neler oluyor burdaaaa nasıl gidiyor kızlar formülümden memnun musunuz
sitede yeniyim.nerdeyse baştan sondan deren epey yorum okudum ama gerçekten çok yoruldu gözlerimzaten sağlam değiller.şimdi bu sinemake ve sarımsak kürünü ben de denemek istiyorum.ama ilk KONTESS arkadaşın verdiği malzeme listesinde değişmeler oldu mu daha sonraki sayfalarda.yoksa aynen sadık mı kalayım o listeye.biraz saç yapımdan bahsedeyim ;kısa küt hafif dalgalı ,boyalı ve kuru ; çok ince telli ve kırılmaya çok müsait. şimdi yıkayayım 6-7 saat sonra yıkanmamış gibi oluyo.fön çekilince uçuş uçuş olur ya insann saçı ,eliniz akar içinden benimki birkaç saate kütür kütür oluyo kıvrılıp şekli bozuluyo. elidorun şampuanı ve kremi en yumşak yapanı. sabah bu topic ten ilgili bi arkadaşın yorumuyla akşam okul dönüşü malzemeyi alıp ben de başlıcam.son sorum yazın gelmesi engel olmaz umarım? kokusu için de lavanta ,iğde vs bende çok ağır oluyo menekşeyi denicem .ya da portakal yağı falan ne dersiniz ?
not: benim gibi sonradan gelen arkadaşlar bu sorularla hiç sizi yormadan en başa döncektir cevaba göre :) hepinize şimdiden anlayışınız teşekkürler...
Hg cnm.sadik kal derim yoksa zamanin bosa gider
nası bu kadar sivilce yapar ya en son 2 yıl önce böyle olmuştum acaba alerjimi yaptı dicem ama 8.hafta bugun ara verdim 2 hafta inşllah geçer yuzum alnım siz dkkat edin alnınıza gelmesin
Başlarda bende de çok sivilce yapmıştı ama forumdan şimdi kim olduğunu hatırlayamadığım bir arkadaş kürü uyguladıktan sonra kolonyalı pamukla silersek sorunu çözebileceğimizi söylemişti. Ben de öyle yapıyorum şu an sivilceyle ilgili bir sıkıntım yok bir dene istersen
inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:
banunun konusundada paylaştım burayada eklemek istiyorum
küre başladığım hafta
Eki Görüntüle 392597
5. haftam
Eki Görüntüle 392598
inşalah uzamıştır kendimi kandırmıyorumdur
hayır canım kendini kandırmıyorsun
inanılmaz bir uzama olamayacağı da bir gerçek fakat ben o uzamayı farkettim.böyle devam et bence
ben iki hafta sonra,küre ilk başladığım zamanla bitirdiğim zamanki iki fotoğrafı koyacağım ve benim saçım yemekle beslenmeyle pek aram olmadığı için çok yavaş uzar.
onu da bir karşılaştıralım bakalım sonuç nasıl :)
banunun konusundada paylaştım burayada eklemek istiyorum
küre başladığım hafta
Eki Görüntüle 392597
5. haftam
Eki Görüntüle 392598
inşalah uzamıştır kendimi kandırmıyorumdur