- 25 Nisan 2011
- 38
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 4.kürü yaptım...ama sanki saçım bir santim uzamış gibi(emin olamıyorum çünki
saçımı karamele boyatmıştım.bu kür de saçımı sarartıyor.anlayamıyorum offfff....:26:
Bir kaç sorum olucak arkadaşlar.
Badem yağını ne kadar koyucaz bize ne kdar süre yetiyor bu?
sadece saç diplerimi? ve kaç saat? Bir yerde yarım saat gördüm burda 3-4 diyor??
bugün 4. kürümü uygulamış olmama rağmen faydasını gördüm saçlarımın daha hızlı uzadığını fark edebiliyorum.normalde saçlarımızı hafif nemlendirmemiz gerek değil mi kuru saça yapacaksak..bugün kürü tamamen uyguladıktan sonra aklıma geldi ne yazık ki şimdi ya bir şey olursa diye hayli endişeleniyorum:18: ne dersiniz saçlarım çok dökülür ya da kırılabilir mi?kürü bu şekilde uygulayan arkadaşlar var mı??
Arkadaşlar ben bu kürü 8 hafta yaptım.saçım 1 karış uzadı ama 8 haftanın sonlarına doğru öyle bir allerjı geliştiki.aman dikkat edin derim.önce kuaförüm farketti saç deriniz çok kızarmış benek benek dedi ama aldırmadım açıkcası.sonra sabah uyandım ciddi bir allerjık reaksıyona girmişim.hemen bıraktım ama nafile.şimdi allerjıden kurtulamıyorum.ilaç bağımlısı oldum resmen...
ah canım çok geçmiş olsun yaaa
hassas bi cildin mi vardı:26:
Arkadaşlar ben bu kürü 8 hafta yaptım.saçım 1 karış uzadı ama 8 haftanın sonlarına doğru öyle bir allerjı geliştiki.aman dikkat edin derim.önce kuaförüm farketti saç deriniz çok kızarmış benek benek dedi ama aldırmadım açıkcası.sonra sabah uyandım ciddi bir allerjık reaksıyona girmişim.hemen bıraktım ama nafile.şimdi allerjıden kurtulamıyorum.ilaç bağımlısı oldum resmen...
geçmiş olsun :26: üzüldüm
Kizlar bu sinameki kurune bemiks yerine evigen ampul kullansak olur mu? Böyle deneyen oldumu? Cevap bekliyorm acil bayanlar :/
ne kadar sansızım yaf herkesin saçı cokk cm uzar benimki 8 haftada 6 cm uzasın oldumu şimdi tutmain kulüpten atcam kendimi :2: