Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bende saçlarımın fotografını eklemek istedim . Öncesini çekmedim tabi . Ama arada baya fark var . Şuan 6.kürümü uyguladım . Uzun saç hastası olduğum için küre devam edeceğim .

$DSC02773 kopya.jpg :KK16:

Kızlarr kürden sonuç alamayanlar özel günlerde yapılsın denilmiş regl gününden mi bahsediliyor e bu kür haftalık değil mi özel günlerde ayda bir kere mi yapılacak bilen varsa cevap versin

Kızlarr kürden sonuç alamayanlar özel günlerde yapılsın denilmiş regl gününden mi bahsediliyor e bu kür haftalık değil mi özel günlerde ayda bir kere mi yapılacak bilen varsa cevap versin

ilahii :KK1::KK1: 40 yıl düşünsem aklıma regl dönemi gelmezdi şu özel tarih için :KK1:

lakin sormadan edemeyeceğim, çok merak ediyorumm, ilk sayfadaki ilk mesajı neden okumuyorsunuzzz? :KK31:

3. kürü yapmış bulunmaktayım:119:
orijinal formüle, çam terebentin, sarımsak, hint, buğday, yılan, çilek, menekşe yağlarını ve gliserin katıp karıştırdım...zararı olmaz diye düşünüyorum, iki hafta önce boyadığım saçlarımın dipleri geldi ama bir cm kadar değil, parlak ve yumuşaklar, hızlı uzamasa da olur, sağlıklı olsunlar gerisini zamana bırakırım:KK34:

Kontes canım benim merhaba bu kürü 16 hafta yapmıştım ama inanılmaz değişiklik görememiştim sanırım bazı şeyleri yanlış yapıyorum

1. kürü tüm saçıma uyguladım uçlarda çok fazla kırılma oldu (benim hatam tabiii ) sanırım sadece diplare uygulamam gerekiyormuş

2. kürü yaptıktan sonra streçle saçımı sarmıyorum

sence bunların etkisi varmıdır yoksa herkezde aynı etkiyi yaratmıyormudur???

suan tekrardan başladım bu hafta 1. kürü yaptım yaza kadar devam edicem...

merhaba arkadaşlarım...
bu akşam 4.kürümü yapıcam. saçım çok farketti. daha dolgun ve fönsüz kullanıyorum. dahası 24. gündeyim ve saçım 2 cm ye yaklaştı. eşim dip boya derdi çıkarıp duruyosun diye takılmaya başladı. bu kadar etkili olacağını bilseydim keşke daha önceden. ayrıca ne kepek kaldı ne kaşıntı. tararken dökülen güzelim saçlarım dökülmüyor artık...keşke foto da ekleyebilsem....:))))

merhaba arkadaşlarım...
bu akşam 4.kürümü yapıcam. saçım çok farketti. daha dolgun ve fönsüz kullanıyorum. dahası 24. gündeyim ve saçım 2 cm ye yaklaştı. eşim dip boya derdi çıkarıp duruyosun diye takılmaya başladı. bu kadar etkili olacağını bilseydim keşke daha önceden. ayrıca ne kepek kaldı ne kaşıntı. tararken dökülen güzelim saçlarım dökülmüyor artık...keşke foto da ekleyebilsem....:))))

merhaba banucum bende uzun saçı çok seviyorum ama bu ara saçlarım çok yıprandı ve çok kepek var yaptığın kürün tarifini yazabilirmisin acaba

merhaba banucum bende uzun saçı çok seviyorum ama bu ara saçlarım çok yıprandı ve çok kepek var yaptığın kürün tarifini yazabilirmisin acaba

canım ben üç bakım uyguluyorum ve iki elim kanda olsa yapıyorum aksatmadan. ilk sinemekili kür. bir tutam sinemekiyi 3 çay bardağı su da biraz kaynatıp içinde ılıyana kadar demliyorum. içine bemiks ampul, evigen ampul ve bir tatlı kaşığı tatlı badem yağı koyup saç diplerime uyguluyorum. streçleyip üstünede bi tülbent bağlayıp bekliyorum 1-2 saat kadar. ama yarım saat bekleten de var.daha fazla bekleten de...bunu haftada 1 gün yapıyorum. haftada 3 gün barcelona diye bi yağ karışım var onu uyguluyorum. pazar günleri de zeytin yağını biraz ısıtıp sürüyorum saçımın her yerine,yine sarıp sarmalayıp öğleden akşama kadar evde öyle geziyorum. bu 3 bakımı 24 gündür düzenli yapıyorum.

ben sonuçlardan çok memnunum. 20. günde saçımı ölçtüm 1,5 cm idi. saçım kendini buldu. inançla devam:)))

hıı bir de arkadaşım yıkarken şampuanıma sarımsak koydum, onu kullanıyorum...hiç kokmuyor...sütte kaynattım önce.

Kontes canım benim merhaba bu kürü 16 hafta yapmıştım ama inanılmaz değişiklik görememiştim sanırım bazı şeyleri yanlış yapıyorum

1. kürü tüm saçıma uyguladım uçlarda çok fazla kırılma oldu (benim hatam tabiii ) sanırım sadece diplare uygulamam gerekiyormuş

2. kürü yaptıktan sonra streçle saçımı sarmıyorum

sence bunların etkisi varmıdır yoksa herkezde aynı etkiyi yaratmıyormudur???

suan tekrardan başladım bu hafta 1. kürü yaptım yaza kadar devam edicem...

:KK53::KK53::KK53::KK53: uclara sürülmüyormuymuşşşş

:KK53::KK53::KK53::KK53: uclara sürülmüyormuymuşşşş

ben ilk başlarken sormuştum bunu bir başka arkadaş saç dipden uzuyor diplere sürmen yeterli zaten karışım diplere ancak yeter ama kalırsa tüm saçına sür güzel yapar falan demişti.
bu nedenle ben de tamamına kullanıyorum, uçlarımda da bir sorun yok üstlerden tülerdi onlar düzeldi, güçlü canlı parlak görünüyor ama genel olarak tüm saçımı sertleştiriyor, herkes yumşatıyor diyor:) neyse onuda saç kremleriyle hallediyorum...

kızlar bu bulduğunuz saç uzatma kürü nü bir site de kullanıyorlar. haberiniz olsun :KK34:

ben ilk başlarken sormuştum bunu bir başka arkadaş saç dipden uzuyor diplere sürmen yeterli zaten karışım diplere ancak yeter ama kalırsa tüm saçına sür güzel yapar falan demişti.
bu nedenle ben de tamamına kullanıyorum, uçlarımda da bir sorun yok üstlerden tülerdi onlar düzeldi, güçlü canlı parlak görünüyor ama genel olarak tüm saçımı sertleştiriyor, herkes yumşatıyor diyor:) neyse onuda saç kremleriyle hallediyorum...

ben daha 2 kür yaptım komple sürüp tarıyorumki iyice heryerine dağılsın diye ,

ama saç uçlarım zaten cabuk kırılıyor kestirmekten bıktım ,korktum şimdi kararsın kaldım acaba uclara sürmek kırıyormudur yaaa kontes senin fikrin ne bu konuda

ben daha 2 kür yaptım komple sürüp tarıyorumki iyice heryerine dağılsın diye ,

ama saç uçlarım zaten cabuk kırılıyor kestirmekten bıktım ,korktum şimdi kararsın kaldım acaba uclara sürmek kırıyormudur yaaa kontes senin fikrin ne bu konuda

ben diplerinden başlıyorum zaten ister istemez uçlarına kadar akıyor bulaşıyor.şişenin sonunda kalanı da kafamdan aşağı boca edip masaj yapıyorum ve saçımda kuru hiç bir yer kalmıyor.kesinlikle böyle yapın.en son 4 ay önce kuaföre gittim ve o zamandan beri saçımda tek bir kırık yok..hem düzleştiriyorum hem de maşa yapıyorum..
pırıl pırıl da parlıyor.:KK6:

ben diplerinden başlıyorum zaten ister istemez uçlarına kadar akıyor bulaşıyor.şişenin sonunda kalanı da kafamdan aşağı boca edip masaj yapıyorum ve saçımda kuru hiç bir yer kalmıyor.kesinlikle böyle yapın.en son 4 ay önce kuaföre gittim ve o zamandan beri saçımda tek bir kırık yok..hem düzleştiriyorum hem de maşa yapıyorum..
pırıl pırıl da parlıyor.:KK6:

senin yazdığın herşeyi sanki kendm yazmışım gbi gördüm :KK76: kür fazla fazla kalıyor diye heryerine sürüyorum ve kontess bunun sorun olmayacağını yazmıştı :KK34: 2.kürü yaptım ve yumuşacık...her cuma yapıyorum..sabırsızlıkla cuma gelsn diye bekliyorum :KK9::KK9:

mrb bnde sırf bu konuya bişiler yazabılmek için üye oldum :) bn sınamekı kürünü gecen sene düzensiz yaptım yanı 8 haftada 5 kez falan . ona ragmen baya uzattı şu an ise saçlarım oriel den dolayı yanık ama baya bı yanık durumda cok kısa kestırdıgım halde hala kurtulamadım şuan düzenli uygulamay gecıcem malzemelerımı aldım bklıyorum inşallah yaza kadar uzatırım :)

X