- 13 Şubat 2012
- 785
- 4
sonuç aldığına çok sevindim arkadaşım. ben de artık keselim diyen kuaförlere kesinlikle inanmıcam. kuaför arkadaşlar varsa üzerine alınmasın ama hiç maliyetsiz para kazanmak için insanların saçlarına kıyıp psikolojilerini bozuyorlar. dün bi tanıdığım dedi ki senin ne kadar güzel uzun saçların vardı bi ara. neden bu kadr kısalttın diye sordu. ne diim kuaför gazabı. yakıp yakıp kuş kadar tepeme çıkardılar saçımı kese kese. ama bu son olacak. kırıkları da onarmanın bi dolu yolunu öğrendik burda. inanın 1 ay olacak neredeyse ve kırık falan da kalmadı saçımda. zaten saç sağlık kazandıkça kırıkları kendi atıyor, sağlıklı olanlar hayatta kalıyor. o nedenle üşenmeden bakıma devam hanımlar....:))
kesinlikle katılıyorum canım tabii bilgi güçtür, böyle bir bakımdan haberim olsaydı, çok sert dönemeçlere girmezdim hiç, önce boya, sonra orial her gün düzleştirici üstüne bilgisizlikle senin dediğin gibi kuş kadar kaldı saçlarım ve üşenmek yok işe yaradığını gördüm eski saçlarıma kavuşucam
hadi bakalım..inş....
ben temmuz olarak hedef koydum kafamda. doğumgünümde kendime en güzel hediyeyi vermiş olucam...yani saçlarımı:)))
3 ay sıkı bir disiplin ve gelsin pırıl pırıl uzun saçlar.....
iyi fikir ama ben gerçekten upuzun istiyorum, o nedenle ayda iki cm desek 8 küre iki hafta ara ve bir yılı bulur benim istediğime kavuşmam sen de kendin için yapabileceğin en güzel hediyeyi alırsın inşallah canım, bir kadının saç kadar takıntılı olduğu kaç şey var acaba merak ettim
benim de isteğim elbette upuzun saçlar. şuan omuzlarıma kadar uzatmayı başardım. küre başlayalı da 2 cm uzamış. bence daha da hızlanacak sonuçta daha çok başındayız. sürekli kullanımda görücez farkı. bi de bahar aylarında daha hızlı uzar. kışın uzaması yavaşlıyo saçın. şans bizden yana yani. zeytinyağını ısıtarak kullanmanın çok yararlı olduğpunu okudum bir çok yerde. onu da uygula istersen.ben faydasını gördüm.
şuan sırf yazabilmek için ölçüm yaptım. 28.gün 2 cm nasıl?
normal bir saçın ayda bir cm uzadığı gerçeğiyle kıyaslarsak iki katı bir uzama bence harika, hele bizim gibi saç gazileri için bir de sağlıklı uzayacak düşünsene upuzun ama çalı süpürgesi gibi bir saçın olduğunu, evlerden ırak:18: yağları ısıtarak kullanma olayını ben de bugün bir kaç yerde rastladım, sen de söylediğine göre bunu bir işaret olarak alıyorumama artık hiç şüphem kalmadı, bu kür bana yaradı bazısında fazla dökülme kepeklenme filan olmuş benim pırıl pırıl
sorma canım küre başlamadan önce fönsüz kullanamıyordum. hatta valla utanıyordum saçımı tokalarla tutturuyordum hep çocuk gibi. haa aklıma gelmişken kırık fön diye bi fön şekli var aman aman uzak dur. 2 aya yakın çok güzel görünüyo diye fena dadanmıştım. ama gördüm ki saçlarım yolunmuşçasına dökülüyor ve kırılıyor. omuzlarım da kırpık kırpık saç tellerim oluyordu. şimdi bıraktım kırık fönü. küre de başlayınca inan toparladı.
dün fotoğrafını çektik saçımın. her pazartesi çekicem. gördükçe daha da şevklenirim diye düşünüyorum. temmuzda da paylaşırım fotoları arkadaşlarıma da ispat etmiş olurum....
sonuç aldığına çok sevindim arkadaşım. ben de artık keselim diyen kuaförlere kesinlikle inanmıcam. kuaför arkadaşlar varsa üzerine alınmasın ama hiç maliyetsiz para kazanmak için insanların saçlarına kıyıp psikolojilerini bozuyorlar. dün bi tanıdığım dedi ki senin ne kadar güzel uzun saçların vardı bi ara. neden bu kadr kısalttın diye sordu. ne diim kuaför gazabı. yakıp yakıp kuş kadar tepeme çıkardılar saçımı kese kese. ama bu son olacak. kırıkları da onarmanın bi dolu yolunu öğrendik burda. inanın 1 ay olacak neredeyse ve kırık falan da kalmadı saçımda. zaten saç sağlık kazandıkça kırıkları kendi atıyor, sağlıklı olanlar hayatta kalıyor. o nedenle üşenmeden bakıma devam hanımlar....:))
kızlar bugun 2.kurumu yaptım.saclarımı yıkadım .
saclarım yumusacık oldu .ılk kurum de bıraz tıf tıf olmustu
ama sampuanımdan kaynaklanmıs .sampuanımı da degıstrdım .
sımdı saclarım yumusacık
Ayyyy ne güzelllll
evet cnm ben de cok mutlu oldum .
yanı daha 2.kurden sonra yumusacık olmasını beklemıyordum .
ayrıca bende dokulme fılan da olmadı .aksıne dokulmemı durdurdu
saclarım zaten uzun canım belımde .ama popom da olsa hıc de fena
olmaz dımı
iki haftadir uyguladigm kürün sonucu sizce nasil? bence az gibi ..:26:
bilmiyorum ise yariyomu ama sanki kürü yapmasaydimda sonuc ayni oluckdi gibime geliyo 1-2 cm ya var ya yok normal degilmi??
Eki Görüntüle 382194
Eki Görüntüle 382195
Diplerim geldi ama 1-2 cmvede bu ücüncü haftam yani bikac gün sonra 3.kürü yapicam
Kontes sence sonuc normalmi? :26:
canım keşke boydan çekseydin daha iyi görebilirdik..ayrıca daha iki haftada kürün harikalar yaratmasını beklemek çılgınlık olur :)
ilk başladığımda ben de çok hevesliydim hatta uzamadı diye üzüldüm.fakat şuan saçlarım inanılmaz sağlıklı ve her gören ne çabuk uzadığından bahsediyor ve ben buna rağmen haala az uzadığını düşünüyorum.2.etap 5.kürümü yaptım.omzumun altında olan saçlarım şuan göğsümün hafif altında ve bu bence(sağlık kazandırmasını da eklersek) süper bir sonuç.sakın vazgeçme,eminim güzel olacak.
bilmiyorum ise yariyomu ama sanki kürü yapmasaydimda sonuc ayni oluckdi gibime geliyo 1-2 cm ya var ya yok normal degilmi??
Eki Görüntüle 382194
Eki Görüntüle 382195
Diplerim geldi ama 1-2 cmvede bu ücüncü haftam yani bikac gün sonra 3.kürü yapicam
Eki Görüntüle 382194
Eki Görüntüle 382195