Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlarrr, nezman bu kürü yapsam başım da tuhaf bi ağrı oluyor..şakaklarım ve kaşlarımın arası feci ağrıyor.. sizde de oluyor mu

ehehe merci bebikimm :kedi: eed ben de onu diplere sürmedim,arınmaz diye korktum,zten gerek de yok diplere,sinamekili karışım yeter diye düşünüyorum.çok da yüklenmemek lazımzemuszemus

bence de canım yaa ancak hamam cıkarır artık -tatlicadiarzu-

binbir çeşit insan var işte ne yapıcaksın
e kontesde soru soruyorlar diye patlamaz heralde içinden ne geçer artık orasını pas geçelim deilmi hu huuuu konteeeess:hulya:

ole tabıı canım bilmiyorumkismile

Kızlarrr, nezman bu kürü yapsam başım da tuhaf bi ağrı oluyor..şakaklarım ve kaşlarımın arası feci ağrıyor.. sizde de oluyor mu

aaaaa cok deısıkmıs ben de hıc olmadı :uhm:

sinüzitin var bebeim,hayırlı olsun ,güle güle kullan :eek: sürdükten sonra saçını biraz kurut,sonra da sıcak havlu ile sar a.s.

Merhabalar efem tekrardan=) benim nacizane bir sorum olucak ben bu karışımı yapıodum birkaç hafta öncesine kadar toplamda zaten 7cme yakın uzama kaydettim sonra bi ara verim demiştim sonra da çok üşendim 3-4 haftadır yapmıorum nedense yani bakım yapıorum ama sinamekili yapmıyorum ve saçlarım uzamıo:S
acaba buna alıştırınc ve bırakınca uzamıo mu ki?
yani normalde de hani çabuk uzayan bir saça sahip değilim ama ayda 1cme yakın uzardı eskiden acaba saçlar tembelleşio mu ki?

canım ben sana cevap yazdım mı bılemedım yaaaaa bilmiyorumkismile

ınsallah canım dualarım senınle :lepi: benımkı gür gür daha da gürleşirse artık işimiz var kafamçokkarıştı

ah bebısıııım cok saol ya ınsallah gurlesır :Saruboceq:

Merhabalar efem tekrardan=) benim nacizane bir sorum olucak ben bu karışımı yapıodum birkaç hafta öncesine kadar toplamda zaten 7cme yakın uzama kaydettim sonra bi ara verim demiştim sonra da çok üşendim 3-4 haftadır yapmıorum nedense yani bakım yapıorum ama sinamekili yapmıyorum ve saçlarım uzamıo:S
acaba buna alıştırınc ve bırakınca uzamıo mu ki?
yani normalde de hani çabuk uzayan bir saça sahip değilim ama ayda 1cme yakın uzardı eskiden acaba saçlar tembelleşio mu ki?
tembelleşme yapıyor ama 1-2 haftalık ara ile üstesinden gelinebilecek bir tembellik...zaten kürler hep ara verilerek yapılır,mantık hep bu. ben 1,5 hafta filan ara vermiştim. uzamaya devam etmişti

bugun sacımı en tepeden olctum 56 cm en uzun yerı bakalım nolcak ayy cok heyecanlııı :eek:

benim de kırık kestirdikten sonra neredeyse en baştaki haline geldi ama annem hala yazık ettin saçlarına diyip duruyooo:eek:klava: deliriciimmmmmm:bbo:

selam kızlar bende 5 haftadır yapıyorum bu kürü uzamasında öyle çok fark olmadı ama daha sağlıklı durduğu kesin saçlarım omuzlarımda yaza kadar uzasa ne güzel olur bakalım bakıma devam inşallah sonuç alırımkaydirigubbakcemile3

kontes bebısım zeytınyagı+maya karısımını da yaptım beklıo suan sacımda allahım ınsallah cok guzel olur saclarımmm :Saruboceq:

bayanlar saçınızın uzaması için ne yapıyorsunuz,
bana kısaca anlatabilir misiniz ve sonuç gerçekten olumlumu??

ya dün gece turplu yaptım saçlarım harika oldu yumuşacıkk inşallah uzar hemen :Saruboceq: ayy çok sevindirik oldum elim sürekli saçımda sağolun kızlarrr teşekkürlerr hepinizee sırnaşık şey

ayy suyu yazmayı unutmuşum :KK70: turplu yazmışım sadece ayy ne güldüm ne güldümm sırnaşık şey

X