Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diplerinden başlıyorum zaten ister istemez uçlarına kadar akıyor bulaşıyor.şişenin sonunda kalanı da kafamdan aşağı boca edip masaj yapıyorum ve saçımda kuru hiç bir yer kalmıyor.kesinlikle böyle yapın.en son 4 ay önce kuaföre gittim ve o zamandan beri saçımda tek bir kırık yok..hem düzleştiriyorum hem de maşa yapıyorum..
pırıl pırıl da parlıyor.
bende komple uyguluyorum zaten saçlarım baya ıpıslak oluyor , dediğim gibi 2. kürü yaptım saçlarım yumuşacık oldu ,iğne gibi olan uçlar artık batmıyor ve saçlarım hiç karışmıyor ,
beni oldukca rahatlattın canım sağol
kızlar bu simemaki kürünü ben de uygulamak istiyorum saçlarıma.ama sadece saç diplerine mi yapmamız gerekiyor.komple saçımıza uygulasak saçın uçlarına zararı olur mu? ya da siz nasıl uyguluyorsunuz?:44:
merak etmeyin birkaç satır yukarısını değil 1-2 sayfa öncesine de baktım.herkes farklı bir şey dediği için tekrardan yazma gereği duydumrica etsem bikaç mesaj önceye baksanız?ilk sayfalar tüm sayfalar demiyorum bakın.Allah rızası için önce bi araştırıp baksanız.nasıl olur?
peki.merak etmeyin birkaç satır yukarısını değil 1-2 sayfa öncesine de baktım.herkes farklı bir şey dediği için tekrardan yazma gereği duydum
kızlar fotoları ekleyip çıkmak zorundaa kaldımm
bende 8 hafta uyguladım bu kürü baştaa etki etmiyor gibi gelmişti ama ne kadar uzadıgını fotolara bakınca anladım bi 8 hafta daha uyguluycamm bu haftadan itibaren
kızlar fotoları ekleyip çıkmak zorundaa kaldımm
bende 8 hafta uyguladım bu kürü baştaa etki etmiyor gibi gelmişti ama ne kadar uzadıgını fotolara bakınca anladım bi 8 hafta daha uyguluycamm bu haftadan itibaren
o değil de, iri arındıramadığımız durumlarda saç diplerini doldurabilir diye düşünüyorum ben. dipte atık gibi kalınca da dökülme oluyor haliyle...benim kafamı kurcalayan sinamekinin saçta dokulme yapıo(mus) olması
ne yazık ki bu sana öz bir durum canım,sanırım.Ben bu kürü çok düzenli olmasada kullandım. Bir hafta yaptım bir hafta yapmadım buna rağmen uzama oldu. Bir ay gibi ara verdim tekrar başladım. Bugün saçlarımdan birini beyazlamış olarak gördüm yeni çıkan saçlarım vardı bu kür sayesinde onlardan biriydi ve beyazdı:26: daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Kürle alakalı bir durum mu? Bu arada kimseyi olumsuz etkilemeyeyim bu bana özel bir durum da olabilir başka sebepler olabilir ben sadece fikir için soruyorum.
Canim.ilk fotoda one dogru egilmissin ama o yuzden pek anlayamadim