Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

olmaz heralde tatlım bende ılk defa denıyorum sarımsaklı sampuanı daha 3.oldu bakalım sabah okula gtmeden once yıkıcam ne kadar dokulcek bu defa ınsallah durur dokulmemız ıkımıznde

canım bende sarımsaklı şampuana ilk başladığımda saçlarım çok dökülmüştü ama şuan hiç dökülmüyor biraz sabır lazım

ya sağol gerçekten bu hadta denicem sinamekili formülü ve sarımsak şampunı inşallah benimde uzar ya böyle peki gürleşmesi için ne kullanabiliriz..?

merhaba bende kk deyim ama fazla yazmıyorum bende sinemakili kürü ve sarımsaklı şampuanı başlayılı tam 4 hafta oldu şimdilik 1 cm uzama var inşallah bundan sonra uzama hızı daha çok olur yılmadan devam ediyorum... ayrıca sarımsaklı şampuanı kullandığımdan beri kafa derim çok kaşınıyo iğne batırıyorlar sanki bu iyiye işaretmidir kontes cevap verirsen sevinirim en güzeli saçlarım artık hiç dökülmüyor şampuana başladığımdan beri üstelik saçım röfleli bide upuzun olduklarını görsemmm.....:)

kalınlasmasını neye borclusun canım?? sınamekını ende kulllanıorm ama kalnlasma olmdı

canım bu karışımı yaptım sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.kontesin tarifini yaptım içinede fazladan sarımsak yağı zeytinyağı hint yağı koydum..saçlarıma yedırdım ve streçledim...ayrıca ben bebe şampuanı kullanıyorum saçımın telleri kalınlaşıyor...saç kremini kesin kullanyorum boyalı saç olduğu için kuruyor..hihoyyyt

merhaba bende kk deyim ama fazla yazmıyorum bende sinemakili kürü ve sarımsaklı şampuanı başlayılı tam 4 hafta oldu şimdilik 1 cm uzama var inşallah bundan sonra uzama hızı daha çok olur yılmadan devam ediyorum... ayrıca sarımsaklı şampuanı kullandığımdan beri kafa derim çok kaşınıyo iğne batırıyorlar sanki bu iyiye işaretmidir kontes cevap verirsen sevinirim en güzeli saçlarım artık hiç dökülmüyor şampuana başladığımdan beri üstelik saçım röfleli bide upuzun olduklarını görsemmm.....:)

kan dolaşımı hızlanıyo sanırım bence iyiye işaret ama kontes daha iyi bilir..ayrıca gazetede okumuştum saça masaj yapıp kan dolaşımını hızlandırmak saç uzamasına yardımcı olurmuş malum gözenekler sigara toz vs den dolayı kapanıyor..

ben sarımsağın kendisini değil de yağını aldım onu kullanıyorum.daha kolay geldi rendelemekten..ama kaşıntı var ya bilmiyorumkismile

ya kızlar bide bişey sorcamm ben duştan çıktıktan sonra yüzüm özelliklede alın bölgesi çok kaşınıyo avonun kremlerinden aldım ama yüzüm kızarmaya başladı yardım edebilir misinizzz????

ya kızlar bide bişey sorcamm ben duştan çıktıktan sonra yüzüm özelliklede alın bölgesi çok kaşınıyo avonun kremlerinden aldım ama yüzüm kızarmaya başladı yardım edebilir misinizzz????
neden kaşınıyor ki ? kür mü sebep oluyo bu kaşıntıya bilmiyorumkismile

Arkadaşlarrr sonucu görenler fotograf paylaşsın lütfen cok merak ediyorum Kontess arkadaşımızın fotografına defalarca baktım neredeyse :) hadiyinn yenilerini görmek istiyoruz artıkınnn.. zemuszemus:eek:

kkontesss hayran kaldımm saçlarına ya kaç dk bakakaldım vallaa bu karışımı 2 hftdr yapıorumm şimdi 3cü sürdüm kafamda zemuszemus

ama daha bi uzama görmedm gibiii sarımsaklı şampuan kullanmıorum sadece karışım etkili olabilirmi ki forumda sadece karışımla uzatanlarıda okumuştumda :kedi:

3.kürü mü uyguladım şuan saçımda 1 saat oldu bekliyorum bakalım ..sonuç alınca bende foto koycam kızlar

1 haftada üç kere uygulama yaptım önce turplu su, sonra sinamekili kür sonra da bi siteden aldığım yağ karışımı bugün tam 1 hafta 1 gün oldu ve saçım 1cm uzamış inanamadım... (ki saçlarım röfleden yandı mahvolmuş halleder)

X