Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

uçlarında ne kadar yamukluk kırık vs varsa hepsinden kurtul ve benim sana tavsiyem bu kürü yaptığın süre içinde sabırlı ol ve saçını boyama..
hem böylelikle kırıksız saçlarınla boyunu daha rahat da anlayabilirsin.sadece bir fikir tabi.

Sabirsiz bi insanimdir hyum kurusun ama mecbur devam edicem bekliycem yapicam gayretle ins. uzar.. önceden hergün düslestiriyodm yada masa yapiyodm yani rahat durmuyodm simdi iki haftadr bikere bile degdirmedim..

Oyle ilk uygulamada 1cm ikinnncisinde2cm olayi olmuyor ki canim.toplam zaman ve toplam kur sayisi dikkate alinip hesaplandiginda ORTALAMA her hafta 1cm sonucu elde ediliyor.basligi o manada yazmistim
Anladm cnm tsk ederim sabredip dvm edicem .. :)

Aynen simdi ilk isim kiriklardan kurtulup saclari ayni boya getirmek olucak..

düzleştirici ve maşaya ara vermen iyi olmuş arkadaşım. saç kendi halinde bi dinlenmiş olur. bakıma da o kadar iyi yanıt verir diye düşünüyorum...

arkadaşlar ben de saçlarıma bakım yapıyorum.ne bulsam sürüyorum.badem yağı,bebpanten,bemiks ve zeytinyağı bide menekşe yağı bi damla kullanıyordum.arkadaşlar kepek yaptı..5 yada 6 yapışımda.şimdi bıraktım.kepekle uğraşıyorum..offfffffffff

ne buldun sürmek de faydalı değil ki arkadaşım. belli bakım günlerinde belli bir iki bakım uygula. ama hiç aksatmadan. şampuanda önemli. kepek için elma sirkesi dene bence. krem yerine kullan sonra gör sonuçlarını:)))

çok güzel uzamış canım saçların. Bende denemiştim aynısını bende bir etkisi olmadı. Ama sende baya bi etkili olmuş. Güle güle kullan canım :) :)

canım, elma sirkesini krem yerine kullanmak konusunu biraz açar mısın? krem gibi sürüp bekletecek miyiz? sulandıracak mıyız? miktar? süre? sadece diplere mi?
herkes durulama suyuna koy diyordu ama bu şekilde ilkkez duydum hemen atladım:)))

ben direkt uyguluyorum ama saç diplerin hassassa bir maşrapa suya karıştırarak da dökebilirsin saçına. aslında durulanmadan daha güzel sonuç veriyor ama kokusu malum. ben bir süre bekletip normal durulayıp çıkıyorum....

Saçınızı boyamayın demişsiniz ama ben boyamak zorundayım.Bunun yanında böyle olmasına rağmen.Başlayalı 15 20 gün oldu ama dip boyaya gittiğimde aylık 1 cm uzayan saçlarımın 2.5 olduğunu söyledi.Çevremdekiler bir anda fark edemez tabi.Baklaım zaman geçsin bende buradan paylaşacağım

ben daha sağlıklı olması açısından isterseniz boyamayın dedim.kimseye baskı uygulayamam tabiki
hem de çabuk uzadığı için saç sürekli boya ister bu da var :)
bakalım aradaki fark nasıl olacak?ama eminim gözle görülür değişiklikler olacak.

mrb kızlar. ben de 2 aya yakındır bemix, sinameki, badem yağı karışımı kullanıyorum. sarımsak özlü şampuan kullanıyorum. başta dökülme falan azalmıştı baya ama şu ara yine arttı bu sürede 1 kere de boya yaptım. bugün aktara uğradım dedi ki, bitkisel yağlarla bemixi karıştırma. bemixde kimyasal maddeler var. onun yerine başka bir yağ kullanabilirsin dedi. ayrıca boyatma bi süre diye ekledi. kafam karıştı buraya sorayım dedim. bemix yerine zeytinyağı mı eklesem?

canım bana kalırsa kürü aynı şekilde uygula. ara ara dökülmeler olacak elbette. bu beslenmene, strese, mevsime dayalı şey. üstünde durma fazla. kaldı ki elbette ömrü dolan saç dökülecek. bi teli ölene kadar kafanda taşıman imkansız.
hiçç kafana takma, saç üzüldükçe ve düşündükçe daha fazla dökülür. sen doğal bakımlarına devam et. bemiks sonuçta bi vitamin. o açıdan bak içini çürütme...güzin abla gibi oldum ama ölee işte

bu küre ilk başladığımda yani birinci etapta,aşırı bir dökülme olmuştu belki de kafa derimin alışma süresidir diye düşündüm ki nitekim de öyle çıktı..2.etaba başladım ve saçlarım bir iki tel dökülüyor sadece.
sadece kürden dolayı düşünme tabi.yediklerin,içinde bulunduğun çevre şartları(stres,üzüntü vs.) saçlarda çok etkilidir.
annem de bakım yapar ama saç dökülmesini durduramaz çok fazla.çünkü çok ince düşünen vekafasına herşeyi takan bir insandır.
kürüne aynen devam et,zeytinyağıyla başka bakım yaparsın derim ben.

cnm bende önce bemiks bulamamıştım.bepanten,tatlı badem ve zeytinyağ yapıyodum.sonra bemiks buldum ve karışıma ilave olarak bemiks ve menekşe yağı ekledim.saçım kepeklenince önce menekşe yağından mı dedim.çünkü ben saça iyi geldiğini bilmiyordum.bemiksin kokusunu bastırsın diye koyuyordum.ama menekşede yararlıymış.şimdi ben bu kepek sorunumunu beikse bağlıyorum.bence ondan oldu.kepeklenincede bir daha yapmadım.sirkeyi duydum ve yaptım.ama ben ayda bir die biliyorum.her duşta sirke yapılmaz heralde.çünkü asitli sonuçta.saç derimiz zarar görmezmii??

kürü ilk kez akşam uyguladım
aslında sonuçtan mucize beklemiyordum ama bugün saçlarımı taradığımda sadece 2-3 tel döküldüğünü görünce şaşırdım
çünkü saçlarım çok dökülür benim
bence bu kürü kesinlikle deneyin

Bütün sayfaları okuyamamış olsam da denedim Memnun olanları görüyorum gördükçe heves ediyorum. Bugün sinamekili küre başlayalı tam 3 gün oldu heyecanla 2. deneyişimi bekliyorum saçlarım sonbahar ayı dışında çok az dökülür tek tük ama şuan tamamen durmuş durumda dökülmesi gayet sağlıklı da uzuyor fakat uçları çok kırık ve ince fotoğraf ekledim detaylı anlaşılsın diye. Uçlarına gliserin sürmeyi düşünüyorum ayrıca lavanta suyu, sinameki kürü ve tuprlu su kullanmak istiyorum. Kırıklar için tavsiye edebiliceğiniz birşeyler var mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederimmm Ev hali için kusura bakmayın

Eklentiler

• $SAM_5309.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…