Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bn hangi pahalı ürünleri denediysem olmadı valla ama gecen kendim netten arastırdım yagların özelliklerini aktardan alıp yaptım şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar deneyin mutlaka

saf zeytinyagının içine sarımsak yağı,haşhaş yağı,menekşe yağı,susam yağı koydum her duştan önce saçıma sarıp bekliyorum yani haftada 4 defa fln yapıyorum bide doğal bi şampuan aldım bu karısımdan sadece 2 damla damlattım içine onla yıkıyorum saçlarım kendine gelmeye başladı bile bide bnm saçlarımın uçları çok işlemden dolayı kupkuruydu onun içinde tatlı badem yağı sürüyorum saç ıslakken krem yerine yumuşacık oluyor

umarım işiniz yarar bn yararını gördüm paylaşmak istedim sizinle :)

kızlar o kadar sayfayı okuyamadım da yapan birisi bana bir tutam derken aslında bunun neye denk geldiğini söyleyebilir mi :KK5:

kızlar o kadar sayfayı okuyamadım da yapan birisi bana bir tutam derken aslında bunun neye denk geldiğini söyleyebilir mi :KK5:

o kadar sayfa?
olay; ilk sayfa ilk mesajda yeterince açık.

sonunda bir tutamı da fotolatıp ekleteceksiniz bana heee :KK1:
tutam işte, bildiğin tutam...:26:

8 hafta yaptım 2 hafta araverdim,şimdi 2.kürümü yaptım.uzama fena değil ama sanırım sinameke yapmasaydım da bu kadar sürede yine bu kadar uzardı.ama boyadan yanan saçlarım inanılmaz canlandı,kendine geldi bu süreçte.ışıldıyor saçlarım.bu anlamda çok iyi geldi saçıma.
6 kür daha yapıp 8'e tamamlıycam yine ara verip tekrar 8 kür yapıcam,temmuza gelmiş olucam ve bırakıcam.yazın bemix kokusunu çekmeyeyim diye.zaten bu kadar zamanda da uzar herhalde biraz.

8 hafta yaptım 2 hafta araverdim,şimdi 2.kürümü yaptım.uzama fena değil ama sanırım sinameke yapmasaydım da bu kadar sürede yine bu kadar uzardı.ama boyadan yanan saçlarım inanılmaz canlandı,kendine geldi bu süreçte.ışıldıyor saçlarım.bu anlamda çok iyi geldi saçıma.
6 kür daha yapıp 8'e tamamlıycam yine ara verip tekrar 8 kür yapıcam,temmuza gelmiş olucam ve bırakıcam.yazın bemix kokusunu çekmeyeyim diye.zaten bu kadar zamanda da uzar herhalde biraz.

canım saç yazın daha iyi uzar ama sen bilirsin genede

Bende bugün malzemeleri aldım.İlk ve son aşamalarda saçlarımın resmini çekip sizlerle paylaşacağım.Konu sahibi arkadaşıma teşekkür ediyorum.Kkontessciğim bak ben hepsini okudum soru sormayacağım bu arada :KK1:

bende 5 kür yaptım 2 hafta ara verıyorum uzadıgı kesin parlaklıgı sağlıklı durusu geri geldi sımdı bu arada yılan yagı badem yagı surucem :)
Ben de 5 kür yaptım geçen hafta 2 hafta ara vermeyi düşünüyordum ancak 8 hafta sonra ara verin yazıyor, ne fark eder anlamadım.

bugün 4. kürümü yaptım duruladım kaldı bi 4 hafta daha hadi hayırlısı zaman ne çabık geçiyor yaa :26:

Mrb kızlar :80: bende aranıza katıldım bugün malzemeleri aldım yarın aksama ilk kez yapıcam sinemakiyi inş işe yarar ben eksta olarak enteleli şampuan kullanıyorm 1 bucuk ayda 3 parmak kadar uzadı saçım normal uzama mı iyi bi uzama mı bilemıyorum tabi :105: birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim inş rapunzel gibi gireriz bu yaza hepimiz :112:

Mrb kızlar :80: bende aranıza katıldım bugün malzemeleri aldım yarın aksama ilk kez yapıcam sinemakiyi inş işe yarar ben eksta olarak enteleli şampuan kullanıyorm 1 bucuk ayda 3 parmak kadar uzadı saçım normal uzama mı iyi bi uzama mı bilemıyorum tabi :105: birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim inş rapunzel gibi gireriz bu yaza hepimiz :112:

ayyyy kusura bakmayın yaa hata verdi msj yazarken bende üst üste yollaya basınca birsürü göndermiş msjı :KK59:

Ben de 5 kür yaptım geçen hafta 2 hafta ara vermeyi düşünüyordum ancak 8 hafta sonra ara verin yazıyor, ne fark eder anlamadım.

ben sinamekinin uzatma ve deriyi hızlandırma etkısını okumustum o yuzden bemiksler bitince 2 hafta ara verdim,sanırım bu yapmadıgım arada uzama hızlanırmıs, su an 5 haftalık surectn sonra 4 cm filan uzamıs

sedacım enteleli şampuanı nerden aldın
sen katmadın değilmi enteleyi
bende fiyto sarımsaklı şampuan kullanıyorum çokta memnunum ama enteleliyi hiç duymamıştım

X