Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar şuanda kafamda ilk sinemaki kürüm var yeni sürdüm akşam 8 gibi yıkıyacağım :) yaptığım kürü boş bi fısfıslı şişeye koydum öyle saç diplerime püskürttüm daha iyi oldu :)
Yapmadan öncede saçlarımın fotoğrafını çektim kullanmam bittiğinde uzamış haliyle çekip siteye koyucam bakalım ne kadar uzayacak çok merak ediyorum :) gelişmelerdende haberdar ederim sizi :) İnş. isteğim gibi saçlara kavuşucam :))) :92: :119: :122: :128: :130:

Son düzenleme:
inş. canım..
ben mecbur yaptırıyorum dip boyamı. platine yakın rengim o nedenle olmuyor...ama kürler harika, güveniyorum.
bugün barcelona yağı günü:)))

Barcelona yağı mı ? Bak onu hiç duymamıştımm

Arkadaslar sinameki ney ot mu nasil sekilde aliniyor lütfen söylermisiniz ?

Ot canım aktardan alınıyor sinameki dediğinde verir zaten böyle parçalanmış yapraklar halinde

Son düzenleme:

Rica ederim neticede birbirimize yardımcı olmak ve sonuç almak hedefimiz
Konular elbet karışır bunca sayfa açıklama ve bilgi paylaşımına rağmen üşenip hiç okumayan üyeler var.
Bunu gördükçe kontesin emeğine üzülüyorum sadece 1 soruya soruna 500 defa cevap verilmez ki

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım. geçen pazartesi ilk fotoyu çekmiştik. her pazartesi aşama aşama
görebileyim die fotoğraflandırmak amacım. bugün 2. fotomu çektim. 1 haftada farkeder mi? evet etti:)))
aydan aya değilde ben biraz sabırsızım haftadan haftaya farkı görmek istiyorum ve keşke paylaşabilsem...foto yükleyemiyorum...
üyelikte bi süre mi var? yada ne yapmam lazım foto yüklemek için?

tesadüfün bölesi daha dün bu kür den kardeşim bahsetmişti .. bugün bu konuyla ilgili bu kadar detaylı bilgiyi bulunca çok sevindim ve hemen uygulucam .. saçlarım omuzlarımda bir kaç senedir uzasın istiyorum .. inşallah güzel sonuç alırım ve sizinle paylaşırım .. bilgi için teşekkürler ..

Arkadaslar sinameki ney ot mu nasil sekilde aliniyor lütfen söylermisiniz ?

Kontes bu uygulamanın 3üncü kürünü yapacağım.Birde saçlarım gölgeli olduğu için su gliserin yağı ve bebe yağını saçıma nem vermesi için sıkıyorum.Evet saçlarım daha canlandı güzel oldu.Uzama için sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var.Tşk ederim paylaşımın için.

resim eklemek için 100 mesaj sınırı varmış...oyun bölümünde doldur mesaj sayını gelip hemen resim ekle,merakla bekliyorum

Arkadaslar benim sacim gür degil ve ince telli yaglar sürsem yan etki yapar mi ?
Cevap verirseniz sevinirim

Dogru demis lakin sunu atlamissiniz,kure su da koyuyoruz. yani kuru saca su+gliserin yagi kullaniyoruz.nemli saca kullanilacaksa sadece gliserin yagi kullanilmali.anlatabildim umarim :)

Kontesciğim Kürünü her hafta uyguluyor bunun yanında gliserin bebe yağı ve sudan oluşan karışımıda saçıma sürüyorum.Evet çok fayda gördüm tşk ederim.Ancak çamterebentin i şampuana koyunca şampuan yogunlaştı.Ben saçlarımın gçlge ile kırılması ve çansızlaşması üzerine brezilya bakımı yapmıştım.O nedenle kuaförüm bebe şampuanı ile yıkarsam kjeratin şampuanları işlevini gördüğünü söylemişti.Yani bebe şampuanı kullanıyorum.Şanpuanın yoğunlaşmasına şaşırdım.Acaba bana sahte bir yağ mı verdiler diye düşünmeye başladım açıkçası
Nerkese upuzun saçlı güzel günler diyorum

resim eklemek için 100 mesaj sınırı varmış...oyun bölümünde doldur mesaj sayını gelip hemen resim ekle,merakla bekliyorum

özel mesaj göndermekten söz ediyorsun dimi arkadaşım? oyun bölümü mü? ooo çok işmiş bu ya
vakitsizlikte...neyse yapıcaz mecburen...teşekkürler...

özel mesaj göndermekten söz ediyorsun dimi arkadaşım? oyun bölümü mü? ooo çok işmiş bu ya
vakitsizlikte...neyse yapıcaz mecburen...teşekkürler...

özel mesaj değil,foruma yazdığın mesaj sayısı...Allah iyiliğini versin,özel özeldir yahu

özel mesaj değil,foruma yazdığın mesaj sayısı...Allah iyiliğini versin,özel özeldir yahu

:)) tuttu yine saflığım...
e o zaman sorun yok arkadaşım zaten yapı duruyorum foruma...
az kalmış desene:))
ay yoksa onuda mı yanlış anladım

gir oyun bölümüne,tek kelimelik oyunlara katıl...vırt zırt yaz gel...ay inanki beklerken 2 cm daha uzadı saçların...koş koş

gir oyun bölümüne,tek kelimelik oyunlara katıl...vırt zırt yaz gel...ay inanki beklerken 2 cm daha uzadı saçların...koş koş

:))
doğru sölüyosun valla ama şimdi eklesem nolcak ki fotoyu(( şuan omuzlarımda kısa ve 1 ay oldu küre başlayalı...
9 temmuzu beklicem mecburen...
süre o zaman doluyoo....
ama acaba bu boydaydı diye 2 nisan fotosunu mu eklesem?
çünkü bazı sayfalarda gördüm insanlar iki fotoyu aynı anda yanyana koyunca inanmıyolar...
ilk fotonun ne zaman çekildiğini bilmediklerinden belki de haklılar...
ay napsam bi akıl ver arkadaşım.....

arkadaşım baktım şimdide, yasakmış öle yapmak...saç uzatıcaz diye kanun manun çiğnemeyelim...
64 mesajdayım zatii...az kalmış...yazıyoruz bakalım düşüncelerimizi...
saç profu olucam bu sitede:)))

Arkadaslar benim sacim gür degil ve ince telli yaglar sürsem yan etki yapar mi ?
Cevap verirseniz sevinirim

Benim saçlarım da ince telli ve seyrek. Uzun zamandır yağ bakımı yapıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine saçlarım daha hacimli, yağlanma yapıştırma gibi sorunlar yaşamadım ve diplerden çıkanlarım var. Çok çok özel bir durum olmadığı sürece için rahat olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…