Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

günaydın arkadaşlar aslında ben diyet için bu sitedeyim ama topiğinizi görünce dayanamadım..Benim saçlarım yaklaşık 1 metre uzunluğunda ...eğer uzamanısı istiyorsanız hergün ılık su ile yıkayın saçlarınızı nemliykende saçların uçlarıa saç kremi sürün mutlaka ... ve en önemlisi yedikleriniz.sabah kahvaltıda roka +1 adet yumurta yiyin..gün içerisindede en az 2 tane elma yiyin...1 hafta sonra saçlarınız yıkadığınızda ne kadar az döküldüğüne ve ne kadar canlandığına inanamayacaksınız...

neler oluyor burdaaaa nasıl gidiyor kızlar formülümden memnun musunuz

Vallahi süpper gidiyo ben 12 günde 2.5.cm uzamayı görünce daha çok heveslendim parça parça denk gelmeyen bi 8 haftalık kür uyguladım şu annda dinlendirme dönemindeyim haziranın sonuna kadar 7 haftalık bi kürde uyguladıktan sonnra sinnemakiye bir dahha ara vericem çok merak ediyorum ne kadar daha uzayacak...heyecanla bekliyorum...

bende yeni başladım bu kürü uygulamaya kuaförüm güzelim uzun saçlarımı kıasacık yaptı uçlarını al demiştim allahtan kısalt dememişim yoksa saç kalmayacaktı bakalım inşallah kısa zamanda uzar :)

nası bu kadar sivilce yapar ya en son 2 yıl önce böyle olmuştum acaba alerjimi yaptı dicem ama 8.hafta bugun ara verdim 2 hafta inşllah geçer yuzum alnım siz dkkat edin alnınıza gelmesin

sitede yeniyim.nerdeyse baştan sondan deren epey yorum okudum ama gerçekten çok yoruldu gözlerimzaten sağlam değiller.şimdi bu sinemake ve sarımsak kürünü ben de denemek istiyorum.ama ilk KONTESS arkadaşın verdiği malzeme listesinde değişmeler oldu mu daha sonraki sayfalarda.yoksa aynen sadık mı kalayım o listeye.biraz saç yapımdan bahsedeyim ;kısa küt hafif dalgalı ,boyalı ve kuru ; çok ince telli ve kırılmaya çok müsait. şimdi yıkayayım 6-7 saat sonra yıkanmamış gibi oluyo.fön çekilince uçuş uçuş olur ya insann saçı ,eliniz akar içinden benimki birkaç saate kütür kütür oluyo kıvrılıp şekli bozuluyo. elidorun şampuanı ve kremi en yumşak yapanı. sabah bu topic ten ilgili bi arkadaşın yorumuyla akşam okul dönüşü malzemeyi alıp ben de başlıcam.son sorum yazın gelmesi engel olmaz umarım? kokusu için de lavanta ,iğde vs bende çok ağır oluyo menekşeyi denicem .ya da portakal yağı falan ne dersiniz ?
not: benim gibi sonradan gelen arkadaşlar bu sorularla hiç sizi yormadan en başa döncektir cevaba göre :) hepinize şimdiden anlayışınız teşekkürler...

Hg cnm.sadik kal derim yoksa zamanin bosa gider

nası bu kadar sivilce yapar ya en son 2 yıl önce böyle olmuştum acaba alerjimi yaptı dicem ama 8.hafta bugun ara verdim 2 hafta inşllah geçer yuzum alnım siz dkkat edin alnınıza gelmesin

Başlarda bende de çok sivilce yapmıştı ama forumdan şimdi kim olduğunu hatırlayamadığım bir arkadaş kürü uyguladıktan sonra kolonyalı pamukla silersek sorunu çözebileceğimizi söylemişti. Ben de öyle yapıyorum şu an sivilceyle ilgili bir sıkıntım yok bir dene istersen

tamamdır öyle yapıyım teşekkr ederiiim :)

inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:

bende uzamama sorunuyla cebelleşen biri olarak,:),bu iki fotoyu gördüğümde inanamadm.hemen o gün alp denedim formülü.üstelik büyük bir itinayla hazrladm,uzuuunca bir süre de beklettm.7hafta tekrarladm.sonu aynı.resimde çekindim,iki foto arasında okadar küçük fark varki:) yani bence bu biraz saçın yapısıyla alakalı.her saç bakıma cevap vermiyo demekki..ne denesem blmiyorumm

banunun konusundada paylaştım burayada eklemek istiyorum

küre başladığım hafta
Eki Görüntüle 392597

5. haftam
Eki Görüntüle 392598

inşalah uzamıştır kendimi kandırmıyorumdur

hayır canım kendini kandırmıyorsun
inanılmaz bir uzama olamayacağı da bir gerçek fakat ben o uzamayı farkettim.böyle devam et bence
ben iki hafta sonra,küre ilk başladığım zamanla bitirdiğim zamanki iki fotoğrafı koyacağım ve benim saçım yemekle beslenmeyle pek aram olmadığı için çok yavaş uzar.
onu da bir karşılaştıralım bakalım sonuç nasıl :)

bende çok düzensiz beslenirim ondan saçlarım çok yawaş uzamaya başlamıştı bu bakım cidden işe yarıyor

slmm kkontes saçların süper uzamış bnde uzun saclarım olsun diorum ama yıllardır hiç uzatamadım çok geç uzuo bnm saclarımıda uzatır mı bu formül daha önce turp suyu havuç suyu denedm ama uzatmadı onlar ?? sacların ne kadar zmanda uzadı ??

banunun konusundada paylaştım burayada eklemek istiyorum

küre başladığım hafta
Eki Görüntüle 392597

5. haftam
Eki Görüntüle 392598

inşalah uzamıştır kendimi kandırmıyorumdur

evet haklısın arkadaşım ucu ucuna uzamış cittende ama sıkıntı yapma zaten istediğin şey biraz zıt gider çok istiyorsun ya ondan olmuyor bende hep öyle olur devam et istersen bir kaç ay daha belki sende geç tesir ediyor olabilir

slm kızlar ben bişey danışmak istiyorumm benim bu hafta bu küre başlıyalı 5 haftam olcaktı ki bu hafta uygulamdım çünkü kafamda sivilce gibi bişey çıkmış bayada kızarmış ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum sadece bi tane ama acaba kür mü alerji yptı yada öyle olsa tek bi tane çıkmazdı diyorum acaba ugulasam kürü bi sakıncası olur mu yoks bekliyim mi yaranın kapnmsını krem falan sürüyorum 2 gündür

ben bi dönem bu kürü yapmıştım ve gerçekten faydasını görmüştüm,hatta bıraktıktan sonra da uzamaya devam etmişti şimdi yine uzatmaya ihtiyacım var ve tekrardan başlayacağım kısmetse
bu konuyu hemen aboneliklerime ekleyeyim

Son düzenleme:

ilk resim küre başlamadan bir ay önce çekildi . diğer ikisini de 2 haftalık arada çektim. uzama çok yok sanki :)

3 .kürüm şuan kafamda:)))) heyecanla yapıyorum. ahhhh birde uzadığını bir görseydim.....gerçi dökülen saçalrım çıkmaya ,başlamış. bunu görünce şevk geldi valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…