Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

gerçekten saçlar çok süper gözüküyor yalnız gliss (siyahı kerotin içeren) şampuan ve kremide faydalı oluyor diye duydum sarımsaklı şampuan yerine gliss kullansam nasıl olur?

7.kürüm kafamda şimdi:))))) yaklaşık 40 gündür yapıyorum. (saçlarımıda kızıla boyamıştım. 52 gün falan olmuştu.sonra bu küre başldım. saç dibi 2-2.5 cm uzamış:)))))

1 kür kaldı. dökülen saçalrım minik minik çıkmış. dokundukça mutlu oluyorum. ben ara ara turp ta yapmıştım. bu bitince turpa devam etsem saç çok yorulurmu acaba?

bugün 4.kürü yaptım...ama sanki saçım bir santim uzamış gibi:KK43:(emin olamıyorum çünki
saçımı karamele boyatmıştım.bu kür de saçımı sarartıyor.anlayamıyorum offfff....:26:

4. kürü uygulamışsın canım bu da demek oluyor ki bir ay..Ortalama bir saç saç 1 ayda hiçbişey uygulamasanda 1,5 cm uzar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç sorum olucak arkadaşlar.
Badem yağını ne kadar koyucaz bize ne kdar süre yetiyor bu?
sadece saç diplerimi? ve kaç saat? Bir yerde yarım saat gördüm burda 3-4 diyor??

3.kürü perşembe günü yaptım...saçlarımdaki uzamayı bilemicem ama çok güzel duruo saçlarım.acayip parlıyolar...arkadaşlarım da farketti onlara da anlattım hemen.onlarda denemeye başlıcaklar....çok ama çok teşekkürler kontessss...:KK16::KK16:

bugün 4. kürümü uygulamış olmama rağmen faydasını gördüm saçlarımın daha hızlı uzadığını fark edebiliyorum.normalde saçlarımızı hafif nemlendirmemiz gerek değil mi kuru saça yapacaksak..bugün kürü tamamen uyguladıktan sonra aklıma geldi ne yazık ki:KK57: şimdi ya bir şey olursa diye hayli endişeleniyorum:18: ne dersiniz saçlarım çok dökülür ya da kırılabilir mi?kürü bu şekilde uygulayan arkadaşlar var mı??

bugün 4. kürümü uygulamış olmama rağmen faydasını gördüm saçlarımın daha hızlı uzadığını fark edebiliyorum.normalde saçlarımızı hafif nemlendirmemiz gerek değil mi kuru saça yapacaksak..bugün kürü tamamen uyguladıktan sonra aklıma geldi ne yazık ki:KK57: şimdi ya bir şey olursa diye hayli endişeleniyorum:18: ne dersiniz saçlarım çok dökülür ya da kırılabilir mi?kürü bu şekilde uygulayan arkadaşlar var mı??

bende kuru saça yapıyorum.sanmıyorum kırılcağını...ama aklım takıldı şimdi....

kontescaaaaannn ne ka güsel bi topik çok ayrıntılı açıklamışsın emeğine sağlık
senin tarif hep aklımdaydı ama accuk değiştirdim:KK17:
bemiks
bepanthene
sinemaki
çilek yağı

bunları katcam bakalım ne kadar uzicak tek amacım uzaması olmadığı için onarım amaçlı bepanthene de aldm
bide bemiks di sanırım kötü kokan ona da çilek yağı aldım :KK1:

Arkadaşlar ben bu kürü 8 hafta yaptım.saçım 1 karış uzadı ama 8 haftanın sonlarına doğru öyle bir allerjı geliştiki.aman dikkat edin derim.önce kuaförüm farketti saç deriniz çok kızarmış benek benek dedi ama aldırmadım açıkcası.sonra sabah uyandım ciddi bir allerjık reaksıyona girmiş:KK20::KK37:im.hemen bıraktım ama nafile.şimdi allerjıden kurtulamıyorum.ilaç bağımlısı oldum resmen...

Arkadaşlar ben bu kürü 8 hafta yaptım.saçım 1 karış uzadı ama 8 haftanın sonlarına doğru öyle bir allerjı geliştiki.aman dikkat edin derim.önce kuaförüm farketti saç deriniz çok kızarmış benek benek dedi ama aldırmadım açıkcası.sonra sabah uyandım ciddi bir allerjık reaksıyona girmiş:KK20::KK37:im.hemen bıraktım ama nafile.şimdi allerjıden kurtulamıyorum.ilaç bağımlısı oldum resmen...

ah canım çok geçmiş olsun yaaa
hassas bi cildin mi vardı:26:

geçmiş olsun :26: üzüldüm :KK5:

Kizlar bu sinameki kurune bemiks yerine evigen ampul kullansak olur mu? Böyle deneyen oldumu? Cevap bekliyorm acil bayanlar :/

ne kadar sansızım yaf :KK50: herkesin saçı cokk cm uzar benimki 8 haftada 6 cm uzasın oldumu şimdi :KK14: tutmain kulüpten atcam kendimi :2:

Kizlar bu sinameki kurune bemiks yerine evigen ampul kullansak olur mu? Böyle deneyen oldumu? Cevap bekliyorm acil bayanlar :/

Bemiksin , evigenin ve bepantenin bildiğim kadarı ile amaçları farklı.Biri uzatıyor , biri onarıyor vs. gibi biliyorum.Hatta bugün bakım günüm ve şuan saçımda bekliyor.Sabah yıkayacağım.Uzama oldumu onuda akşam fotolu olarak burada yorumlarız.

bende senin yaptığın gibi 200 ml lik şampuanımın içine 3 diş sarımsak koydum 15 gün önce dün bi baktım şampuanın rengi yeşil olmuş önce beyazdı bende kullanmadım neden öyle oldu acaba senin de öyle oldumu ???

X