Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

iyi akşamlar arkadaşlarım...bakıma başlamamın 20. günündeyim ve az önce ölçüm yaptım. tam 1,5 cm:))

daha da hızlı uzayacağına inanıyorum sonuçta yeni başladım sayılır....ayyyy çokkk mutluyum:))))

darısı başıma tatlım...
benim daha başlayalı 15 gün oldu,bir fark yok ama devam ediyorum..belki benim saçlar ara verdiğim zaman uzarlar ..

ara verince hızlı bir uzama oluyormuş..bakalım,benim saçlar nasıl olacak ..

Son düzenleme:
darısı başıma tatlım...
benim daha başlayalı 15 gün oldu,bir fark yok ama devam ediyorum..belki benim saçlar ara verdiğim zaman uzarlar ..

benim inancım sonsuz...kısa zamanda istediğim boya gelmese de eli yüzü toparlanacak inş.
hiç üşenmeden bakımlara devam...sıralamayı unutmamak için günleri not aldım ve umarım sende çokkk güzel saçlara kavuşursun:))))

sağol tatlım..
inşallah ,ben de bekliyorum..ben de senin gibi inanıyorum işe yarayacağına..
en kısa zamanda super saçlarımız olması dileğiyle

ara verince hızlı bir uzama oluyormuş..bakalım,benim saçlar nasıl olacak ..

sinamekili küre 8. haftadan sonra 2 hafta ara vericem ama, barcelona ve ısıtılmış zeytinyağına ara vermicem.
çünkü zaten her şartta bakıma ihtiyacı var saçlarımızın...eşim bugün farketti uzadığını. aslında saçımın uzamasının surduğunu da o söyleyince farkettim iş güç derken hiç uğraşmamıştım saçlarımla. 1 ay önce saçını neden kestirip duruyosun dedi. yazdan beri makas değmedi dedim. ama hep aynı boyda deyince dank etti. gerçekten de öyleydi. kısa bi araştırmanın ardından başladım.

valla bi de istikrarlı gidiyorum sorma iş olarak versen yapmam:))) fena taktım bu ara....foto yükleyebilsem adım adım göstericem ama...bakalım neler olacak...

ben de haftada bir yağ bakımı yapıyorum,ona ara vermeyeyim o zaman ...
sorma ,bu sefer ben de kendime şaştım..hiç üşenmeden yapıyorum...
sonuçlar güzel olacak ...eminim bundan ..benim saçlar kısacık,3 numara filandır herhalde..kuaför yanığı saçlarım ve kurtulmak için kısacık oldu ne yazıkki..

hadi bakalım,yaza super ve sağlıklı saçlarla girelim inşallah

demekki her bayanın hayatında en azından bir kez kuaför gazabı oluyor. benimde geçen yaz yaktı saçımı kuaför. ensemde bile değildi. sanırım ondan sonra küstüm saçıma hiç ilgilenmedim. ama şimdi haksızlık etmişim diye düşünüyorum. gereken bakımlarımı yapıcam sırma olucak saçlarım yine:))) bu arada bi not; bu akşamki bakımdan sonra yıkarken elime tek bir tel saç gelmedi...dökülmede mi durdu ne...i,nş. bakalım:)))

Bir kez ne demek ben kac kez kuafor gazabina ugradim.. ama hak ettim.. oyle ugrastikca ... cikar diyolarya ayni o hesap bn saclarim cok duz die gittim perma yaptim mahvettim neyse bi senede topladi saclarim.. sonra postis cit cit kaynak derken yine mahvoldu en.son yazin kestirdim saclarimi hoop bi ay sora yine kaynak simdi iki hafta once attim kaynaklari artik dogru yolu bulurum insallah..

Aynen benim saclarimi tarif etmissin canim,. Esim de uzun saclari sever oysa( Insallah uzun ve saglikli saclara kavusuruz en kisa zamanda...

canım zamanla toparlıcak elbette...uzıcakta kökü bizde ve sağlıklı...aaa sana bişi söylicem bugün ilk kez fönsüz çıktım...
çok gıcık bi su ddalgası var saçımda fönsüz yolunmuş gibi oluyordu. ama bu sabah kendiliğinden iri doğal dalgalar vardı ve fön çekmedim. çok hoşuma gitti. bakım istiyomuş saçlar:)))eee bakarsan bağ olur hesabı....

kontescim merhaba.sana engin bilgilerine dayanarak bir şey danışmak istiyorum.benim kendi kurüm şu
1-bepanten ampül
2-bemiks ampül
3-tatlı badem yağı
4-zeytinyağı
şimdi ben bunları karıştırıp haftada iki saçıma sürüyordum.yaklaşık bir buçuk aydır.önceleri pek dikkat mi etmedim bilmiyorum ama şu an saçım hem kaşınıyor hem kepeklendi.dün gece oldum görünce.saçımın perçem kısmında bol miktarda mevcut.napacağımı şaşırdım.kaşınıyorum ayrıcada.bakımları bir süre yapmama kararı aldım.ama neden olmuş olabilir.şimdi benim saçlarım röfleli.platın.ama diplerim epeyce çıkmış durumda.dibim kendi saçım yani.acaba ben kafa derimi mi yağlandırdım yağlı bakımlarla.sadece uçlara yönelik mi yapsam..offf.hiç kepek sorunum olmamıştıki.ne yapacağımı da bilmiyorum valla.bana yardım edin lütfennnn..

bu aralar bu şikayetleri bi kaç kişiden duyuyorum, bende de oldu ki ben kürü 6-7 aydır kullanmıyorum.
acaba havalardan filan mı :26: diye düşünmeye başladımm

tarifi senin yazdığın şekilde hiç denemedim , bilmiyorum, ama bir ara ver bakalım :26:

kızlar sinameki kürünü yaglanmış saça yapsak fayda edermiki ? benm saçlar yaglı bide bu kürü yapınca dahada yaglı oluyo .saçı yıkadıktan kaç gün sora yapıyosunuz kürü bana bi söyleyiverin :)

bu konu belirsiz aslında canım.

ben hep saçımı yıkamadan önce yaptım (yani saçım kirliyken)

geçmiş sayfalarda temiz saça uygulayın daha iyi nüfuz eder diyenler oldu ama bilemiyorum sonuçlarında süper bir fark oldu mu...

Ben bu kürü her türlü yağla her türlü otla denedim.
Ve ne kepek ne kaşıntı problemim olmadı.
Sinemaki, ısırgan, papatya, ıhlamur.
Zeytinyağı, çörekotu yağı, hint yağı, menekşe yağı, çam terebentin esansı, böğürtlen yağı, çilek yağı.
Bepanthane, bemix..
Bal bile katmışlığım var.

Türlü türlü şeyle kullandım.
Hemde her hafta malzemeleri değiştire değiştire.
Ama ne kepek ne kaşıntı ne dökülme ne başka bir sorunla karşılaşmadım.
Aksine yaptığım her bakımın bana faydası oldu.
Mevsimsel olabilir sorunlarınız.
Şampuan değişikliği yaptıysanız bundan olabilir.
Sert bir tarak kullanıyorsanız buda saç derinizi tahriş etmiş olabilir.

Benimde hic kepek kasinma problemim olmadi.. Sampuan degisikliginden kaynakli olabilir..
Saca yapilan bakim, kür, bitkisel karisimlar kasinma yapsada kepek yapmaz, sampuan degisikligi sözkonusu degilse tabi.. :)

Ha bide Kontescim ben sana bi konuda danismak istiodum..
Benim saclar uzuyo sacim uzamiyo degil allah icin, simdiden bile dipboyam geldi ki dha bir-iki hafta anca oldu baslayali..
Ama bendeki sorum sacim tepeden yani diplerden uzuyo fakat uclardan kiriliyo yani ne kadar uzarsa uzasin ben o saclari uclardan kaybediyorum, sacimi toplu geziyorum iki haftadir herkes aa ne kadar parlak saclarin var diyo, tabi diplere bakarak.. Ama bilmiyorlarki uclari ne halde.. Benim en büyük sorunum ztn dipten sacimin uzamasi ama asaglarda hic sacimin olmamasi.. Belli bir müddet kaynak-citcit da kullandigim icin alt taraflarda hemen hemen yok denilecek kadar az saclarim var, bana uclar icin ayri bi bakim önerebilirmisin.. hani bilmiyorum yipranmis saclar düzelirmi ama kestirmeyede kiyamiyorum cünki alt kismim komple kirik e kestirsem anca alti kazitirsam sorun cözülecek vallahi bilemedim ne yapabilirim.. o saclari nasil kurtaririm nasil volume veririm nasil dha cok bi görüntüde olurlar.. varsa bikac önerin lütfenn .. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…