Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım kür'üm beni çok özledi seni saçlarım:KK43: en kısa zamanda dönücem sanaa:))

topiğide çok özledimm hepinize bol şansss:)):KK16::KK16:

ilk kürümü bugün yapmış bulunuyorum fazla dökülme oldu ama buda normal sanırım
sarımsaklı şampuana kokusundan çekinip bir türlü başlayamamıştım onada başladım
ve hiç birşekilde kuruttuktan sonra koku olmadı..

Son düzenleme:
kızlar birkaç gün içinde foto çekip saçlarımın son halini çekicem. Ama birkaç günde uzar belki diye beklemelerdyim tam 2 hafta dolsun diye:KK1:

bu hafta bemix yoktu bepanthene ampul kattım. bemix kadar ağır kokmuyor. barcelino sıktım içine. biraz da bal koydum. baya karışık bir şey oldu ama sonuç güzel.

selam kontes ve kızlarr
bende geçen sene bu zamanlar başlamıştım 3 ay düzenli yaptım bu kürü ama bemiksle gerçekten çok uzadı saçım işten güçten fırsat bulamamıştım yazında malum bemiks çekilmiyor şimdi bu kafamdaki 3.kürüm 3.haftamdayım.her pazar yapıyorum haftaya da yapıcam 1 hafta ara verip tekrar 1 ay yapıcam.uzasın dökülmesin saçlarrrr

bugün 4. kürümü yaptım sanki biraz uzadı saçlarım :))
ama maşallah hiç dökülmedi benim saçlarım sizlerininkinin aksine,hatta taradığım zaman sadece 4-5 tel dökülğyor o kadar.
ben şampumana sarımsak ezmiyorum,fiyto sarımsaklı şampuan kullanıyorum
ben 2 saat bekletiyorum kürü saçımda

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende yarım saat önce yaptım bakalım sonuç ne olucak bir süre sonra gelişmeleri yazarım benim saçlarım çok zor uzuyo bakalım işe yarıcakmı

Merhaba kızlar;
2. tur ve 2 hafta aradan sonra elde ettiğim uzamayı sizlerle paylaşmak istedim. Baya uzama var ama ben açıkcası daha fazla uzamasını istiyordum:2:
Birde sizlerin görüşünü almak istedim.

$Photo594.jpg $Photo1047.jpg

Mavi tişörtlü olan ilk turun 2. haftası çekilmişti yanılmıyorsam. Griliyide bugün çektim..
Arada saçlarımı bir kere uçlarından kestim biraz. 1-2 cm anca. Biraz daha uzasın yine kesicem Çünkü v kesim saç modelimden nefret ediyorum. 1 kerede boyadım kendi rengime tamamen dönmek adına. Başka kimyasal işlem görmedi saçlarım.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar;
2. tur ve 2 hafta aradan sonra elde ettiğim uzamayı sizlerle paylaşmak istedim. Baya uzama var ama ben açıkcası daha fazla uzamasını istiyordum:2:

Eki Görüntüle 310840 Eki Görüntüle 310841

Mavi tişörtlü olan ilk turun 2. haftası çekilmişti yanılmıyorsam. Griliyide bugün çektim..
Arada saçlarımı bir kere uçlarından kestim biraz. 1-2 cm anca. Biraz daha uzasın yine kesicem Çünkü v kesim saç modelimden nefret ediyorum. 1 kerede boyadım kendi rengime tamamen dönmek adına. Başka kimyasal işlem görmedi saçlarım.

kontrol panelinde senin yazdıgını gorunce dedım ekledi bizim hatuun futuraaf :KK9: canım bence uzaman gayet iyi arada kesmişsin hem, maşallaahh diiyooruumm:nazar: ve bende v kesimdeen nefret ediiyoorum :101:

kontrol panelinde senin yazdıgını gorunce dedım ekledi bizim hatuun futuraaf :KK9: canım bence uzaman gayet iyi arada kesmişsin hem, maşallaahh diiyooruumm:nazar: ve bende v kesimdeen nefret ediiyoorum :101:

Şu kontrol panelini bi ben ayarlayamadım ya neden bilmiyorum olmadı bi'türlü.
Teşekkür ederim canım bana kısa gibi geliyor aslında şubatta başlıcaktım 3. tura ama şuan yine gaza gelmiş durumdayım ilk bakım tarihinde başlıcam. Saçları biran önce uzatıp v kesimden kurtulmam lazım:101:

kontrol panelini sonunda becerdim sanırım oley

Son düzenleme:
Merhaba kızlar;

bayağı uzamış canım ya benm öle olması 1 yılımı alır yani normalde :KK70: bakalım bu kür işe yarıcakmı

Şu kontrol panelini bi ben ayarlayamadım ya neden bilmiyorum olmadı bi'türlü.
Teşekkür ederim canım bana kısa gibi geliyor aslında şubatta başlıcaktım 3. tura ama şuan yine gaza gelmiş durumdayım ilk bakım tarihinde başlıcam. Saçları biran önce uzatıp v kesimden kurtulmam lazım:101:

kontrol panelini sonunda becerdim sanırım oley

bende ocaktan sonra ılk yağ gununde başlıcaam tekrardann yılmaak yoooohh uzatmayaa devaaam pixiiim :nazar:

Merhaba kızlar;

canım 2.tur derken 6 haftalık yapılan kürden sonraki ara verme zamanınımı kastediyorsun?

Kkontes bende başlıyorum yeniden... Bu sefer ciddi ciddi yapacağım ama, geçen sefer ki gibi koyvermek yok... İlk yağ gününde başlayacağım...

canım 2.tur derken 6 haftalık yapılan kürden sonraki ara verme zamanınımı kastediyorsun?

Masllah baya uzamis. Ya kizlar ben cok kararsiz kaldim bu ozel gunlerdemi yapim bakimi yoksa mesela ben soyle yapiodum her cuma gunu 1 ay boyunca sonra 2 hafta araa sonra yine qyni hangisini onerirsiniz?

ben 6 hafta değilde 8 hafta uyguladım canım kürü, 8 kere uygulayıp 2 hafta ara verdim. 2. turdan kastım bunu 2 kere yaptım. toplam 16 haftalık uygulama yaptım yani.

bende ocaktan sonra ılk yağ gununde başlıcaam tekrardann yılmaak yoooohh uzatmayaa devaaam pixiiim :nazar:
bende öyle düşünüyordum aslında, finaller varken uğraşmıyım falan diye. Ama bu uzama yetmedi bana hemen başlıcam valla, dediğin gibi yılmak yokkk minnağım:KK34:
Ama işte bi dökülme problemim var onu halletmeyede çalışıyorum. Biotin içmeye başlıcam belki uzamasınada katkıda olur
bayağı uzamış canım ya benm öle olması 1 yılımı alır yani normalde :KK70: bakalım bu kür işe yarıcakmı
Teşekkür ederim canım. Ben uygulamaya devam edicem daha da uzatıcam

Masllah baya uzamis. Ya kizlar ben cok kararsiz kaldim bu ozel gunlerdemi yapim bakimi yoksa mesela ben soyle yapiodum her cuma gunu 1 ay boyunca sonra 2 hafta araa sonra yine qyni hangisini onerirsiniz?
Ben hep özel günlerde yaptım. daha etkili oldugunu düşünüyorum açıkcası.

Son düzenleme:
X