Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

herşeyden bir damla bir damla eklesek miki şampuana ozamanda saç temizlenmez miki yağlımı kalır? Sarımsak etkisini çok merak edıyorum ne olucak diye bu ikinci yıkamam

maaşallah çok güzel uzamış saçların bende yapıyorum pazar günü 4.kez yaptım bakalım hayırlısı

Bir saç 15 günde 4 cm ye yakın uzuyor ise, vücutta dengeler sıkı bozulmuştur kanımca.

Bir saç 15 günde 4 cm ye yakın uzuyor ise, vücutta dengeler sıkı bozulmuştur kanımca.

haklısın katılıyorum ileride kemik erimesine yol açıyor diye duymuştum zamanından önce uzatmayı ama sinamekiyle biz zaten 3 ayda bele indiriyoruz bu kür saçı hızlı uzayan bi insanda tabi daha kısa bi sürede uzatabilir bunun bi zararı olacağını duymadım ama hani 21 günde saç uzatan şampuanlar varya işte onlar çok zararlıymış

Bu sampuanin ismi neymis nerdrn aldin canim fiyati ne kadar cok merak ettim

ilk fotoğraf 28 ekim 2011.
diğer ikisi evelsi gün ve dün çekildi.
Eki Görüntüle 360352

canım maşallah baya uzamış seninkiler
benim saçlarım aralık ayında şuan olduğu boydaydı aslında..
ben bir aptallık yapıp saçlarımı açtırdım..
istediğim saçla kuaförün bana çıkardığı saç arasında siyah-sarı ilişkisi var resmen abartmıyorum..
pazar günü açma/boyama oldu saçım.. pazartesi günü bir boyama daha.. bir hafta sonra bir boya daha.. mecburen kestirmek zorunda kaldım
yoksa şimdi daha uzun olucaklardı

Kızlar bugün doktora gittim 15 gnde 4 cm dengeyi bozar yazmışsınız ama
dermatalogum cok normal dedi bemiks saçlara çok faydalıymış hatta doktoruma bemiks kullanıyorum
deyince sinameke kürümü yapıyorsun dedi :) o kadar yaygın ki şu anda bu kür :)

Sanmıyorum bir zararı olucağını keşke benımkıde 15 günde 4 cm atsa 1 ayda 10 cm olur işte :))

inşallah canımm ama şöyle birşey dedi bide
bu şekilde devam etmezmiş her ay farklı olurmuş birden beslendiği için hızlı çıkmış olabilirmiş
yaza kadar uzasında nasıl uzarsa uzasın:)

bende koymak isterdim foto ama türbandan dolayı koyamıyorum ama inanın son fotoğrafını paylaşan arkadaştan daha fazla bir uzama elde ettim çok memnunum

neye evet canım anlamadım:26:

konuyu gözden kaçırmamak için bir şey yazmalıydım tatlım hem haftada bir cm uzayan saçlara nasıl evet denilmez ki? :)) harika olmuş bu arada saçların, sağlıklı ve upuzunnn ...güle güle kullan bende malzemeleri ayarlayıp geliyorum, bob tarzı saçlarım ama belime kadar uzatmak istiyorum, uzun saç candır

ahahhaah Allah iyiliğini versin üst çubuktaki seçenekler kısmından abone olsana konuyaa:13:

darısı başına teşekkür ederimmm

İlk bakım gününde sinamekiye yine başlıcam bugün kuaför saçlarımı v kesimden kurtarmak için çok kesti
Baya canlandı saçlarım ama 4parmak falan kısaldı boyu, biran önce uzatmalıyım sağlıklı sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…