Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

herkesin metabolizması,saçlarının uzama hızı farklıdır.Ben hem özel günlerinde hemde aksatmadan yaptım ama hiçbir işe yaramadı bu kür.1 cm ya uzadı ya da uzamadı.O da normal yani 8 haftada
bi de üstüne kepek sorunum oluştu

yazmaya korktum ama bence hem iyi hem de kötü eleştiriye açık olmak lazım...
Son olarak turplu su kürü yapıcam o daha işe yarar gibi görünüyo
Eğer saç uzama hızınız baya düşükse benim 1 yılda 2 cm bile zor uzar.Hiç bi işe yaramıyor bu kür maleseff...

slmm kkontes saçların süper uzamış bnde uzun saclarım olsun diorum ama yıllardır hiç uzatamadım çok geç uzuo bnm saclarımıda uzatır mı bu formül daha önce turp suyu havuç suyu denedm ama uzatmadı onlar ?? sacların ne kadar zmanda uzadı ??
Turp denemedim hic.sorunn kesin bir cevabi yok cunku hep kestirdim

kızlar içine çam terebentin katmak istiyorum ama ne kadar katsam ? birkaç damla yeter mi ki,ağır bir yağmış..aslında şampuana da katılıyormuş da kurutuyormuş saçı, bu küre katıyım dedim ,badem yağı dengeler ,kurutmaz saçımı herhalde..

Bende bu sinemakili kürü 8 hafta denedim şu anda dinlenme dönemindeyim mayısın başında tekrar başlicam...ben çok memnun kaldım bu kürden yıllardır uzamayan saçlarım artık sınırı aşıp sırtımdan aşağı doğru inmeye başlıyorlar ve bu durumdan çok mutluyum ben..bugünde saçımızı boyayabilirmişiz bende boya aldım bu akşam boyayacağım...ilk zamanndan olmasada 2 yada 3 .kürden sonra foto çekmiştim her haftaya ait olan...son 2.turuda bitirdikten sonra(ortalama haziranın sonuna doğru) yine çekip yayınlayacağım ama şu anda bile bariz belirginlik var hem uzama adına hemde gürleşme adına...aynen devammm..

Bende bu sinemakili kürü 8 hafta denedim şu anda dinlenme dönemindeyim mayısın başında tekrar başlicam...ben çok memnun kaldım bu kürden yıllardır uzamayan saçlarım artık sınırı aşıp sırtımdan aşağı doğru inmeye başlıyorlar ve bu durumdan çok mutluyum ben..bugünde saçımızı boyayabilirmişiz bende boya aldım bu akşam boyayacağım...ilk zamanndan olmasada 2 yada 3 .kürden sonra foto çekmiştim her haftaya ait olan...son 2.turuda bitirdikten sonra(ortalama haziranın sonuna doğru) yine çekip yayınlayacağım ama şu anda bile bariz belirginlik var hem uzama adına hemde gürleşme adına...aynen devammm..

Canim foto paylasamazmisin sacimi temmuza kadar uzatiorum topiginde birde cm olarak olcunmu ne kadar uzamis? :)

canim foto paylasamazmisin sacimi temmuza kadar uzatiorum topiginde birde cm olarak olcunmu ne kadar uzamis? :)

cnm yeni gördüm yazdıklarını özür....foto malesef paylaşamıyorum 100 mesaj kuralı...dolunca paylaşabilirim...cm olarak en baştan ölçmedim yani bi kaç kürden sonra ölçmeye başladım ama 19 günde 3cm uzamış şu andaysa dinlenme dönemindeyim bu arada daha fazla uzarmış bekliyorum bakalım olucakmı...

cnm yeni gördüm yazdıklarını özür....foto malesef paylaşamıyorum 100 mesaj kuralı...dolunca paylaşabilirim...cm olarak en baştan ölçmedim yani bi kaç kürden sonra ölçmeye başladım ama 19 günde 3cm uzamış şu andaysa dinlenme dönemindeyim bu arada daha fazla uzarmış bekliyorum bakalım olucakmı...

peki sen sadece bu başlığın ilk başındaki bemiks ampüllü formülü mü uyguladın haftada bir kere sarmısaklı şampuanda kullandın mı gerçekten 19 günde 3 cm uzuyorsa süper hemen denerim nasıl saçlarını yıkadığını uzun uzun açıklarsan çok sevinirim

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar,

Öncelikle kontess arkadaşımıza bu topiği açığı için çok teşekkür ediyorum,emeğine sağlık...Ve o şahane saçlarına da Allah nazarlardan saklasın diyorum....

Bende sinameki kürünü uygulamaya başlayacağım hem uzaması hemde daha sağlıklı olması açısından....Sizlere birkaç sorun var bana onları cevaplarsanız sevinirim...

1) Bu kürün saç rengini açtığını duydum doğru mu ? Benim saçlarımda boya yok sadece biraz uçlarında ve tekrar boyatmayı düşünmediğim için açılmasını istemiyorum...

2) Bu kürü uyguladıktan sonra saç yıkama işlemini nasıl yapıyorsunuz ? Sarımsaklı şampuanla mı normal şampuanla mı ? sarımsak ve sinamiki ağır gelir diye düşündüğüm için soruyorum..Zararı olur mu diye...

3) Bu kürden başka yağ bakımı uyguluyormusuz? Yani o gün veya başka günlerde....Sadece bu kürle mi devam ediyorsunuz ?

Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim..Sizden gelen cevaplara göre küre başlayacağım..Şimdiden teşekkür ederim :KK16:

Mrb arkadaşlar,

Öncelikle kontess arkadaşımıza bu topiği açığı için çok teşekkür ediyorum,emeğine sağlık...Ve o şahane saçlarına da Allah nazarlardan saklasın diyorum....

Bende sinameki kürünü uygulamaya başlayacağım hem uzaması hemde daha sağlıklı olması açısından....Sizlere birkaç sorun var bana onları cevaplarsanız sevinirim...

1) Bu kürün saç rengini açtığını duydum doğru mu ? Benim saçlarımda boya yok sadece biraz uçlarında ve tekrar boyatmayı düşünmediğim için açılmasını istemiyorum...

2) Bu kürü uyguladıktan sonra saç yıkama işlemini nasıl yapıyorsunuz ? Sarımsaklı şampuanla mı normal şampuanla mı ? sarımsak ve sinamiki ağır gelir diye düşündüğüm için soruyorum..Zararı olur mu diye...

3) Bu kürden başka yağ bakımı uyguluyormusuz? Yani o gün veya başka günlerde....Sadece bu kürle mi devam ediyorsunuz ?

Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim..Sizden gelen cevaplara göre küre başlayacağım..Şimdiden teşekkür ederim :KK16:

Tek bir soru soracağım.

İlk sayfaya bakma zahmetinde neden bulunmadınız ?

5. Başka bakımlar yapsam birşey olur mu?

C. 10 günde 1 başka bakım yapabilirsiniz fakat her hafta 2.3 bakım saçınızı çok yorabilir.

6. Saçımdaki boyayı akıtır mı?

C. Duruma göre değişebilir. İlla herkeste boyayı akıtıcak diye birşey yok. Kür aksine benim saç rengimi koyulaştırdı içindeki badem yağından dolayı. Ama şunu unutmayın; Akıtabilirde akıtmayabilirde.
sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynatın, ılıyınca içine mevcut olduğu şişenin kapağı kadar TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin. saç diplerinize sürün. 4-5 saat bekleyin ve yıkayın.

karışım her uygulama için ayrı yapılmalı yani TAZE OLMALI.

rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm

sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor
:KK14:

Bir kaç ay aradan sonra yeniden sinameki bakımıma başlıyorum . Tam 1 yıl boyunca hiç bırakmadan yapmıştım ve ciddi etkisini görmüştüm . Umarım boyadan dolayı yıpranmış saçlarımı yeniden capcanlı yapar ve sağlıklı bir şekilde uzatır . Kür şu anda kafamda ve özlemişimm sinameki kokusunuu bemikss kokusunuuu :KK16::KK16:

Kürün içine koyduklarım : sinameki , badem yağı , hint yağı , bemiks ampul , evigen ampul , zeytinyağı .

bugün 4.kürü yaptım...ama sanki saçım bir santim uzamış gibi:KK43:(emin olamıyorum çünki
saçımı karamele boyatmıştım.bu kür de saçımı sarartıyor.anlayamıyorum offfff....:26:

benim saçımın uzama sorunu yok çok hızlı uzuyor, ben de bir sinemaki kürü uyguladım ama saç dökülmesine karşı yaptım, ilk kürden itibaren dökülmem kesildi, şubattan beri uyguluyorum, hafta hesabı yapmadım hiç ama haftada 2 kez falan yapıyorum, aslında her duşa girmemden önce uyguluyorum desem daha doğru olur

benim kür; bir tutam sinemaki, 8-10 tane karanfil, bir tutam çörek otunu cezvede yarım çay bardağı su ile bir kaç taşım kaynatıyorum ağzını kapatıp demlemeye bırakıyorum, ılıyınca süzüp içine bir iki damla zeytin yağı ekliyorum ve spreyli şişe ile saç derime sıkıyorum, 1saat sonra falan da yıkıyorum. bana çok iyi geldi bu kür, bir sürü minik saç da çıktı, uzamaya ayrıca etki etti mi bilemiyorum çünkü dediğim gb saçım zaten çok çabuk uzuyor.
:KK42:

Kontescim canım sana bi kaç şey sorucam..

sinameki ve sarımsakdan başka bişey uyguluyormusun saçına?
saç bakım kremi vs bişi kullanıyormusun?
saçlarını kestiriyormusun ya da kaç ay da bir? kırıklarını felan temizletiyormusun?

Kırıklarını temizlettim hani kuaförüm uzamaz dedi yaa sinameki ve sarımsağa devam edicem ona inat
öğrenim bakim senden bişiler..
Bilgilendirirsen sevinirim canım..[/QU

bende fikrimi sevinçle:) paylaşmak istedim.iki aya yakındır küre devam ediyorum bende.bu süre içinde hiç fön çektirmemştm.doğal haline bıraktım,dalgalı kendi saçım.bu sabah bi fön ektireym dedm.üstelik bakımdan da ne yalan söyliyim vazgeçmenin eşiğindeydm.hiç uzama belrtisi yoktu bence.. ama fönüm çekildi.ve geçen ayki bi fotoğrafımla kıyasladım.hakkaten fena uzamış:)inanamadım.çünki saçımın uzama hızı çokkkk yavaştır.dediğim gibi inanamadm.pek bi sevindirik oldum:) bırakmaya gelmez bu bakım:))

Fotoğrafı Banu'nun topice de eklemiştim, belki burdan da görüp gaza gelen olur :KK1: Sekiz kürü tamamladım, dağınıklık için kusura bakmayın kızlar :KK1:

üsterki fotoda fotoshop var çok belli yanlarda saç eklemeleri falan inandırıcı değil
Düzenli olarak kullanıyorum çok memnunum 9. ampulu dun uyguladım
çok memnunum ama 1 haftada 1 cm diplerin çıkıyor her 3 haftada boyamak zorunda kalıyorum malesef ama uzasınnnn yeterki yaza kadar baya uzucak gibi
kokusu falan hiç umurumda olmuyor saç kokularından sıkabilirsiniz ciddi anlamda kokuyu engelliyor
Renk konusunda ise evet gerçekten rengi akıtıyor ama uzaması için bunların olması gerek

üsterki fotoda fotoshop var çok belli yanlarda saç eklemeleri falan inandırıcı değil
Düzenli olarak kullanıyorum çok memnunum 9. ampulu dun uyguladım
çok memnunum ama 1 haftada 1 cm diplerin çıkıyor her 3 haftada boyamak zorunda kalıyorum malesef ama uzasınnnn yeterki yaza kadar baya uzucak gibi
kokusu falan hiç umurumda olmuyor saç kokularından sıkabilirsiniz ciddi anlamda kokuyu engelliyor
Renk konusunda ise evet gerçekten rengi akıtıyor ama uzaması için bunların olması gerek

photoshop değil canım paintte hazırlamış arkadaş, ev hali görünmesin diye buzlama yapmış
da saç eklemesi nerde acaba fotoda ?? :44:

X