Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

birşey sormak istiyorum ya bu sinameki kürüyle birlikte haftada birkez yağlarla saçıma maske yapsam acaba ters bir etkisi olur mu?

dökülüyo saçlarım hem sinameki hem haftada bi gün karıştırdığım yağlarla bakım yapmak istiyorum.. inş işe yarar kötü bi etkisi olmaz..

kkontess saç diplerim kaşınıyor. kürden olabilir mi? sarımsaklı şampuanı da eczaneden almıştım zigavus. kaşıntı normal mi acaba canım?

bence olmaz ben yapıyordum canım ama sacıda cok yormamak gerek.bır ara tozutup hergun yagladım balladım bırden bır dokulmeye basladı kı bende artık rahat bıraktım sonucta herseyın fazlası zarar

2. haftamı bitirdim sinemakili kürle
Ay 1 ay olsa da değişimi görsem feci sabırsızlanıyorum.

benim ilk haftam bende sabırsızım :)))

ya bende tam kürü atacakken bunu gördüm kalkıp kirpiklerime de sürdüm :)))

glissin spreyleri kokuyu geçiriyor canım ya ben bir de içine çilek yağıkoydum o kadar kötü kokmuyor

Arkadaslar sarimsakli sampuan hakikaten fayda ediyor mu ya? Sarimsagi rendeleyip (4-5 dis) sampuanimizin icine katiyoruz? sonra her sac yikamamizda bu uygulamayla yikiyoruz? Gercekten faydasi var mi sac uzatmaya? Ben saclarimi mümkün oldugunca cabuk uzatmaliyim kisa saci hic sevmiyorum ama yandigi icin kestirmek zorunda kaldim 3 gündür Turp kürünü uyguluyorum bugün 4. gün olacak ve yikamada sarimsagi uygulayacagim.. insallah faydasini görürüm..

anladığım kadarıyla asıl uzamayı sağlayan sinameki kürü. ben birkaç aydır sarımsklı şampuan kullanıyorum (sinameki kürünü uygulamadan) saçlarımda extra bir uzama olmadı.ben de sinamkili kürü kullanmaya başlıcam.

4. kürümü yaptım ancak yarım santim uzadı.zaten hiç yapmasam da bu kadar uzar dı..ilk kürümde saçımı da boyadım daha yeni dipten yarım santim açıldı.galiba benim saçta etkili olmadı bu kür çok umutlanmıştım halbuki.

ya ilk mesajı okumak neden sıkıntılı anlam veremiyorum bak kontes ilk mesajında ne yazmış

* sarımsaklı şampuanı saçım GÜRLEŞSıN diye kullandım.sinameki kürü UZAMASI için... yani ; 'sarımsaklı kullanmasam sadece sinameki kullansam uzar mı?' tarzı sorularınızın cevabı 'evet'
.

yani sarımsaklı şampuan uzatmaz saçı gürleştirir demiş

Arkadasim, bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim :) ben bir süredir turp suyu kürünü deniyorum ama oda cok ugrastirici.. Ben almanyada yasiyorum, bemiks ampülü burda bulamam sinamekili kürü zeytinyagi ile yapsam hedefe ulasabilir miyim? Yani saclarimin cabuk uzamasina :) Badem yagida burda heryerde satilmiyor..

Tesekkür ederim, devamini okumamistim kusura bakma :)

canim bende bemiks ampülünü almanyada bulamayacagimi düsünüyorum ama böyle bisey var, DM'lerde falan görmüssündür kücük bi ampül icinde sac yagi var sanirim o B vitamini.. olmadi eczanelere sorucam ben salidan itibaren basliycam bu küre ne olursa olsun.. Ayrica biotin, zink haplari falanda uzamasina yardimci oluyormus, onlarida denicem :)

Tesekkür ederim, devamini okumamistim kusura bakma :)

Sarimsakli sampuan sac uzatir..ben de kullaniyorum ,televizyonda bircok sac uzmanindan duydum ayrica nette kullanip sac uzamasi gorenler var ,sarimsakli sampuanin topicleri var.ben aktardan aldim ,koku falan derdi yok ,devamli kullaniyorum.aktardan da alabilirsin ,kokuya dayanirim dersen kendin de yapabilirsin

Bemix ampule alternatif olarak B vitamin haplarindan ezerek karisimina ekleyebilirsin. Bulamadigim icin ben oyle yapiyorum.
Zeytinyagi da saclari kuvetlendirir ve besler bence koyabilirsin.
Ha bir de saci uzatan sinamekidir bemix ampulun kokusundan dolayi sadece sinameki ve badem yagi kullananlar da saclarinin uzadigini soyluyorlar. Umarim yardimim dokunmustur

Son düzenleme:
Sarimsak kesinlikle ise yariyor sac diplerim inanilmaz guclendi kokusu abartilacak kadar da kotu degil ustelik.
Saclarin hizli uzamasi icin once diplerinin kuvetlenmesi gerekir sonrasinda zaten uzayacaktir.

Son düzenleme:
Cevaplariniz icin tesekkürler kizlar.. Ben sarimsagin kokusunda degilim faydasi olur mu diye merak ettim sadece :) saclarimin cabuk uzamasi icin herseye katlanirim yani kokuyu falan sorun etmem. Yarin malzemeleri alacagim muhakkak bemiks ampülü buldum buldum, bulmadim B vitamini alacagim eczanede vardir muhakkak biseyler.. Kendime agustosa kadar zaman verdim uzatmak icin hadi hayirlisi :) suan sacimin uzunlugu profil resmimdeki hali.. umarim 3-4 ayda istedigim uzunluga ulasabilirim. Ayrica, avocado yagida faydaliymis, onuda ekleyecegim kürün icine. Olmadi 1 haftada bir gün sinamekil kürü, baska bir günde zeytinyagi ve avocado yagiyla bakim yaparim saclarima.. Belki daha faydali olur agir olmazsa tabi saclar kaldiramayabilirde bu kadar seyi..

selam arkadaşlar,

8 hafta sinameki kürünü yapıp 2 hafta ara verdim...aradan sonra yine haftada 1 gün mü uygulamaya devam ediyoruz? yani tekrar 8 hafta devam ve 2 hafta ara?

bu arada saçlarımı koyu kahveye boyamıştım küre başlamadan önce, şu anda yani 10. haftamda saçlarım açık kahverengi oldu :)) sıkıntı yok, yeter ki uzasın..bilerek boyamıyorum ama abartı bir uzama göremedim hala...beklemedeyim sabredicem ve 3 ay devam edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…