Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontesss hayran kaldımm saçlarına ya kaç dk bakakaldım vallaa bu karışımı 2 hftdr yapıorumm şimdi 3cü sürdüm kafamda zemuszemus

ama daha bi uzama görmedm gibiii sarımsaklı şampuan kullanmıorum sadece karışım etkili olabilirmi ki forumda sadece karışımla uzatanlarıda okumuştumda :kedi:
saol bebişimmma.s.:nazar::kedi: daha yolun başındasın,devam et tam gazzboshayallersmilehihoyyyt

canım gercekten şaşirdım vallahi.Benim saclarım az kestim halde hiç uzamiyor senelerce...gercekten işe yariyor mi yapsam?bide bi sorum var...saclarım boyali(berbat bi kızılık var dün kuaförde boyadım)nasil kurlulacam bilemiyorum...bu kür saclarımı daha berbat bi renk almaz mi sence????teşekkürler

ya kızlar bide bişey sorcamm ben duştan çıktıktan sonra yüzüm özelliklede alın bölgesi çok kaşınıyo avonun kremlerinden aldım ama yüzüm kızarmaya başladı yardım edebilir misinizzz????
avonun yüze sürülen hiç birşeyini kullanamıyorum banada kızarıklık kaşıntı yapıyor ve yüzüm balon gibi şişiyor bir ara okadar çok olduki cildiye dr na gittim oda el yapımı bir krem yazdı eczacı haırladı da kurtuldum şişlikten aman dikkat et

canım gercekten şaşirdım vallahi.Benim saclarım az kestim halde hiç uzamiyor senelerce...gercekten işe yariyor mi yapsam?bide bi sorum var...saclarım boyali(berbat bi kızılık var dün kuaförde boyadım)nasil kurlulacam bilemiyorum...bu kür saclarımı daha berbat bi renk almaz mi sence????teşekkürler
uzama konusunda garanti veririm ama renk konusunda hiç bir fikrim yok kuşumeyvahedigeldismile

Canım yaa sana zahmet bidaha şu kürü verirmisin tam olarak..ve haftada kaç defa kulanacam..sagol bebiş

canlar yaa tamam kontes melek gıbı kız her zaman cevap verıyor ama LUTFEN bı kac sayfa okumadan SORU SORMAYIN YAHUUU

ya benımkıler braz gurlesse ıyı olur aslında boyadan falan baya dokuldu halada dokuluyo dua et bana gurlessın ya senınkıler baya gur heralde cicim masssalllaaaaaah sırnaşık şey

canım ben sana cevap yazdım mı bılemedım yaaaaa bilmiyorumkismile

ınsallah canım dualarım senınle :lepi: benımkı gür gür daha da gürleşirse artık işimiz var kafamçokkarıştı

hiç bilemiyorum cildim kuru diye krem almıştım onlarda kızarıklık yapıyo en iyi bi doktora gideyim buu arada bugn deniyoırum turplu suyu :KK70: inşallah uzarrrr uzarrr uzarrr :KK70:

canlar yaa tamam kontes melek gıbı kız her zaman cevap verıyor ama LUTFEN bı kac sayfa okumadan SORU SORMAYIN YAHUUU

canım 150 sayfa okumak bazen zor gelebilir hatunlara diğer topiklere bakıyorumda yazıyolar kaçıyorlar kontescim hazır bukadar ilgileniyorken E KIZLARDA FAYDALANSIN YAHUUUUkaydirigubbakcemile3

kuzum ılk sayfayı okusunlar yeter yahuu :)) sayfa 148 'canım bı anlatırmısın bu kür nasıl yapılıyor' dıye soru gelınce LUTFEN LUTFEN dedım valla :))) kontescıgım de valla sabır sabır patlamasa barı bı gun heheh:)

kuzum ılk sayfayı okusunlar yeter yahuu :)) sayfa 148 'canım bı anlatırmısın bu kür nasıl yapılıyor' dıye soru gelınce LUTFEN LUTFEN dedım valla :))) kontescıgım de valla sabır sabır patlamasa barı bı gun heheh:)
bazen tersleyesim geliyo ama içime atıyorum açık konuşmak gerekirse:kedi: dediğin gibi en azından ilk sayfa ilk yorumu okusalar...fotoya bakıp geçiolar zaar bilmiyorumkismile

Kontes'ciğim,
Saçlarına bayıldım bayıldım! Maşallah canım :nazar:

Ben bir ara ısırgan otu sürüyordum o da iyi geliyordu, bir de biotin alıyorum o da çok faydalı ama senin kürü de deneyecem :1hug:

Kontes'ciğim,
Saçlarına bayıldım bayıldım! Maşallah canım :nazar:

Ben bir ara ısırgan otu sürüyordum o da iyi geliyordu, bir de biotin alıyorum o da çok faydalı ama senin kürü de deneyecem :1hug:
saol bebeimmm hga.s. kesinlikle dene tatlım,faydasını görmeyen yok wallaaa:kedi: tüm kk rapunzel olucizzzzkaydirigubbakcemile2

bazen tersleyesim geliyo ama içime atıyorum açık konuşmak gerekirse:kedi: dediğin gibi en azından ilk sayfa ilk yorumu okusalar...fotoya bakıp geçiolar zaar bilmiyorumkismile

kuzum sacların o kadar guzel kı ınsanı basından alıyor ondandır :lepi: :lepi:

ben de bugun ısıtılmıs zaytınyagı yaptım uclarına daha cok olmak uzere surdum dıpler harıc tabıı de hadı ınsallah bakalım Şeniz

kaydirigubbakcemile3

kuzum sacların o kadar guzel kı ınsanı basından alıyor ondandır :lepi: :lepi:

ben de bugun ısıtılmıs zaytınyagı yaptım uclarına daha cok olmak uzere surdum dıpler harıc tabıı de hadı ınsallah bakalım Şeniz
ehehe merci bebikimm :kedi: eed ben de onu diplere sürmedim,arınmaz diye korktum,zten gerek de yok diplere,sinamekili karışım yeter diye düşünüyorum.çok da yüklenmemek lazımzemuszemus

binbir çeşit insan var işte ne yapıcaksın
e kontesde soru soruyorlar diye patlamaz heralde içinden ne geçer artık orasını pas geçelim

deilmi hu huuuu konteeeess:hulya:

X