Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ayyy süper yaa..Acaba herkes bu sonucu elde edebilir mi ?? Üst üste röfle ,boya derken çok yıprandı saçlarım...Ben de bu kürleri ve bakımları deneyeceğim en kısa zamanda...Saçların muhteşem olmuş..Maşallah :nazar:

bugün 6.kürümü yaptım :)
dün kuaförüm saçlarımı görünce bayıldı.canlanmış uzamış diyor :)
nasıl sevindim anlatamammm

şu andan itibaren kesn kararlıyım uztamaya..
kontes, kısa saçlı halin varya. göğüs hizasında .. o saçların 6 ay sonra yaklaşık olarak nerene geldi?

Son düzenleme:
arkadaşlar gerçekten 3 ayda bu kadarmı uzadı inanmıyorum yaa resmen şoktayım her ikisinide haftada bir aynı günmü yapıcaz lütfen cvp

merhaba bende başladım bu kürü uygulamayaaa
ama içine bepanten ampul ve hint yagıda eklesem diye düşünüyorum?

birde saç dipleirme yedirmekte başarılı olmadımm
sizler nasıl uyguluyorsunuz

merhaba bende başladım bu kürü uygulamayaaa
ama içine bepanten ampul ve hint yagıda eklesem diye düşünüyorum?

birde saç dipleirme yedirmekte başarılı olmadımm
sizler nasıl uyguluyorsunuz

diğer ikisini eklesen nasıl olur bilemem, o şekilde kullanmadım.tarif dışına çıkmadım.

ama saç diplerine yedirme konusunda 'fısfıslı şişe' kullanmanı önerebilirim.

Yağı ısıtla ne demek istemiş olabilirim?
Yağıda karışımı yapıcağınız kaseye koyun mikrodalgada ısıtın.
Böyle daha iyi bir sonuç alırsınız.
Ben öyle yapıyorum.
Zaten bu tür yağlı bakımlarda yağları ısıtmakdaha faydalı hep.

Kızdın mı, azarladın mı anlamadım ama yine de cevap için teşekkür ederim.
Sinemakili su sıcak olduğu için daha önceden yağları ısıtma gereği duymadan kullanmıştım.

canım bi fotoğrafını paylaştım atladın herhalde o saçı ne kadar sürede uzatın acaba bide bu uzatma sürecinde kaç kere kestirdin çok merak ediyorum cevaplarsan çok mutlu olurum

arkadaşlar bir sorun var son sayfaya giremiyorum o yüzden kontescim cevapladıysan ve ben görmediysem çok özürdilerm ama son sayfa neden açılmıyor ya :KK43:

yeni bir şampuan duydum.. organic almanyadan ithal sac uzatan şampuan. sipariş verdim 25 tl imiş eczaneden. 2. şişeye başlayınca uzadıgı farkediliyormuş. kuaför tavsiye etti :) kullanıyım sizede söylerim :)

konuyu paylaşan arkadaşım kkontes çok teşükkür ediyorum ince telli az ve yağlı saçlarım var sürekli insanlar saçların azmış diyip duruyorlar 10 gün öncesine kadar hiç bişey yapmıyordum saçlarıma çünkü korkuyordum zarar veririm falan gibisinden fakat yeni başladığım kursta arkadaşım çamterebentin yağı verdi:KK30::KK30: şampuana döktüm şimdilik o şekilde kullanıyorum bu şampuana sarımsağıda katsam olur mu olmaz mı kararsız kaldım.. mecburi olarak bi süre daha çamterebentine devam edeceğim ama bi çok yorumları falan dikkate alarak not aldım tarifi TEKRAR KOCAMAN TEŞEKKÜRLER BU ARADA GRUPTAKİ ARKADAŞLIĞINIZA HAYRAN KALDIM :) DAİMİ OLUR İNŞALLAH beni de kolay kabullenmeniz dileğimle hayırlı akşamlar :)

diğer ikisini eklesen nasıl olur bilemem, o şekilde kullanmadım.tarif dışına çıkmadım.

ama saç diplerine yedirme konusunda 'fısfıslı şişe' kullanmanı önerebilirim.

hani uzmanlar hep diyor ya tırnak değilde parmaklarınızla masaj yapın die o şekilde parmakla masaj yapınca da mı olmuyor gerçi bana kesin olur o kadar vasat halde saçlarım derisini iyice görüyorum

Kızdın mı, azarladın mı anlamadım ama yine de cevap için teşekkür ederim.
Sinemakili su sıcak olduğu için daha önceden yağları ısıtma gereği duymadan kullanmıştım.

Yok canım ne kızması azarlaması...
Sinemakiyi ısıtsanda ek olarak yağı ısıtman dahada faydalı olur..
Yağları ılık bir şekilde kullanmak çok daha iyi sonuçlar veriyor..

Bemiks yok arkadaslar burada kac eczaneye gittim yok dediler yaa tatli bademle sinameki yapsam ise yaramazmi?

wuhuuuuv.
kestirmene rağmen uzunlar :nazar:
dün de arkadaşlar dedi, senin saç tellerin ince. deli oldum. ınce telli saçın zor uzadağınıda söylüyorlar??. ne yapacağım bilemedim.
halbuki saçım hissedilir derecede kalın.
bide bi sorum olacaktı;
saç uçlarından hava alıyor ya, saç kremi hergün kullanıyrm acaba saçlarım uçlarndan nefes alamaz hale gelmişmidir?
saçma bi soruydu, biliyorum. sormaktan zarar çıkmaz heralde?
herneyseee, uzattım.

Son düzenleme:
wuhuuuuv.
dün de arkadaşlar dedi, senin saç tellerin ince. deli oldum. ınce telli saçın zor uzadağınıda söylüyorlar??. ne yapacağım bilemedim.
bide bi sorum olacaktı;
saç uçlarından hava alıyor ya, saç kremi hergün kullanıyrm acaba saçlarım uçlarndan nefes alamaz hale gelmişmidir?
herneyseee, uzattım.

Saç kremi her gün kullanılır mı? :KK9:
Kız n'aptın sen?
Çok zararlı birşey.
Saçların zaten ince telliyse saç kremini sadece banyoda kullanman yeterli.
Hergün kullanma, iyi birşey değil.
Zaten küre başladıktan sonra kreme ihtiyaç duymucaksın.

Son düzenleme:
wuhuuuuv.
bide bi sorum olacaktı;
herneyseee, uzattım.

Saçlar uçlardan hava almaz canım, bu saçma bir söylentidir çünkü canlı olan kısım saçların üretildiği saç kökleridir, dışarı atılan yani saç teli dediğimiz kısım ise tamamen ölüdür, doğal olarakda hava alması gibi bir durum söz konusu değil zaten...

Burada yola çıkarak şunuda ekleyeyim kırık saç uçlarının kesilip kesilmemeside saçın uzamasına etki etmez...Sadece daha düzgün ve sağlıklı görünmesini sağlar hepsi bu...

X