Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Dersimm tsk ederim cnm evet bunlar kismi sekilde benim aldigim amplulldede mevcut.. ama belki saci uzatan bemixdir bilemedim.. :/ Yinede bir ay boyunca kendi ampulumle olan kuru yapip deniycem bir ilerleme olmassa arik bemixi yollaycak birini bulurm..

Canım ben birazdan sinameki kürünü uygulıyıcam yanlız bende sadece bemiks ampul yok bemiks,evigen,bepanten ve badem yağından oluşan bi karışım var o karışımla yapsam olurmu acaba ?

bugün ikinci kürümü yaptım bekliyorum. ilk yaptığımda saçlarım çok güzel olmuştu bakalım bu sefer nasıl olacak?

Canım ilk sayfada bemiks in kırılmasıyla ilgili yazı var . Benim işime yaradı . Çok kalın olmayan bir bezle üstünden tutup kırıdıgında hiç sorun olmuyor . Hemen kırılıyor .

Sonuç olarak elin kanamaz .

Ben de bu hafta dördüncü kürümü yaptım uzamayı belirgin olarak fark ediyorum sekizinci kürden sonra fotoğraf ekliycem
Uzamasını geçtim, normalde saçlarımı tararken elim falan takılırsa çıt çıt kırılırdı dün tarak saçıma dolandı fark etmedim çektim ay gitti saç dememe kalmadan baktım saçım lastik gibi esneyiverdi kırılma falan olmadı
Kontes öncelikle sana sonra da burda bu kürü uygulayıp sonuçlarını yazarak cesaretlendiren herkese çok teşekkürler

Ben de bu hafta dördüncü kürümü yaptım uzamayı belirgin olarak fark ediyorum sekizinci kürden sonra fotoğraf ekliycem
Uzamasını geçtim, normalde saçlarımı tararken elim falan takılırsa çıt çıt kırılırdı dün tarak saçıma dolandı fark etmedim çektim ay gitti saç dememe kalmadan baktım saçım lastik gibi esneyiverdi kırılma falan olmadı
Kontes öncelikle sana sonra da burda bu kürü uygulayıp sonuçlarını yazarak cesaretlendiren herkese çok teşekkürler

Hanimlar bu kure bemix koymadan da olur mu acaba? Bemix bulamayanlar icin yerine alternatif ne onerebilirsiniz?
Saclarimi en gec hazirana kadar uzatmam lazim su an cok kisalar(

Gecmis olsun canim...
Arkadaslar bemiksi acarken gercekten dikkat edin lütfen, daha tehlikeli kazalar da gelebilir basiniza. Ben nasil kirilacagini bir zamanlar anlatmistim. Mesaji bulabilirsem, paylasirim yeniden.
Bence de o kadar kötü kokmuyor ama kiminin derisi kokuyu daha fazla tuttugu icin koku sacinda kalici oluyor ve rahatsiz ediyor. Bu durumdan sikayetci olanlar bol kokulu sampuanlar, kremler ve sac bakim spreyleri kullansinlar.

Son düzenleme:
Buyrun kizlar, baya önce paylasmistim bu yorumlari. Umarim isinize yarar...

canım benim sağol önerin için ben o yazıyı okudum ve dikkatli davrandığım halde oldu işte sonuç itibariyle kaza geliyorum demezzz

tesekkür ederim canımcım

dun hem sarımsaklı sampuanı hem de sınemakı kurunu denedım .
sarımsaklı sampuan olayı ben de bahsedıldıgı gıbı koku yapmadı .
ustelık sutle fılan da kaynatmadım .kaynayınca belkı vıtamını gıder dıye kaynatmadım .
5-6 dıs sarımsagı rendeledım .sampuanımın ıcıne kattım .
once sacımı sarımsaklı sampuanla yıkadım .2-3 dk bekledım .
2.yıkamamı sarımsaksız sampuanla yıkadım .ama aynı marka aynı serının sampuanıyla .
sonra da aynı serının durulanan sac kremıyle yıkadım sacımı .hıc koku fılan kalmadı .
ama saclarım tıftıf tıftıf oldu .sınemakı kuru ılk basta oyle etkı verır mı ?

ben sarımsak özlü şampuan kullanıyorum o yüzden herhangi bi koku sorunu yaşamıyorum... sizlere de tavsiye ederim...

bende olmamıştı öyle bir şey:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…