Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Eveet 8.kürüm bitti
2 hafta ara vericem saçlarım kıvırcık ve çook kırık var o yüzden en fazla 2 cm uzadı.Diplerim çok gözüküyor ama boyda bi değişiklik yok
2 hafta sonra önce ve sonra fotoğrafı koyucam orda daha anlaşılır olur
Malesef herkeste aynı etkiyi yaratmıyor benim saçlarım 1 yılda belki 2 cm uzar onun için tabii ki mucize beklemedim ama yumuşacık saçlara kavuştuuum

bende komple uyguluyorum zaten saçlarım baya ıpıslak oluyor , dediğim gibi 2. kürü yaptım saçlarım yumuşacık oldu ,iğne gibi olan uçlar artık batmıyor ve saçlarım hiç karışmıyor ,

beni oldukca rahatlattın canım sağol

ıslanıyor ve sonra kuruyunca saçlarım kaskatı kesiliyor
ama yıkayınca ohhh mis.zaten uzun zamandır asla kimyasal içerikli şampuan kullanmıyorum. defne grlı zaten bir numara benim için ve sarımsaklı şampuanla iki kez yıkıyorum..kurutunca saçlar ipek gibi,tutamıyorum :)

rahat ol canım hiç bişeycikler olmaz,otlardan bi zarar gelmez.

kızlar bu simemaki kürünü ben de uygulamak istiyorum saçlarıma.ama sadece saç diplerine mi yapmamız gerekiyor.komple saçımıza uygulasak saçın uçlarına zararı olur mu? ya da siz nasıl uyguluyorsunuz?:44:

rica etsem bikaç mesaj önceye baksanız?ilk sayfalar tüm sayfalar demiyorum bakın.Allah rızası için önce bi araştırıp baksanız.nasıl olur?

Kızlar sinamekini bende diplere sürdükten sonra artanını komple saçıma boca ediyorum tarayıp bağlıyorum. 3 4 saat kalıyor ve yumuşacık oldu saçlarım. Dökülme hiç kalmadı diyebilirm. Uçlar çok kırılıyor ama oda geçmişte uyguladığım oryalden dolayı. 2 3 cmlik yer kaldı zaten hep kestirdim. Kürüme başlamadan önce foto çekmiştim yaz sonunda saç uzunluğumu yeniden çekip ekleyeceğim. Ben badem yağı kulllanmıyorum saçlarımı sertleştirdiği için susam yağı kattım içine. Saçlarım 1 ayda 3 cm uzadı benim ama sanırm kınanın etkiside var bende:26:

rica etsem bikaç mesaj önceye baksanız?ilk sayfalar tüm sayfalar demiyorum bakın.Allah rızası için önce bi araştırıp baksanız.nasıl olur?
merak etmeyin birkaç satır yukarısını değil 1-2 sayfa öncesine de baktım.herkes farklı bir şey dediği için tekrardan yazma gereği duydum

merak etmeyin birkaç satır yukarısını değil 1-2 sayfa öncesine de baktım.herkes farklı bir şey dediği için tekrardan yazma gereği duydum
peki.
bazen yardım etmemek daha hayırlı.

ben de aynısını yapıyorum şekerim.
8hafta uyguladım ama üşengeçlikten 4 hafta ara verdim.
ama şimdi ikinci turdayım ve dördüncü kürde.hakikaten çok iyi geliyor.o da bitince biraz farklı bakımlar deneyeceğim.annem çünkü aktardan bi gittiğinde 20den fazla çeşit alıyor
upuzun olacaklar inşallah.

Ben bu kürü çok düzenli olmasada kullandım. Bir hafta yaptım bir hafta yapmadım buna rağmen uzama oldu. Bir ay gibi ara verdim tekrar başladım. Bugün saçlarımdan birini beyazlamış olarak gördüm yeni çıkan saçlarım vardı bu kür sayesinde onlardan biriydi ve beyazdı:26: daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Kürle alakalı bir durum mu? Bu arada kimseyi olumsuz etkilemeyeyim bu bana özel bir durum da olabilir başka sebepler olabilir ben sadece fikir için soruyorum.

Canim.ilk fotoda one dogru egilmissin ama o yuzden pek anlayamadim

Bugun sinamekili kürü yaptım saçlarım şuan ipek gibi bir halde saçlarımdaki kırıklara rağmen ilk izlenimlerim baya olumlu yumuşaklık açısından.uzamasınıda zamanla görecez artık takipteyim

benim kafamı kurcalayan sinamekinin saçta dokulme yapıo(mus) olması
o değil de, iri arındıramadığımız durumlarda saç diplerini doldurabilir diye düşünüyorum ben. dipte atık gibi kalınca da dökülme oluyor haliyle...
ne yazık ki bu sana öz bir durum canım,sanırım.
böyle bir şey hiç okumadım çünkü 2 senedir.

kkontes konuyla alakasız olucak belki ama bu arada saçlarının rengi ne acaba ? çok tatlı bi sarısı var yaa

İlki 1 cm (bana göre 10 derece) aşağıda, ikincisi de 1 cm (10 derece vardır o da) geride.
Her ikisi de arkadan olsa karar vermek daha kolay olurdu. canım.

ben birşey sormak istiyorum şimdi saçlarım kızıl ve siyaha boyatıp bu küre başlamak istiyorum,siyah boyada uygulasam bi sorun olurmu rengi akıtırmı yani...cvp lütfennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…