- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
Canım sen Kkontese sormuşsun ama ben kendi deneyimimi paylaşayım. Daha önce bu kürü kullanırken ben sadece badem yağı kullanmadım, çünkü ben sarışınım ve badem yağı doğal rengimi koyulaştırıyor, bunun için başka tür yağlar ekledim badem yağınıda bir çay kaşığından az koydum, neticede kür süresince saçlarımın uzaması çok yavaşladı, ara verdiğimde ise uzadı ama normalde uzaması gerektiği kadar, eğri oturup doğru konuşmak lazım şimdi. Kısaca 2 ayı boşa harcadım uzama konusunda çok bir şey kaydedilmedi ama beslemek açısından güzel oldu...
Şimdi ise küre yeniden başladım, henüz bir kere uygulama yaptım 22 Aralıkta, sadece verilen normal tarifi uyguladım ve yağ olarak yalnızca badem yağını kullandım, sonuç henüz 1 hafta geçti ama yarım santimden fazla uzama var, bu benim için çok büyük bir gelişme zira şu sıra kan değerlerim berbat, aneminin her türlü çeşidi mevcut ve saçlarımın 3/2 si bu anemi döneminde döküldü maalesef ve uzamamaya başladı, tabii tırnaklarımda kırılıp incelmeye başladı, kısaca perişen haldeydim...Birde bu berbat kan değerlerinden dolayı 3 gündür bemiks c kullanmaya başladım, bu gün ise ek demir ilacı ve folik asit ilacı almaya başladım herhalde bunlarında saç sağlığıma etkisi olacaktır...
Sözün özü, ben başka yağlarla pek sonuç alamadım ama badem yağı ile yaptığım uygulamada sonuç ortada, tesadüfte olabilir tabii bilemem...Moralim düzeldi ne yalan söyleyeyim...
Benim deneyimim bu yönde oldu, şimdi top Kkontesimizde bakalım o ne diyecek...
Teşekkür ederim canım söylediklerini dikkate alıcam, benimde saçlarım güçlendi baya aslında ama seninde dediğin gibi normal uzama miktarım kadar uzadı benimde yani uzadı evet ama normalde uzayacağı kadar uzadı sanırım. Bende karıştırmasam daha iyi olucak sanırım. Başka günlerde diğer karışımları uygulayım. Zaten benim diğer yağları koyma sebebim gürleştirip dökülmeyi azaltmak. Ahmet marankinin yeni bir karışımını buldum en yakın zamanda ona başlıcam sanırım. haftada bir günde sinameki karışımını uygulıcam karışımı hiç bozmadan arada da dinlendiricem saçlarımı.
Kontesde sanırım sizin dediklerinizi dicek ama belki farklı birşey söyler şimdiden çok teşekkür ederim