Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bir salaklık yapıp 6.haftasında kürü bıraktım üşengeçliğimden.
Ama bugün yeniden başlıyorum,şu an saçımda. Yıkayacağım 1 saat sonra 2 saat önce yaptım. Ah aptal kafam neden bıraktıysam... Bıraktığım halde uzamaya devam etti bırakmasaymışım nasıl olurmuş kim bilir!

Konuya girdim, kürü yapanların da yorumunu okurum diye sayfalarca ilerledim hep farklı muhabbetler bu başlığın konusu belli değil mi? Yapan ve olumlu sonuç alanlar cevap verirse sevinirim

önceden deneyenler keşke buraya yazsalar fotograf koysalar çok guzel olur,ben etkisini görünce koyıcam yeni başlayanlara moral olur hem

Bir anlık gaflet sonucu röfleli saçlarımı kızıl kahveye boyadım...2. cila da yapıldı.Renk mükemmel ama ben memnun olamadım nedense.Nedeni ise eski saçlarıma duyduğum özlem.Buranın sözde en iyi kuaförü diye bilinen bir yere giderek silicilerle ilgili bilgi almak istediğimi söyledim.Saçlarımda daha önce röfle olduğunu,eğer istediğim renge ulaşamayacaksa sarıya rahat dönebileceğim bir renge boyamasını söylediğim halde,kuaför siliciyi önermediğini ve paket atarak istediğim renge ulaşabileceğini söyledi.Turunculuk ya da kuaför diliyle dorelik istemediğimi defalarca dile getirdim.Bir hürmet bir güleryüz..Tamam dedim doğru adresteyim.Paketler açıldı,yıkandı.Kesim yapmaya başladı,fazla kısalmasın diye uyardığım halde küt saçlar ve turuncu bir kafayla kuaförden çıktım.Gece olduğu için mi yorgunluktan mı bilmiyorum farkedemediğim felaketi sabah aynaya baktığımda farkettim.Saçlarım yanmıştı,kısacıktı ve en kötüsü turuncuydu:'( O gün boyunca ağladım.Sürekli röfle yaptığım kuaföre gittim.Saçlarımı eski rengine yani kızıl kahveye boyadı.Moralim biraz da olsa düzeldi.Saçlarımı fönlerken farkettik ki aralarda çok sayıda kopma olmuş.Velhasıl o güzelim saçlarım artık yok.O günden beri deli divane nette geziniyorum.Boncuk kaynak yaptırdım 1 gün dayanabildim çıkardım,onları çıt çıta çevirdim.Ama 2 gün dışında takmadım.Bu arada saçıma her türlü bakımı yapıyorum.Barcelino bakım yağını düzenli kullanıyorum.Turplu suyu 2 hafta düzenli yaptım sonrasında bıraktım tekrar başlayacağım bugün.Şampuanımın içine çam terebentin yağı koydum uzun süre onunla yıkadım.Dün badem yağıyla balı da ekledim şampuanıma.Pirinç suyuyla bakım da yaptım.HC bakım yağım vardı bu olay öncesinde alıp kullanmadığım onu da kullanmaya başladım.Sonuç:Mucize mi oldu hayır ama saçlarımda gözle görülür bir düzelme var.Az da olsa uzadı en azından omuzlarıma değiyor artık.Şu an tek özlemim sarı saçlarım...Çok da yakışıyordu neden boyatma gereği hissettim bilmem.Bugün eşimi arayıp sinameki isteyeceğim bir de bunu deneyelim bakalım.İşe yarar umarım.Kuaförüm ağustostan önce sarıya dönemeyiz demesine rağmen bir umutla belki bir mucize olur saçlarımın sağlığı yerine gelir ve erken boyatırım diye uğraşıp duruyorum.Bugün yine ağladım eski resimlerime bakarak.Şu an sarışın olan ve değişiklik arayanlara tek tavsiyem bir gün sarı saçlarınızı özleyeceğinizi düşünerek,sarıya rahat dönebileceğiniz renkler dışında başka bir rengi düşünmemeniz.İlla boyatacaksanız sarıya en az 1 yıl veda etmeniz.Boyatmadan önce iyi düşünün.Depresyondaysanız kredi kartınıza yüklenin mesela,borcu ödemek kolay oluyor da giden saç geri gelmiyor.Benden size tavsiye...Dinleyip dinlememek size kalmış.Sevgiyle kalın...

Konuya girdim, kürü yapanların da yorumunu okurum diye sayfalarca ilerledim hep farklı muhabbetler bu başlığın konusu belli değil mi? Yapan ve olumlu sonuç alanlar cevap verirse sevinirim

Farklı muhabbetler samimiyet kaynaklı kısa kısa elbet aralara girecektir ama demek yeteri kadar ilerlememişsiniz sayfalarda ki istikrarlı uygulayan herkesin sonuç aldığını ve çoğununda resim paylaştığını görememişsiniz.

önceden deneyenler keşke buraya yazsalar fotograf koysalar çok guzel olur,ben etkisini görünce koyıcam yeni başlayanlara moral olur hem

Yukarıda yazdığım gibi istikrarlı yapan herkes başarılı şekilde sonucunu aldı fotolarınıda paylaştı.

İlk yapışta gözle görülür bir canlılık ve hacimlenme oluyor kontesin yazdıklarına uyan herkes başarılı sonuç alacak ki bende başarı elde edenlerden biriyim

Yaklaşık 100 sayfa ilerledim atladıklarım da olmuştur, genelde ben de aldım başlayacağım yorumları okudum,demek gözümden kaçmış; çoğunluk iyi sonuç aldıysa ben de başlayayım. Sağ ol bilgin için

ah canım kıyamam benimde başıma benzerleri geldi sarı saçımı mehvettim koyulttum açtırdım tekrar yandı kestirdim sarı sarı diye bin pişman oldum 2sene boyunca yarısı siyah yarısı bakır bir saçla gezdim işte daha boyatalı bir kaç gün oluyor sarardım yine önce korktum az yaptırdım yanmasın diye baktım bir şey olmadı pazartesi biraz daha paket attırcam sıkma canını iyice bekle acele etme sonuçta yanık yıpranmış bir sarı saçla gezeceğine sabret hem uzasın hem temizlensin çok daha güzel olucak ben 2 sene bekledim sonuç çok güzel oldu bakımlarını yap kafanada takma kökü sende düzelsin sap sarı yaparsın tekrar

7 martta başladığım kürüm bugün 1. ayını doldurdu. yeni kür şuan saçımda:))
harikalar yaratıyor ve temmuzda fotoları paylaşmak için sabırsızlanıyorum......

7 martta başladığım kürüm bugün 1. ayını doldurdu. yeni kür şuan saçımda:))
harikalar yaratıyor ve temmuzda fotoları paylaşmak için sabırsızlanıyorum......

Neler farkettiniz tam olarak saçlarınızda ? Ben şuana kadar sadece 1 kür yaptım haftası dolunca 2.ye geçeceğim inşallah başkalarında da işe yaradığını duydukça daha çok yapasım geliyor heyecan yapıyorum da Ayrıca merak ettim fotoğrafları umarım en kısa zamanda yüklersiniz.

merhaba arkadaşım...neler farketti saçımda?
öncelikle daha uysal saçım...son 3-4 gündür çevremdekiler ne yaptın saçına diye sormaya başladı. 1 ay da 2,5 cm oldu uzaması. ancak daha da hızlanacak diye düşünüyorum uzaması. kürün ilk günlerinde fazla hissedilmeyebilir. daha dolgun ve sağlıklı...

eşim çok yakından gözlemliyor ve farkettiğini söylüyor. önun gözlemelrine güvenirim. doğruyu söyler çünkü...yoksa yok der:)))
geçen pazartesi fotoğrafını çektik arkadan keşke küre başladığım günde çekseydik ama olsun. 3 haftadan bişi olmaz...

hedefim temmuzda aradaki farkı görebilmek ve gösterebilmek için foto yayınlıcam...inş. 9 temmuz doğumgünümde kendime uzun ve güzel saçlar hediye edicem:))))

Ay inşallah bende sizin gibi mutlu olurum Benimde amacım mezuniyetime belimde saçlar. 1 senem kaldı mezuniyete şuan saçlarım omzumun çok az aşşağısında uzar mı acaba ? Çok soru sordum sanki

benim 8. haftam oldu 2 haftalık aradayım 2 hafta sonra resim çekip bakıcam uzamış mı diye ama uzadı sanki.

ben her duş aldığımda ölçüyorum saçımı valla 3. kürümdeyim ama 1 parmak kalınlığında yani 1 cmye yakın uzama var saçımda

kızar sıze bırsey danısacagım ,yardımcı olursanız sevınırım .
ben kontes arkadasımızın sac ucları ıcın verdıgı glıserınlı kuru de kullanıyorum .
her gece yatmadan once sacıma kurden fıslatıyorum .ve yıkamadan yatıyorum .
bugun kuaforume bu kurden bahsettıgım de kuaoforum bana soyle dedı ;

"glıserın yagı evet sac ucları ıcın cok faydalı nemı hapsetme ozellıgı var ancak ,
kuru saca uygulandıgın da ters etkı yapıp sacın tum nemını emıyor .bu glıserın yaglı
hazırladıgın serumu nemlı sacına uygula .kuru sac da ters etkı gorursun" dedı yaa off .
kafamı cok karıstırdı .
sızce bunun gerceklık payı olabılır mı ?kullanan arkadaslar boyle bırseyle karsılastı mı ?

Ay inşallah bende sizin gibi mutlu olurum Benimde amacım mezuniyetime belimde saçlar. 1 senem kaldı mezuniyete şuan saçlarım omzumun çok az aşşağısında uzar mı acaba ? Çok soru sordum sanki

uzar arkadaşım neden uzamasın...düzenli bakım neye yarar sağlamaz ki?
çok önceleri haftada bir zytinyağı yumurta yapardım ama bunu bi yerden duyduğumdan değil öyle bilinçsizc yapardım.
ona rağmen saçlarım güzel uzardı. ve ben uzun dönem uzun saçlara sahiptim.

ne olduysa oldu ve saçlarım kuaför gazabına uğradı. hatta tarih vererek anlatayım beni daha iyi anlarsınız. geçen yaz haziran ayında kuaför saçının rengni değiştirelim dedi. uydum aklına sarı saçı siyah yaptık. ama bildiğin kömür siyah. zar zor ağlaya ağlaya kullandım. ben sarıya dönücem dedim " ben yapamam, cesaret edemem" dedi. sonra başka bi kuaför buldum. adam işinde iyi aslında. yaparım ama ciddi hasar görür dedi. elimde kalır mı dedim o kadr da değil dedi. ramazan bayramına 2 gün kala ilk işlemi yaptık. yani saçın rengi silindi, boyandı ve röfle yapıldı. doğal olarak saçımda kopmalar oldu. ama ben sarıda kararlıydım. yıpranan ne kadar yer varsa kestik ama nasıl bir cahillikse kesim işini saçımı siyaha boyayan kadına yaptırdım. hay yaptırmaz olaydım resmen beni budadı. o uzun saçlarım ensemden de yukarıdaydı. yani kısacık oğlan çocuğu gibi oldum. günlerce suratım asık gezdim, ölücem sandım üzüntüden.
ardından sarıya cesaret eden kuaförüm 3 işlem daha yaptı saçıma ve toplam 3 ayda saçıma eski sarı rengini verdi. ( kurtardı saçımı aslında) başkası yapsa demekki kel kalacaktım.
yılbaşında saçımın boyu omuzuma hala ensemdeydi. mart başında eşimin senin saçın neden artık uzamıyor sorusu ile dank dedi...hemen araştırmaya başladım ve bu sitedeki bakım kürlerine rastladım. 7 martta yapmaya başladımm ve çok umutlandım, mutlu oldum. hemen başladım ve sonuçlar beklentimin üstünde oldu....
şuan evet çok uzun değil saçlarım ama inan çok farkediliyor. uzuyoor ve daha sağlıklı. onca ölümcül işleme dayanan saç köklerim bana süpriz yapıyor ve uzuyor. 3 martta dip boyamı yaptıdım ve 2,5 cm uzamış. bir süre daha dip yaptırmıcm sonuçları görebilmek için. nisan sonu gibi dip boyamı yaptırmam gerekecek çok çıkıyor çünkü.
eğer bu ayda bu şekilde uzama olursa kürden hiç şüphem kalmayacak. çünkü saçlarımı bana geri vermiş olacak....ben umutla kürlerimi düzenli yapıyorum. tüm arkadaşlarım da hayallerine kavuşur inş....

Dogru demis lakin sunu atlamissiniz,kure su da koyuyoruz. yani kuru saca su+gliserin yagi kullaniyoruz.nemli saca kullanilacaksa sadece gliserin yagi kullanilmali.anlatabildim umarim :)

Ah şu saçı sarıdan siyaha çevirmek nasıl bir eziyet yaşatıyor insana :18: Benimde saçlarda sarı boya var ama genede kendi saçlarım açık kumral dipler çıksa da sinameki hem rengini açıcak hemde güneşte açılıcak. Dip boyası yapmıyorum artık boyayınca saçlarımın uzaması duruyor Memnunum bende bu kürlerden ya hadi hayırlısı inşallah herkes istediği boyda sağlıklı saçlara kavuşurr

inş. canım..
ben mecbur yaptırıyorum dip boyamı. platine yakın rengim o nedenle olmuyor...ama kürler harika, güveniyorum.
bugün barcelona yağı günü:)))

bugün 2.kürü yaptım.umarım ben de sonuç alırım.uzun saç kadına çok yakışıyor bence...

Dogru demis lakin sunu atlamissiniz,kure su da koyuyoruz. yani kuru saca su+gliserin yagi kullaniyoruz.nemli saca kullanilacaksa sadece gliserin yagi kullanilmali.anlatabildim umarim :)

anladım cnm .ama ben zaten 1.sayfa da sızın verdıgınız gıbı kullanıyordum .
1.cay bardagı su,1 kapak glıserın tagı,3.4 damla da bebeyag karıstırıyordum .
kuafore bunu soyledıgım de bana bunu sadecer nemlı saclara yap dedı .
ama zaten kurun ıcın de su var,sacıma fıslattıgım da saclarım zaten nemlı oluyor .
sızınde belırttıgınız gıbı ,nemlı saca uygulasak zaten suya gerek de yok .
dırek yagı surerız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…