Benim saçlarım da ince telli ve seyrek. Uzun zamandır yağ bakımı yapıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine saçlarım daha hacimli, yağlanma yapıştırma gibi sorunlar yaşamadım ve diplerden çıkanlarım var. Çok çok özel bir durum olmadığı sürece için rahat olabilir
Benim saçlarım da ince telli ve seyrek. Uzun zamandır yağ bakımı yapıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine saçlarım daha hacimli, yağlanma yapıştırma gibi sorunlar yaşamadım ve diplerden çıkanlarım var. Çok çok özel bir durum olmadığı sürece için rahat olabilir
kızlar bu hafta bende sinamekili küre başlıcam zaten bir ara yaptım 2-3 kez bıraktım şimdi tekrar dönüyorumbirde sarımsaklı şampuanımı hazırladım ama başlıyamıyorum korkudan offf böyle bir koku yok bu koku saçıma sinerde çıkaramazsam 2. şampuanımı dendiği gibi normal şampuanla yapıcam ama yinede korkuyorum zaten sarımsak olan yemekleri bile yemem ben napsam bilemedim
kızlar bu hafta bende sinamekili küre başlıcam zaten bir ara yaptım 2-3 kez bıraktım şimdi tekrar dönüyorumbirde sarımsaklı şampuanımı hazırladım ama başlıyamıyorum korkudan offf böyle bir koku yok bu koku saçıma sinerde çıkaramazsam 2. şampuanımı dendiği gibi normal şampuanla yapıcam ama yinede korkuyorum zaten sarımsak olan yemekleri bile yemem ben napsam bilemedim
Peki siz hangi yaglardan kullaniyorsunuz ?
Bu sıralar sinameki içinde badem yağı kullanıyorum, bir de banyo sonrası da saçım nemliyken gliserin sürüyorum sadece. Daha öncesinde içinde envai çeşit yağ bulunan bir karışım kullanmıştım tam içeriğini şu an bulamadım ama çam terebentin, yılan yağı, susam yağı vs ne ararsan vardıShea yağı ve argan yağının da çok methini duydum onları da deneyeceğim en kısa zamanda
asıl aktar biz olduk valla...banyo dolabı çeşit çeşit yağ dolu..
eşim tek servetin bunlar diyo:)))
her evde aynı desenekontess sağolsun bu sıralar bizim ev sinameki ve badem yağıyla dolup taştı kafamda poşet uzaylı gibi dolaşıyorum evde
kizlar bodozlama konuya giriyorum ama aylardir kontes arkadasimizin tarifini uyguluyorum eksiksiz arada verdim 3 ay oldu nerdeyse ama saclarimin uzamasi eskisi gibi ya(
arkadaşım maaşallah akşam akşam insanda ne şevk bıraktın ne heves...nolcak şimdi..?
bi yerlerde hata yapmış olma ya da düzensiz kullanmış olabilir misin ?
saçlarım,zamanında yaptığım boyadan,su dalgasından,lise döneminde yaptığım ütülerden dolayı felaket bir hal almıştı hatta en sonunda yandı.ve kafa derim bunca şeyin karşılığında bana verdiği cezası,saçlarımın uzamamasıydı..belli bir noktaya geliyor ve asla uzamıyordu..
bu tarifi uyguladığımdan beri,arkadaşlarım sürekli olarak;kalemkutu saçlarına ne yapıyorsun ya,çok gür ve parlıyor,nasıl bu kadar çabuk uzuyor diyorlar..
ben daha ne diyeyim
asla hevesini azmini kaybetme banucum..ben kendimden bildiğim için sana birinci ağızdan yazıyorum.
ben sarımsakları sütte kaynatıp koydum şampuanıma...hiç koku olmadı. şampuanın kokusu daha baskın bence. hem ardından başka bi şamp. kullanıyorum hiç koku olmuyor...
ancak sinamekili kür yaptığımda 3 gün falan bamiks kokuyorum...oğlanın şurupları gibi dolanıyorum ortada:)))
benide bemix rahatsız etmez çok kullandım bu sinamekili kür haricinde başka yaptığım bakımlara da katardım sonuçta dediğin gibi şurup kokusupeki kızlar bu sarımsak süttle kaynatılınca acaba bütün etkisini süte bırakıyor olabilir mi yapıcaktım sütle ama annem böyle bir şey böyleyince kararız kaldım acaba bir fikri olan varmı
haklıs olabilirsin ama sütte öyle fokur fokur kaynatmıyoruz ki...bi taşım denir ya öle...
hatta sütüde oğluma içiriyorum öksürüğe ve broşlara iyi geliyor...aklınızda bulunsun...üst katta ki teyze söylemişti. 2 günde kesti öksürüğü.
sonuçta doğal antibiyotik...
bu arada dün akşam hazırladığım ve kullandığım şampuanıma bir diş daha sarımsak doğradım ekledim. kokmadı ya da bana kokmuyor.
bir kaşıkdan fazlada bal ekledim. anlatamam nasıl yumuşak oldu...hay dedim balın gözünü seveyim...altın değerinde valla...
bugün saçlar uçuşuyoo:))yine fotoğrafladık....arşiv yapıcam adım adım saçımın uzamasını:))))
haklıs olabilirsin ama sütte öyle fokur fokur kaynatmıyoruz ki...bi taşım denir ya öle...
hatta sütüde oğluma içiriyorum öksürüğe ve broşlara iyi geliyor...aklınızda bulunsun...üst katta ki teyze söylemişti. 2 günde kesti öksürüğü.
bu arada dün akşam hazırladığım ve kullandığım şampuanıma bir diş daha sarımsak doğradım ekledim. kokmadı ya da bana kokmuyor.
bir kaşıkdan fazlada bal ekledim. anlatamam nasıl yumuşak oldu...hay dedim balın gözünü seveyim...altın değerinde valla...
bugün saçlar uçuşuyoo:))yine fotoğrafladık....arşiv yapıcam adım adım saçımın uzamasını:))))
arkadaşım baktım şimdide, yasakmış öle yapmak...saç uzatıcaz diye kanun manun çiğnemeyelim...
64 mesajdayım zatii...az kalmış...yazıyoruz bakalım düşüncelerimizi...
saç profu olucam bu sitede:)))
:)) olsun sırma sırma olsunda saçlarımız gerisi önemli değil...
bu ara nedir bu takıntılarım anlayamadım...orta yaş sendromu sanırım...
her gece kirpik kaş bakımları da yapıyorum...nolcak benim halııımmmmm??