şu özel günleri nerde bulabilirim... yeni kestirdim temizlettim kırıkları yeniden başlıcam küre :) o değilde saçıma fön çekerken kuaför salonu buram buram yag bemiks koktu camları açtılar püff :d
Sadece saç diplerinize sürerseniz o kadar kokmaz.
derya_51,
Bence sinemakili kürü taze hazırlayıp hemen uygularsan daha etkili olur. Eğer hazırladığın fazla geliyorsa, yarım çay bardağı su ile hazırlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum.
Sadece saç diplere yapmak etkili olur mu? Bana sanki saçın tamamına sürünce saç teli daha canlanıyor ve parlıyor gibi geliyor. Eğer diplere sürmek yeterliyse bundan sonra öyle yapayım.
Esim kokuya deli oldu yaa resmen adam benden iki metre uzak duruyor menekse yagi koydum ama kokuya bir etkisi olmadi birde yaptiktan sonra diplerde baya kasinti oldu bu normalmi? Birde yagin sactan kolay arinmasinin pratik bir yolu varmi? Cok soru oldu ama cevap icin simdiden tesekkurler...
Bu koku sorunu gerçekten kötü. Ben de menekşe yağı koydum ama fazla etkili olmadı. Benim eşim de kokudan hiç hoşlanmıyor. :)
Kaşıntı bende olmadı.
Çok sıcak suyla değil de ılık suyla yıkarsan daha kolay arınıyor.
Esim kokuya deli oldu yaa resmen adam benden iki metre uzak duruyor menekse yagi koydum ama kokuya bir etkisi olmadi birde yaptiktan sonra diplerde baya kasinti oldu bu normalmi? Birde yagin sactan kolay arinmasinin pratik bir yolu varmi? Cok soru oldu ama cevap icin simdiden tesekkurler...
kızlar yaa sinameki yüzünden mi bilmiyorum ama saçım sert oldu. banyoda en sonda saç kremiyle bekledim azcık, anca işte. sertlik normal mi?
Sinemaki saçları yumuşatır. Acaba şampuanını falan mı değiştirdin ya da başka bir şehre mi gittin? (Farklı illerdeki suların sertlik derecesi farklıdır.) Bir başka ihtimal, sinemaki senin saçlarına yaramamış olabilir.kızlar yaa sinameki yüzünden mi bilmiyorum ama saçım sert oldu. banyoda en sonda saç kremiyle bekledim azcık, anca işte. sertlik normal mi?
Bana pek mümkün gibi gelmedi. Keşke öyle birşey olsa, süper olurdu. Fotoğraf çektin mi yani emin misin? Belki sana öyle gelmiştir.Kizlar bir seferde uzarmi sac bilmiyorum ama benim saclarim omuzlarimin biraz uzerindeydi islakken bakmistim hatta daha uzun dururya o zaman simdi kuru kalda omuzlarimda imkanlimi bu ?
Slm ,aranıza yeni katıldım,çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama belki göremedim.Sinameki bakımı uygladığımız 8 kur boyunca saçımıza asla boya işlemi yapmamak mı gerekiyor acaba ? Ben 1 ayda ya da bir buçuk ayda düzenli boya yapıyorum.kürün etkisini görmek için boya yapmıyacak mıyım..bilgi veren olursa çok sevinirim..teşekkürler şimdiden..
kızlar yaa sinameki yüzünden mi bilmiyorum ama saçım sert oldu. banyoda en sonda saç kremiyle bekledim azcık, anca işte. sertlik normal mi?