- 15 Mart 2012
- 528
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün ikinci kürümü yaptım bemix çok tehlikeli açarken elime battı dikkatli olun kızlar elim tam 1 saat kanadı bemix ewt kötü kokuyor ama o kadarda kötü değil daha fazla kötü koku bekliyordum kullananlar öle yazmışlardı idare eder kokusu var
Hanimlar bu kure bemix koymadan da olur mu acaba? Bemix bulamayanlar icin yerine alternatif ne onerebilirsiniz?
Saclarimi en gec hazirana kadar uzatmam lazim su an cok kisalar(
Hanimlar bu kure bemix koymadan da olur mu acaba? Bemix bulamayanlar icin yerine alternatif ne onerebilirsiniz?
Saclarimi en gec hazirana kadar uzatmam lazim su an cok kisalar(
B vitamini ampulu bakalim bnde ise yararsa önerebilirm bemixi bnde bulamiyorum cünki.. :)
dün ikinci kürümü yaptım bemix çok tehlikeli açarken elime battı dikkatli olun kızlar elim tam 1 saat kanadı bemix ewt kötü kokuyor ama o kadarda kötü değil daha fazla kötü koku bekliyordum kullananlar öle yazmışlardı idare eder kokusu var
Cok gecmis olsun canim, okurken benim elim acidi valla.
Benim annem hemsire ondan gördügüm kadarini anlatayim ben size. Ampulu alin elinize, o incelen kismi varya kirdigimiz kisim orada benek seklinde bir nokta var (bazisinda cizgi seklinde oluyor, bemikste sari benek seklinde), oraya sert bir sekilde bir kac defa parmaginizla tik tik yapin, hemsireler yaparken görmüssünüzdür belki. Böylece orasi kirilmaya hazir hale geliyor. Daha sonra iki elinizle fazla bastirmadan tutun, isaret parmaginizla alttan desteklerken bas parmaginizla isaret parmaginizin zit yönünde hafifce bastirin pit diye kirilir zaten o. Ben de bir defasinda kirmistim elimde parcalanmisti ampul. Elimle fazla baski yapmistim bildiginiz abanmistim ampule. Gercekten zor bir is onu parcalamadan kirmayi ögrenmek. Ben de korka korka kirardim hep. Anlamayan olursa tutus seklimin resmini cekip koyabilirim. Aman kesilmesin elleriniz kiyamam.
Canım ilk sayfada bemiks in kırılmasıyla ilgili yazı var . Benim işime yaradı . Çok kalın olmayan bir bezle üstünden tutup kırıdıgında hiç sorun olmuyor . Hemen kırılıyor .
Sonuç olarak elin kanamaz .
Gecmis olsun canim...
Arkadaslar bemiksi acarken gercekten dikkat edin lütfen, daha tehlikeli kazalar da gelebilir basiniza. Ben nasil kirilacagini bir zamanlar anlatmistim. Mesaji bulabilirsem, paylasirim yeniden.
Bence de o kadar kötü kokmuyor ama kiminin derisi kokuyu daha fazla tuttugu icin koku sacinda kalici oluyor ve rahatsiz ediyor. Bu durumdan sikayetci olanlar bol kokulu sampuanlar, kremler ve sac bakim spreyleri kullansinlar.
dun hem sarımsaklı sampuanı hem de sınemakı kurunu denedım .
sarımsaklı sampuan olayı ben de bahsedıldıgı gıbı koku yapmadı .
ustelık sutle fılan da kaynatmadım .kaynayınca belkı vıtamını gıder dıye kaynatmadım .
5-6 dıs sarımsagı rendeledım .sampuanımın ıcıne kattım .
once sacımı sarımsaklı sampuanla yıkadım .2-3 dk bekledım .
2.yıkamamı sarımsaksız sampuanla yıkadım .ama aynı marka aynı serının sampuanıyla .
sonra da aynı serının durulanan sac kremıyle yıkadım sacımı .hıc koku fılan kalmadı .
ama saclarım tıftıf tıftıf oldu .sınemakı kuru ılk basta oyle etkı verır mı ?
bende olmamıştı öyle bir şey:26:
sanırım sampuandan kaynaklandı .
ben sampuanımı degıstırdım .galıba sampuan yaramadı .
Bendede tiftik olmadi hatta daha yumusak daha formlu oldu :/