Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Cezveye bi tutam sinemakiyi koy, üstüne yarım çay bardağı su koy.
Bir taşım kaynayıncaya kadar ateşte tut, sonra ocaktan al bir kenarda 5 dk beklesin o.
Sonra yağı ısıt..

"Sonra yağı ısıt" demişsin. Ben bemiksi ve badem yağını sinemakili suya döküp karıştırıyorum. Yağı ısıt demekle neyi kastettin?

kontesim harika uzuyo saçların maşşallah :lepi:gerçekten gözle görülür derecede fark var harikasın

ya bu fotoğrafta bir ay içinde bu kadar uzamış ya bundan önce ne kadar bir süre yaptın ? yani uzun süre yapılan kürlerden sonra bir ay içindeki uzama miktarı değişiyor mu ?

son yazım için özür dilerim fotoğrafta görünür diye düşünmüştüm ama çıkmamış kusura bakmayın (

ıyyy ne pis bi şeymiş o öylee
ya bu fotoğrafta bir ay içinde bu kadar uzamış ya bundan önce ne kadar bir süre yaptın ? yani uzun süre yapılan kürlerden sonra bir ay içindeki uzama miktarı değişiyor mu ?

inanır mısın hiç bir şey anlamadım şu yazdığından:26:

özür dilerim tekrar. resim çıkar diye düşünmüştüm ama çıkmadı oyüzden anlaşılmıyor resmin olduğu sayfayı bulursam numarasını yazacağım
yanlız birşey daha sormak istiyorum bu bağdem yağının kirpiklerede faydası oluyormu gerçekten ben dün pamukla sürmeye çalıştım ama gözlerim çok yandı başka türlü bi uygulama yöntemi bilen varsa söyleyebilir mi acaba

est ne özrü

evet oluyor ama çok dikkatli sürmen lazım
göze temas etmemeli.
aslı nedir bilmem ama körlük yaptığını duymuştum.emin değilim, dedikodu da olabilir.
rimel fırçasını tavsiye edebilirim.
daha kolay uygularsın.

allaha şükür öyle bir durum olmadı gözlerim biraz yanıyor hala o kadar ama tavsiyen için teşekkür ederim :)

bu arada saçlarını çok beğeniyorum kkontess harikalar maşaallah :) ilk sayfada paşlaştığın resimdeki haline sadece 3 ayda mı geldi? bu arada mayalı süt felan diyorlar gerçekten bi işe yarıyor mu hiç süt içemem ama saçlarımın biran önce uzamasını istiyorum her türlü yolu denemeye razıym oyüzden. bu süre zarfında ekstra yaptığın birşeyler var mıydı acaba şimdiden teşekkür ederim paylaşımların için çok güzel psikolojik destek sağladın..:)

yok canım extra bir şey yapmamıştım
sadece o 2'sini yapmıştım.
mayalı süt 1 kere bile içmedim
bence iğrenç bir şey %90

bu sinameki kürünü o bakım günlerinde yapıyor arkadaşlar.
ben de bi süre öyle yaptım, daha iyi sonuç aldım.

bakım gününün ne farkı var acaba kusura bakma anlayamadım ben ilk çarşamba günü yaptım başka birşey yapmadım sonra haftayı bekliyorum işte tekrar yapmak için bakım gününde başka neler yapılıyo sinamekiden başka yani detaylı anlatır mısınız size zahmet olmazsa kusura bakmayın ya lütfen

Bu hafta sinameki kurune baslayacagim arkadaslar bemiks eksik. Sarimsakli sampuani yapamam saniyorum esimin cok keskin bir burnu var baska neler yapiyorsunuz sayfalar cok uzun olunca cok zor oluyor tek tek okumak :) kontess sagol bu arada tarif icin.

Canım bakım günü aycangül arkadaşımızın topiği
o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz.. şeklinde araştırırsan görürsün tatlım..
topiğin ilk sayfasını sürekli güncelliyoır aycangül
oradan bakım tarihlerine ulaşabilirsin

"Sonra yağı ısıt" demişsin. Ben bemiksi ve badem yağını sinemakili suya döküp karıştırıyorum. Yağı ısıt demekle neyi kastettin?

Yağı ısıtla ne demek istemiş olabilirim?
Yağıda karışımı yapıcağınız kaseye koyun mikrodalgada ısıtın.
Böyle daha iyi bir sonuç alırsınız.
Ben öyle yapıyorum.
Zaten bu tür yağlı bakımlarda yağları ısıtmakdaha faydalı hep.

peki tamam çok teşekkür ederim..:) peki bu bakım günlerinde sinameki dışında yapacağım tavsiye edeceğiniz etkili tarifler var mı ? :)

bu arada ben bu snameki kürünü bakım günlerine denk getirebilmek için 1 haftadan 2 gün önce yada 2 sonra falan yapsam bi sorun olur mu yoksa etkisi olduğu gibi devam eder mi çünkü ben bu çarşamba yapmıştım ama bakım günü verilen bilgilere göre bir hafta dolmadan 2 gün önce yapmam gerekiyo o yüzden soruyorum günü gününe yapmadığım zaman bir farkı olmaz demi ?

saçlarım röfleli birkere bü bakımı yaptım rölelerim koyulaştı gibi banamı öyle geliyor yoksa sarı saçı koyulaştırıyor mu bu bakım koyulaştırıyorsa ne yapmalıyım lütfen cevap verin saçlarım uzasın istiyorum(((

gecenin 1:30'unda yapılan çekim çok dandik oldu pardon kızlar ama heyecanlandım ve hemen eklemek istedimm:dance:
üzerimdeki kahve yelek aynıdır*

sayfa 516 da paylaşmıssın kontes bu hale getirmek için kaç ay yaptın bu kürü bir de kaç kere kestirdin saçını çok merek ediyorum ya maşaalah çok güzel uzamış ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…