- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
Evet bnde ilk kürümü birazdan sürecegim ama kafama takilan, sinameki+ su orani..
Böyle bildigin cay gibi bisey oldu bu kivam konusunda pek emin degilim belkide dogrusu budur ama..
Ha bide bir tutam yani 7-8 yaprak yazmissin, E bu yapraklar cok kücük yaprak ( gönderdigin resimden ve elimdeki sinamekiden yola cikarak) 7-8 den birak kürü iki damla cay zor cikmaz, ben yazdigim gibi bir avuc cok fazla dolmayacak sekilde aldim attim, kisacasi göz kararari, ne kadar dogru ne kadar yanlis bilenen, bide etksiinide bilemem cünki yurtdisindayim, bemix bulamadim, normal vitamin B ampül aldim iceriklerine baktim, Bemix kadar olmasada icindekiler kismi sekilde var aldigim ampülde ins. etki eder, sonucta hedef Vitamin B ..
kıvamı çay gibi sıvı ok ama çooook fazla sinameki koymuşsun. bir tutam, 7-8 yaprak, 1 çay kaşığı gibi birşey olacaktı 1 avuç çok olmuş...
kaşıntı, kuruluk, dökülme gibi şikayetlerde sinameki miktarı fazlalığından bahsedildiğni hatırlıyorum, yerinde olsam tecrübeli arkadaşlardan onay bekler yada topikleri bi karıştırır emin olmadan kullanmazdım...
yada en iyisi dök o çayı 1 tutamla yeniden hazırla...