Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kür iyi hoşta çok çabuk diplerim geliyor yahu:):)
Bende başlayacağım bu hafta alıp :))
Ben barcelino aldım 1 hafta önce şuan 2.ye bekletiyorum saçlarımda biraz sonra yıkayacağım :) saçlarım dökülüyordur geçen hafta ilk kez kulanmama rağmen saçlarımın dökülmesi azaldı saçlarım kendine geldi ve saçlarım uzadı sanki 1 cm flan :)
Bu sinemki nin malzemelerini alıp onuda haftaya pazar başlayacağım :) perşembeleri barcelino pazarları sinemaki uygulayacağım bakalım nasıl olacak saçlarım fotoğraf paylaşacağım bi kaç ay sonra :)
ben birşey sormak istiyorum şimdi saçlarım kızıl ve siyaha boyatıp bu küre başlamak istiyorum,siyah boyada uygulasam bi sorun olurmu rengi akıtırmı yani...cvp lütfennn :)
İlki 1 cm (bana göre 10 derece) aşağıda, ikincisi de 1 cm (10 derece vardır o da) geride.
Her ikisi de arkadan olsa karar vermek daha kolay olurdu. canım.
İlki 1 cm (bana göre 10 derece) aşağıda, ikincisi de 1 cm (10 derece vardır o da) geride.
Her ikisi de arkadan olsa karar vermek daha kolay olurdu. canım.
o değil de, iri arındıramadığımız durumlarda saç diplerini doldurabilir diye düşünüyorum ben. dipte atık gibi kalınca da dökülme oluyor haliyle...
ne yazık ki bu sana öz bir durum canım,sanırım.
böyle bir şey hiç okumadım çünkü 2 senedir.
saçımda şuan bakım var 3. kürüm bu bakalm 8. kürün sonunda ne olacak çok merak ediyorum
Hadi hayırlısı arkadaşım. ancak barcelonayı haftada 1 mi yapıyorsun sen?
Evet canım haftada 1 işte pazarları yapıyorum ama sinemakinin malzemelerini alayım barcelinoyu perşembe sinemakiyi pazar yapıcam
ilahii 40 yıl düşünsem aklıma regl dönemi gelmezdi şu özel tarih için
lakin sormadan edemeyeceğim, çok merak ediyorumm, ilk sayfadaki ilk mesajı neden okumuyorsunuzzz?
burdan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi-720.html
Çok güzel olacak canım...buna inan:)))
kızlar merhaba, 17 martta ilk kürü 29 mart da 3. kürü yaptım, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bakım gerçekten işe yarıyor saçlarım bir cm kadar uzadı ki oldukça yavaş uzar ayrıca daha gür geliyor gözüme, sağlıklı duruyor, yumuşacık oldu bu kürü uygulayan, tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim:13: artık saçlarımı sağlıklı şekilde uzatmak için kestirmeliyim mantığını arkamda bırakıyorum, saçlarım bu bakıma emanet, istiyorum belime bakar gelsinler