Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Sadece saç diplerinize sürerseniz o kadar kokmaz.

ben perma yaptırmak istiorum. saçımda siyah boya vardı uclard kaldı... hepsine sürüyormki aksın boya diye boya aktırma hakkında bilginiz varmı pekiii :8

Sadece saç diplere yapmak etkili olur mu? Bana sanki saçın tamamına sürünce saç teli daha canlanıyor ve parlıyor gibi geliyor. Eğer diplere sürmek yeterliyse bundan sonra öyle yapayım.

bu kürü uygulamamızın sebebi saçı uzatmak dipden alır yani uçlara sürmeye gerek yok bence, uçlara sürüldüğünde koku çok oluyor. sinamekiyi yaptığımda ben uçlara sadece zeytinyağı sürüyorum.

Esim kokuya deli oldu yaa resmen adam benden iki metre uzak duruyor menekse yagi koydum ama kokuya bir etkisi olmadi birde yaptiktan sonra diplerde baya kasinti oldu bu normalmi? Birde yagin sactan kolay arinmasinin pratik bir yolu varmi? Cok soru oldu ama cevap icin simdiden tesekkurler...

şuanda 5. haftamdayım 2-3 cm uzama oldu. yani saçı 6 ayda ancak 4-5 cm uzayan biri olarak bence büyük ilerleme. kesinlikle deneyin derim.

Bu koku sorunu gerçekten kötü. Ben de menekşe yağı koydum ama fazla etkili olmadı. Benim eşim de kokudan hiç hoşlanmıyor. :)

Kaşıntı bende olmadı.

Çok sıcak suyla değil de ılık suyla yıkarsan daha kolay arınıyor.

kaşıntı bende de var yazacaktım buraya sen önce davranmışsın.

menekşe yağını koymadan önce kaşıntı yapmıyordu. yağdan sonra yapınca ondan bildim ben.

yumurta sarısı diye okumuştum bir yerlerde ama hiç denemedim. 2 kere şampuanla ama arınıyor bence rahatlıkla.

arkadaşlarr şuan da 2. kürü yapmış bulunmaktayımm sinameki işe yaramıyosa bile inanarak başarıcam, uzayacak saçlarımm

kızlar yaa sinameki yüzünden mi bilmiyorum ama saçım sert oldu. banyoda en sonda saç kremiyle bekledim azcık, anca işte. sertlik normal mi?

kızlar yaa sinameki yüzünden mi bilmiyorum ama saçım sert oldu. banyoda en sonda saç kremiyle bekledim azcık, anca işte. sertlik normal mi?

İlginç.
Sinemaki ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü aksine sinemaki kürü sçaı yumuşatıyor, besliyor, parlatıyor.

Son düzenleme:
Kizlar bir seferde uzarmi sac bilmiyorum ama benim saclarim omuzlarimin biraz uzerindeydi islakken bakmistim hatta daha uzun dururya o zaman simdi kuru kalda omuzlarimda imkanlimi bu ?

Sinemaki saçları yumuşatır. Acaba şampuanını falan mı değiştirdin ya da başka bir şehre mi gittin? (Farklı illerdeki suların sertlik derecesi farklıdır.) Bir başka ihtimal, sinemaki senin saçlarına yaramamış olabilir.

Kizlar bir seferde uzarmi sac bilmiyorum ama benim saclarim omuzlarimin biraz uzerindeydi islakken bakmistim hatta daha uzun dururya o zaman simdi kuru kalda omuzlarimda imkanlimi bu ?
Bana pek mümkün gibi gelmedi. Keşke öyle birşey olsa, süper olurdu. Fotoğraf çektin mi yani emin misin? Belki sana öyle gelmiştir.

bugün 7. kürümü yaptım kızlarrrrrr
sadece bir kür kaldı ara vermeye bakalım nolacak merakla bekliyorum.biraz uzadı saçlarım ilk başladığım zaman resmini çekmiştim

Slm ,aranıza yeni katıldım,çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama belki göremedim.Sinameki bakımı uygladığımız 8 kur boyunca saçımıza asla boya işlemi yapmamak mı gerekiyor acaba ? Ben 1 ayda ya da bir buçuk ayda düzenli boya yapıyorum.kürün etkisini görmek için boya yapmıyacak mıyım..bilgi veren olursa çok sevinirim..teşekkürler şimdiden..

Bu konuda bi bilgim yok açıkcası ama o kadar sayfa okudum bende görmedim :S

Bugün kardeşimin ve benim İlk kürümüz sonuna kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…