark etmiş.
Ben de 3.kürü uygulamaya bir hafta ara vereyim öyle devam edeyim dedim fakat şimdi tamamen bırakmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, başlıktaki sayfaları inceleyemedim, sınavlarım yüzünden oldukça yoğunum.
Yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.

bence bırakma ,düzenli olarakhaftada bi gün 2 saatte olsa beklet hem yaz gelmeden başlaki yazın bırakırsın çünkü sıcakta kokuyu çekmek istemezsin o yuzden şimdi başlamalısın bencee

ben şimdi 2 haftalık aradayım size bişiy sormak istiyorum.kürü uyguladıgım haftalarda saçım kabarıyodu.şimdi bırakınca o kadar kabarmıyo,onunla alakalı olaiblir mi sizce?yoksa yeni kestirmiştim kat kat kesmiş o yuzden midir

Kontess,ben 700 ml'lik şampuanıma 2 diş sarımsak rendeledim sence çok mu az? Sen 400 ml'liğe 6-7 diş demişsin Cevap veririrsen sevinirim

Bugün itibari ile ilk Sinameki kürümü yaptım. :) 8 hafta sonunda her haftanın fotoğrafları çekerek toplam 8 adet fotoğrafı buraya koyacağım.İnşaAllah bende de işe yarar :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kullananlara birşey sormak istiyorum ben kürü 2 hafta yaptım sonra nedensizce bıraktım tekrar başlicam. Şöyle bişe var ben daha ilk yapışımdan saçımın inceldiğini düşünmüştüm acaba dedim kuruntumu yapıorum.Sonra biryerde de böyle bişe okudum kadınlar saçlarının inceldiğini söylüyodu. Böyle bişe deneyimledinizmi?

8. kürü yaptık bitti (2 ay tekabül ediyor)...ve uzayan miktar= 2,5 (cm cinsinden)
evet acayip değişim var!!! 2 ayda 2 cm uzar iken 0,5 cm lik fark attı,,,,,,,

arkadaşlar ben maskeyi yapmaya pek fırsat bulamadığımdan çareyi şampuanıma koymakta buldum şampuanıma 2 bemiks ampul kırdım,saç bakım yağları ekledim,ayrıca badem yağı koydum ve sinamekiyi bi miktar suda kaynatıp soğuyunca onuda şampuana ekledim..benim saçlarım çok geç uzar zaten kısa uzunca bi süredir uzatamadığımdan bunalıma girmiştim yaklaşık 3 haftadır şampuanımı bu şekilde kullanıyorum şampuan çok akışkan halde bi garip oldu ama yinede güzel köpürtüyor sadece sıvılaştı saçlarım 3 haftada en az 2 cm.uzadı ve ben acaip mutluyum ben 1 ay içinde bu kadar uzadığını hiç görmemiştim şuan halen devam 2-3 güne bir yıkıyorum bi zararı olurmu bilemem ama saçlarımın bu uzamasından çok mutluyum

Şu sinameki çok pis kokuyor arkadaş...
O kokmasa yapcam da midem kalkıyor 1 defa denemiştim...
Siz nasıl hallediyorsunuz bu durumu?

Ay kızlar sarımsaklı şampuanı denedim (içine çamterbentn,zeytnyağı vs de vardı benim) banyoda bayılıyordum.Çok kötü koktu Midem kalktı kusuyordum Sonra blendax vardı evde onla yıkadım ballısından.Sonra elidor güzel kokulu saç kremimi sürdüm.Sonra yarım litre suya elma sirkesi döktüm saçıma ovuşturarak.Sonra azcık daha duruladım.Çıktığımda tararken de gliss sıvı saç kremi sıktım. Gitti kokusu.Çok fazla uğraştım. Ama ne yapayım vallahi berbat koktu kızlar ya

Şampuanım fazla bir de.Nasıl dayanılır bu kokuya o şampuan bitene kadar bilmiyorum.Ama uzasın,sağlıklı olsun da saçlarım değer

Parladı sanki haaaa

Merhabalar, sorunu görünce balıklama atlama ihtiyacı hissettim hemen ben
İlk olarak söylemeliyim ki bu kürü şu zamana kadar 3 defa kullandım. İlk uygulamamda bir farklılık olmamıştı gibime gelmişti ama uygulamadan 3 gün falan sonra saçlarım dökülmeye başladı.Hani en başta dökülme olacağını arkadaşımız söylemişti ya, ben de öyledir diye çok takmadım.2.kürü uyguladıktan sonraki hafta saçlarımın yumuşadığını fakat inceldiğini ve şiddetli bir dökülme yaşadığını gözlemledim.1 hafta uygulamadım kürü, kürü uygulamadığım hafta dökülmede bir değişiklik olmayınca, acaba bahardan mı bu dökülme diye düşündüm (bu arada saf zeytinyağlı sabun-siirt bıtım sabunu, bu iki sabunu dökülmemi azaltır mı diye kullandım, fakat bir etki olmadı, üstüne saçım iyice hacimsizleşti ve bu yüzden bu hafta 3.kürümü uyguladım saçlarım yumuşasın diye)

Acaba sinameki kürü mü yoksa bahar mı döktü bu kadar saçlarımı? Açıkçası ben de burada bir yanıt ve yardım beklemekteyim, en azından destek.Çünkü saçlarımda incelme ve şu zamana karşılaşmadığım kadar dökülme var. Görünümde yalnızca (az miktarda) incelen saçlar ama elimi atınca gelen saçların miktarına bakınca çok üzülüyorum.

* merak edenlere söyleyeyim, 2 kür uyguladım (1 hafta ara verdim yukarda dediğim gibi), hatta 3.'yü de 2 gün önce uyguladım ve saçlarımda neredeyse 2 cm kadar uzama var, normal midir bilmem ama benimkiler hemencecik uzamışlar ( kökü ben de uzar ama bu dökülme ne olacak )

İlk zamanlarda dökülme bazılarında oluyor evet ama zamanla saç kalitesi ciddi anlamda artıyor çünkü b vitamini ile besliyoruz incelme bundan olamaz yani.
Ben toplamda aralıksız 3 ay uyguladım kürü güzel bir uzama kaydettim ve saçlarımın çocukluğumdaki sağlığına geri dönmesi için uzadıkça uçlarından kestim çünkü uç kısımları zamanında saçlarıma açma işlemi birden fazla uygulandığından ve boyamadan dolayı tülerik bir halde incecikdi.
Yanlış hatırlamıyorsam aralık ayında doldu 3. ay havalar soğuduğu için bırakmıştım ben bir yan etkisini gördüğüm için değildi. Çok yararını gördüm ben bu kürün. En son hatta nisan ayı gibi saçlarımı tek boy kestirdim ve tekrar kullanmaya başladım yaklaşık 4 kür oldu ve saçlarımda şuan hiç kırık yok hala ve çok sağlıklılar iyice uzamalarını bekliyorum artık. Birde ben artık boyama ve fön yapmıyorum hatta ben ekim ayından beri ne boyuyorum ne fön çekiyorum. Benim eskiden sorunum tülermeydi saçlarım düz olduğu halde uçları tülerip kıvrıklaşıyordu lastik gibi olduğundan bu bakım o problemi aldı götürdü. sizin saçlarınızdaki incelme probleminiz sanırım başka bir şeyden ötürü. Kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Onun dışında birde eğer boya kullanıyorsanız amonyaksız boyaları kullanmanızı tavsiye ederim onlarda çok fazla fark ediyor. Çünkü annem amonyaksız boyaya geçtikten sonra eskiye oranla saçları çok sağlıklı.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Zaten ben de forumda dolaşırken biraz baktım ve saç sökülmesi olanların bu sorunu sinemaki ile birlikte aza indirdiklerine rastladım, zaten bemiks vitamin, tatlı badem yağı da saça çok yararlı bir yağ. Fakat neden böyle oldu bir türlü çözemedim. Hani acaba benim saçımda mı başka bir etki gösterdi diye düşündüm ama ne kadar ciddi bir etki olabilir ki? Sonuçta hepsi saç bakımında kullanılan, temel bileşenler içeren maddeler. Diyorum ya belki de baharla birleşince böyle oldu, çünkü buralarda bahar havası saçları çok etkiliyor, annem ve komşumuzda da saç dökülmesi başladı ( ama tabii ki benimki kadar değil). Hormonlarım ve kan değerlerimde bir bozukluk vardı ama öncesinde tedavi olmuştum, yani dökülme başlamadan çok önce. Şimdi Allah'a şükür değerlerim normal. Saçımda hiç boya kullanmadım, saçlarımı düzleştirmiyorum artık, yalnızca bazen önlerini, düşük derecede.
Fakat kürün sevdiğim iki güzel yönü var : Saçlarımı yumuşacık yapıyor ve sanki saçımdaki o yıpranmışlık görüntüsü uçtu gitti. Üstelik 2 kez kür uygulamama rağmen annem bile uzamayı fark etti ( kürü uyguladığımdan haberi bile yok gerçi ) Şimdi tek sorun saçımdaki dökülme .

Canım o zaman dökülme içinde birde maya maskesini dene, içine azcıkda çörekotu yağı koy. Bana dönemsel dökülmelerde çok iyi gelmişti. Biraz kötü kokuyor ama artık katlanıcaz:)

Valla tatlım dökülmeyi cidden bilemicem ama incelmiş olması 2 de 2 yiz şuan ve kesin başkaları da vardır çünkü diğer forumlarda da bikaç kişi böyle bir gözlem yaptığını söylemişti. Uf ya ben çok inanmıştım bu küre ve devam etmek istiyordum hadi uçlardaki saçlarımdan geçtim diplerden çıkanların sağlığını bozmak istemiyorum. Arkadaşlar incelme gözlemleyen yada hiç gözlemlemeyen varsa cevap verebilirmi lütfen ona göre devam etcem :18:

Eki Görüntüle 405538
bence bırakma ,düzenli olarakhaftada bi gün 2 saatte olsa beklet hem yaz gelmeden başlaki yazın bırakırsın çünkü sıcakta kokuyu çekmek istemezsin o yuzden şimdi başlamalısın bencee

Buda benim saçlarım.Bende sinemaki kürü yapıyorum.Birde saçım röfleli saçımın kendini topalaması için brezilya kürü yaptık yeğenle dün akşam.Brezilya fönü saçı acayip toparlayıp bakım yapıyor.Bu sinemaki bakımı brezilya fönü bozmaz değil mi arkadaşlar.Saçlarımın resminide koyuyorum eylüle kadar en azından inşallah belime yakın olur

bende dün gece yaptım 2-2,5 saat beklettim bemiks ne kötü kokuyomuş elime sinmiş hala elim kokuyor midem kalkıyor walla bu arada badem yağı yoktu bende zeytinyağı koydum saçlarım çok boyamamdan dolayı uçları yanık gibi uçlarından kestim ama hala aynı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…