Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sonuç aldığına çok sevindim arkadaşım. ben de artık keselim diyen kuaförlere kesinlikle inanmıcam. kuaför arkadaşlar varsa üzerine alınmasın ama hiç maliyetsiz para kazanmak için insanların saçlarına kıyıp psikolojilerini bozuyorlar. dün bi tanıdığım dedi ki senin ne kadar güzel uzun saçların vardı bi ara. neden bu kadr kısalttın diye sordu. ne diim kuaför gazabı. yakıp yakıp kuş kadar tepeme çıkardılar saçımı kese kese. ama bu son olacak. kırıkları da onarmanın bi dolu yolunu öğrendik burda. inanın 1 ay olacak neredeyse ve kırık falan da kalmadı saçımda. zaten saç sağlık kazandıkça kırıkları kendi atıyor, sağlıklı olanlar hayatta kalıyor. o nedenle üşenmeden bakıma devam hanımlar....:))

kesinlikle katılıyorum canım tabii bilgi güçtür, böyle bir bakımdan haberim olsaydı, çok sert dönemeçlere girmezdim hiç, önce boya, sonra orial her gün düzleştirici üstüne bilgisizlikle senin dediğin gibi kuş kadar kaldı saçlarım ve üşenmek yok işe yaradığını gördüm eski saçlarıma kavuşucam:KK16:

kesinlikle katılıyorum canım tabii bilgi güçtür, böyle bir bakımdan haberim olsaydı, çok sert dönemeçlere girmezdim hiç, önce boya, sonra orial her gün düzleştirici üstüne bilgisizlikle senin dediğin gibi kuş kadar kaldı saçlarım ve üşenmek yok işe yaradığını gördüm eski saçlarıma kavuşucam:KK16:

hadi bakalım..inş....
ben temmuz olarak hedef koydum kafamda. doğumgünümde kendime en güzel hediyeyi vermiş olucam...yani saçlarımı:)))
3 ay sıkı bir disiplin ve gelsin pırıl pırıl uzun saçlar.....

hadi bakalım..inş....
ben temmuz olarak hedef koydum kafamda. doğumgünümde kendime en güzel hediyeyi vermiş olucam...yani saçlarımı:)))
3 ay sıkı bir disiplin ve gelsin pırıl pırıl uzun saçlar.....

iyi fikir ama ben gerçekten upuzun istiyorum, o nedenle ayda iki cm desek 8 küre iki hafta ara ve bir yılı bulur benim istediğime kavuşmam sen de kendin için yapabileceğin en güzel hediyeyi alırsın inşallah canım, bir kadının saç kadar takıntılı olduğu kaç şey var acaba merak ettim

iyi fikir ama ben gerçekten upuzun istiyorum, o nedenle ayda iki cm desek 8 küre iki hafta ara ve bir yılı bulur benim istediğime kavuşmam sen de kendin için yapabileceğin en güzel hediyeyi alırsın inşallah canım, bir kadının saç kadar takıntılı olduğu kaç şey var acaba merak ettim

benim de isteğim elbette upuzun saçlar. şuan omuzlarıma kadar uzatmayı başardım. küre başlayalı da 2 cm uzamış. bence daha da hızlanacak sonuçta daha çok başındayız. sürekli kullanımda görücez farkı. bi de bahar aylarında daha hızlı uzar. kışın uzaması yavaşlıyo saçın. şans bizden yana yani. zeytinyağını ısıtarak kullanmanın çok yararlı olduğpunu okudum bir çok yerde. onu da uygula istersen.ben faydasını gördüm.
şuan sırf yazabilmek için ölçüm yaptım. 28.gün 2 cm nasıl?

benim de isteğim elbette upuzun saçlar. şuan omuzlarıma kadar uzatmayı başardım. küre başlayalı da 2 cm uzamış. bence daha da hızlanacak sonuçta daha çok başındayız. sürekli kullanımda görücez farkı. bi de bahar aylarında daha hızlı uzar. kışın uzaması yavaşlıyo saçın. şans bizden yana yani. zeytinyağını ısıtarak kullanmanın çok yararlı olduğpunu okudum bir çok yerde. onu da uygula istersen.ben faydasını gördüm.
şuan sırf yazabilmek için ölçüm yaptım. 28.gün 2 cm nasıl?

normal bir saçın ayda bir cm uzadığı gerçeğiyle kıyaslarsak iki katı bir uzama bence harika, hele bizim gibi saç gazileri için bir de sağlıklı uzayacak düşünsene upuzun ama çalı süpürgesi gibi bir saçın olduğunu, evlerden ırak:18: yağları ısıtarak kullanma olayını ben de bugün bir kaç yerde rastladım, sen de söylediğine göre bunu bir işaret olarak alıyorum:KK1: ama artık hiç şüphem kalmadı, bu kür bana yaradı bazısında fazla dökülme kepeklenme filan olmuş :nazar: benim pırıl pırıl

normal bir saçın ayda bir cm uzadığı gerçeğiyle kıyaslarsak iki katı bir uzama bence harika, hele bizim gibi saç gazileri için bir de sağlıklı uzayacak düşünsene upuzun ama çalı süpürgesi gibi bir saçın olduğunu, evlerden ırak:18: yağları ısıtarak kullanma olayını ben de bugün bir kaç yerde rastladım, sen de söylediğine göre bunu bir işaret olarak alıyorum:KK1: ama artık hiç şüphem kalmadı, bu kür bana yaradı bazısında fazla dökülme kepeklenme filan olmuş :nazar: benim pırıl pırıl

sorma canım küre başlamadan önce fönsüz kullanamıyordum. hatta valla utanıyordum saçımı tokalarla tutturuyordum hep çocuk gibi. haa aklıma gelmişken kırık fön diye bi fön şekli var aman aman uzak dur. 2 aya yakın çok güzel görünüyo diye fena dadanmıştım. ama gördüm ki saçlarım yolunmuşçasına dökülüyor ve kırılıyor. omuzlarım da kırpık kırpık saç tellerim oluyordu. şimdi bıraktım kırık fönü. küre de başlayınca inan toparladı.
dün fotoğrafını çektik saçımın. her pazartesi çekicem. gördükçe daha da şevklenirim diye düşünüyorum. temmuzda da paylaşırım fotoları arkadaşlarıma da ispat etmiş olurum....

sorma canım küre başlamadan önce fönsüz kullanamıyordum. hatta valla utanıyordum saçımı tokalarla tutturuyordum hep çocuk gibi. haa aklıma gelmişken kırık fön diye bi fön şekli var aman aman uzak dur. 2 aya yakın çok güzel görünüyo diye fena dadanmıştım. ama gördüm ki saçlarım yolunmuşçasına dökülüyor ve kırılıyor. omuzlarım da kırpık kırpık saç tellerim oluyordu. şimdi bıraktım kırık fönü. küre de başlayınca inan toparladı.
dün fotoğrafını çektik saçımın. her pazartesi çekicem. gördükçe daha da şevklenirim diye düşünüyorum. temmuzda da paylaşırım fotoları arkadaşlarıma da ispat etmiş olurum....

ahh ahh o kadar iyi anlıyorum ki, kasımın başında 3 ay kullanabilmiş olduğum boncuk kaynaklarımı çıkarttım, ah bir de ne göreyim, saç artık saç değil böyle nasıl desem kovboy filmlerinde düello öncesi çalı çırpı yuvarlanır ya yerde işte o biçim, kuaförün de yakışır demesiyle küt ile erkek traşı arası bir şey oldu saçım kendi haline bırakmıştım ama artık ipler elimde ve mümkün olduğunca az kuaföre gitmeye çalışıyorum ve annemin tabiriyle alengirli işlere girmeyeceğim kırık fön çok hoş duruyor ama aması var hepsinin, rutin fotoğraf çektirmek çok iyi fikirmiş, ben de aradaki farkı paylaşma taraftarıyım bence sonuç süper olacak:KK76: biz de bu kadar azim etmişken

sonuç aldığına çok sevindim arkadaşım. ben de artık keselim diyen kuaförlere kesinlikle inanmıcam. kuaför arkadaşlar varsa üzerine alınmasın ama hiç maliyetsiz para kazanmak için insanların saçlarına kıyıp psikolojilerini bozuyorlar. dün bi tanıdığım dedi ki senin ne kadar güzel uzun saçların vardı bi ara. neden bu kadr kısalttın diye sordu. ne diim kuaför gazabı. yakıp yakıp kuş kadar tepeme çıkardılar saçımı kese kese. ama bu son olacak. kırıkları da onarmanın bi dolu yolunu öğrendik burda. inanın 1 ay olacak neredeyse ve kırık falan da kalmadı saçımda. zaten saç sağlık kazandıkça kırıkları kendi atıyor, sağlıklı olanlar hayatta kalıyor. o nedenle üşenmeden bakıma devam hanımlar....:))

banu kırıkların onarmanın yolu dedin canım kalbim çarpmaya başladı :) Şu an saçlarım felaket durumda ne önerirsinn kesmemem lazımmmm :KK50::KK50:

burda okuduğum yorumlar üzerine ben de dün gidip badem yağı,sinameki ve ampuller aldım.hem kendime hem eşime uyguladım.şu an saçlarım omuzlarımda bir aydır da çeşitli yağlardan yaptığım karışımı saçıma uygluyorum.bakalım neler olacak,gerçekten saçlarım hızlı uzayacak mı??sizleri bilgilendireceğim.bu arada cildime de bakım yapıyorum,onlardan sonuç aldım,şimdi sıra saçlarımda....

kızlar bugun 2.kurumu yaptım.saclarımı yıkadım .
saclarım yumusacık oldu .ılk kurum de bıraz tıf tıf olmustu
ama sampuanımdan kaynaklanmıs .sampuanımı da degıstrdım .
sımdı saclarım yumusacık:KK16:

Ayyyy ne güzelllll

evet cnm ben de cok mutlu oldum .
yanı daha 2.kurden sonra yumusacık olmasını beklemıyordum .
ayrıca bende dokulme fılan da olmadı .aksıne dokulmemı durdurdu :KK1:
saclarım zaten uzun canım belımde .ama popom da olsa hıc de fena
olmaz dımı :KK16:

evet cnm ben de cok mutlu oldum .
yanı daha 2.kurden sonra yumusacık olmasını beklemıyordum .
ayrıca bende dokulme fılan da olmadı .aksıne dokulmemı durdurdu :KK1:
saclarım zaten uzun canım belımde .ama popom da olsa hıc de fena
olmaz dımı :KK16:

hatta harika olur arkadaşım...herkes hayalini kurduğu saçlara kavuşsun....

iki haftadir uyguladigm kürün sonucu sizce nasil? bence az gibi ..:26:
bilmiyorum ise yariyomu ama sanki kürü yapmasaydimda sonuc ayni oluckdi gibime geliyo 1-2 cm ya var ya yok normal degilmi??:KK17:
$DSC07919.JPG
$DSC07925.JPG
Diplerim geldi ama 1-2 cm :KK43:vede bu ücüncü haftam yani bikac gün sonra 3.kürü yapicam
Kontes sence sonuc normalmi? :26:

bilmiyorum ise yariyomu ama sanki kürü yapmasaydimda sonuc ayni oluckdi gibime geliyo 1-2 cm ya var ya yok normal degilmi??:KK17:
Eki Görüntüle 382194
Eki Görüntüle 382195
Diplerim geldi ama 1-2 cm :KK43:vede bu ücüncü haftam yani bikac gün sonra 3.kürü yapicam

canım keşke boydan çekseydin daha iyi görebilirdik..ayrıca daha iki haftada kürün harikalar yaratmasını beklemek çılgınlık olur :)
ilk başladığımda ben de çok hevesliydim hatta uzamadı diye üzüldüm.fakat şuan saçlarım inanılmaz sağlıklı ve her gören ne çabuk uzadığından bahsediyor ve ben buna rağmen haala az uzadığını düşünüyorum.2.etap 5.kürümü yaptım.omzumun altında olan saçlarım şuan göğsümün hafif altında ve bu bence(sağlık kazandırmasını da eklersek) süper bir sonuç.sakın vazgeçme,eminim güzel olacak.:KK16:

ben bu hafta kürü bitiriyorum
yani iki defa 8 hafta yapılıyor ya artık kışa kadar yapmıycam
saçlarım gerçekten uzadı ama öyle kontesin dedği kadar olmadı herkeste farklı etkileri olabilir
ama sonuçtan yinde memnunum saçlarım hiç dökülmüyor maşallahhhh
son kürümüde yapınca en baştan başlayarak resimlerimi yükliycem

canım keşke boydan çekseydin daha iyi görebilirdik..ayrıca daha iki haftada kürün harikalar yaratmasını beklemek çılgınlık olur :)
ilk başladığımda ben de çok hevesliydim hatta uzamadı diye üzüldüm.fakat şuan saçlarım inanılmaz sağlıklı ve her gören ne çabuk uzadığından bahsediyor ve ben buna rağmen haala az uzadığını düşünüyorum.2.etap 5.kürümü yaptım.omzumun altında olan saçlarım şuan göğsümün hafif altında ve bu bence(sağlık kazandırmasını da eklersek) süper bir sonuç.sakın vazgeçme,eminim güzel olacak.:KK16:

Canim ben boyundan ölcmüyorum saclarimi, isin gercegi ben kaynaklarimi cikardim ve sacimi kestirmeden direk bu küre ve zeytinyagina basladim yani tarihim 24. mart uclara o yüzden hic bakmiyorum cünki yolunmus tavuk gibi hissediyorum kendimi uclardan ölcsem benim icin bi hüsran gbi bisey vede hayal kirikligi olur boyundan bakmiyorum simdilik sacimi kestiricem haftasonu hepsi dümdüz ayara gelince anliycam, ben kestirmeden devam etmek istiyodum ama cogu arkadasim kestirip kirik mirik ne varsa onlardan kurtulmami önerdiler.. :KK17:en iyisi kipkisa olup ondan sonra boyunu ölcmek, simdilik boyayip basladigim tarihe göre kiyaslama yapiyorum diplerden bakalim sonuc 2 cm 2 haftada.. :44:

Eki Görüntüle 382194
Eki Görüntüle 382195

arkadaşım sonuçları iyi gibi görülüyor ama ilk kullanımda mucize bekleme zaten. süreklilik önemli
devam ettikçe uzayacak daha hızlı bi şekilde. disiplini elden bırakma....
doktorlar bile düzenli kullan ilacı diyo dimi? bunu da öyle düşün hele bi düzenli kullan sen.
bence gayet uzamış görülüyor canım

Eki Görüntüle 382194
Eki Görüntüle 382195

Oyle ilk uygulamada 1cm ikinnncisinde2cm olayi olmuyor ki canim.toplam zaman ve toplam kur sayisi dikkate alinip hesaplandiginda ORTALAMA her hafta 1cm sonucu elde ediliyor.basligi o manada yazmistim

Son düzenleme:
X