Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tüh ya schaumaya koydum bile sarmısağı,nudeu ikinci şampuan olarak kullanırım demiştim :KK43: neyse mecburen schauma bitene kadar bekliycem artık :KK43:

Evt olsun, ben daha önceki şişemde sütte kaynatıp koymuştum bu sefer direk kaynatmadan attım. Birdahakine yaparsın artık dicemde çok bereketli şampuan o bitmiyor bir türlü :KK9:

bu arada saçınızın uzadığını görmek istiyosanız şöyle bi sey söyliyeceğim. özellikle doğal saçına bunu uygulayanlara :KK31:
beyaz iç çamaşırı gibi bi üst alın (örneğin sporcu atleti)
her hafta kürü uyguladıktan sonra saçınız ıslakken ve atlet üzerinizdeyken saçınızın en son ulaştığı yeri belirgin bi kalemle çizin :KK1:
hatta işi abartıp çektiğiniz çizgilere 1. hafta 2. hafta falanda yazabilirsiniz :KK1:
buda benim fikrim işte :KK15:

$snapshot20110519175309.jpg

kızıın saçlarınaa bayıııllldııııımmmmmmmmmmmmmmmm :KK52: rengi falan tam istediğiim gibiiiii:21:

evde schauma buldum birtane ona koydum sarmısağı.glissi almadım.
bu arada 400 ml.şampuana 3 büyük diş sarmısak koydum.yeter herhalde değil mi?

Tarif 100 mL ye 1 diş, ama sen büyük koymuşsun, yeterli bence,
Bana kalırsa bu şampuanı 100 ml hazırlamak daha mantıklı gibi, bittikçe tazelemek...
Ben hiç denemedim b u arada, ısırgan otlu şampuan kullanıyorum,
Ama uzatma kürüne yeniden başlamak istiyorum,
b i r i b e n i g a z a g e t i r s i n :KK52:

$longlonghair3bynadyabir.jpg
Tarif 100 mL ye 1 diş, ama sen büyük koymuşsun, yeterli bence,
Bana kalırsa bu şampuanı 100 ml hazırlamak daha mantıklı gibi, bittikçe tazelemek...
Ben hiç denemedim b u arada, ısırgan otlu şampuan kullanıyorum,
Ama uzatma kürüne yeniden başlamak istiyorum,
b i r i b e n i g a z a g e t i r s i n :KK52:

$longlonghair3bynadyabir.jpg

ahhh suna bakkkıpta gaza gelmemekk zor valla bıde usttekı kıızn saclarına bayıldım yeterınce gazlandım bende :KK9: ocakta ılk yag gunuyle baslıcam sınamekıcıge :KK16:

:KK1::KK1:
Gerçekten de öyle de ikisi de aynı fotoğraf olmuş,
saçlarının güzelliğinden kız kendi dudağını bile ısırmış...:KK1:

Dur şu özel günlere bakayım :KK1:

Bu günler karbonhidrat günleriymiş:KK53:, dan dan dan!!!
Bir elimde kurabiye bir elimde fareydim, yakalandım :KK1::KK1:

:KK1::KK1:
Gerçekten de öyle de ikisi de aynı fotoğraf olmuş,
saçlarının güzelliğinden kız kendi dudağını bile ısırmış...:KK1:

Dur şu özel günlere bakayım :KK1:

2 tane yuklemısım kazaliiin ama bahsettıgım ust bı msj ustte attıgım kıvırcık hatundu canım :KK1: ahh ahh benımde uzasada bizimde bole yapsak saççıklarımıızı :KK1:

benimde saçlarım malesef röfleden yıprandğından kısacık kestirmek zorunda kaldım=((
yarından başlıyarak sinameki kürüme başlamayı dünüyorum
umarım kontes gibi benim saçlarımda 3 ayda gözle görülür bir uzama gösterir..

Merhaba benim bu sac bakimi ile ilgili sorum olucak.

200ml Sampuana sarimsak eklendikten sonra, ne kadar süre dayanir?
yani sampuana bisey olmazmi sarimsaktan dolayi?

Birde bu sinamekiyi yaprak olarak mi satin aliyorsunuz yoksa toz halinde mi?
sicak su ile kaynadiktan sonra, sinamekiyi süzüyormusunuz?

Bir soru daha.

Sarimsakli sampuan kullandiktan sonra, tekrar normal sampuan (yani sarimsak olmayan) ile mi yikiyorsunuz?
veya ardindan yumusatici kullaniyormusunuz?

Merhaba benim bu sac bakimi ile ilgili sorum olucak.

200ml Sampuana sarimsak eklendikten sonra, ne kadar süre dayanir?
yani sampuana bisey olmazmi sarimsaktan dolayi?

Birde bu sinamekiyi yaprak olarak mi satin aliyorsunuz yoksa toz halinde mi?
sicak su ile kaynadiktan sonra, sinamekiyi süzüyormusunuz?
bozulmaz.
yaprak.
süzülecek.

Bir soru daha.

Sarimsakli sampuan kullandiktan sonra, tekrar normal sampuan (yani sarimsak olmayan) ile mi yikiyorsunuz?
veya ardindan yumusatici kullaniyormusunuz?
evet
şart değil.

Bu hafta 5. kürümü yapıcam gözle görülür fark yok ama uzun zamandır görmediğim arkadasım saçların uzamış dedi çok mutlu oldum
ilk turum bitse bekleme süresinde daha fazla uzayacağını düşünüyorum :KK16:

bugün 2. kürümü yapıyorum :) saçlarımı bu hafta hiç düzleştirmedim zarar vermemeye çalışıyorum.sarımsaklı şampuan kullansam mı çok tereddütte kaldım

Ben de az önce denedim bu kürü arkadaşlar . Bir de ilave olarak içine ıhlamur attım sinamekiyle birlikte kaynattım. Sonra papatya yağı, bepanten ve bir kaşık kekik içinde bekletilmiş zeytinyağı koydum. 1 buçuk saat falan beklettim. Sonuç: Saçlarım hem yumuşacık oldu hem de parladı:)) Dökülme oldu ama normaldi. İnş. saçlarım hemenn uzar...:))

yarın 2. kürü yapacağım. benim sormak istediğim bir şey var. daha öncelerde barcelino saç bakım yağı almıştım. bir kenarda duruyor.
içinde bir sürü yağ var. badem yağı yerine biraz o yağdan mı eklesem diyorum.
çünkü onu normal şeklinde kullanamayacağım. haftada 3 kez kullanıldığı için sinamekiyle birlikte ağır gelebilir diye düşündüm.
siz ne dersiniz?

kızlar ben bu kürü 1 aydır kullanıyorum kardeşim görmüş burada o tavsiye etti gercekten gözle görülür bi değişiklik var sacım hem uzadı sarımsaklı şampuan sayesinde de dökülmesi azaldı.. herkse tavsiye ederim ve bu kürü buraya yazan arkadasımıza da teşekkür ediyorum..

ilk defa giriyorum buraya bende 2 haftadır saç diplerime sarımsak sürüyodum ama bu şampuana sarımsak koyma fikri bana çok akıllıca geldi doğal bi sarımsaklı şampuan oluyo sonuçta.bende kastamonudan gelen sarımsakta var eşimde çok titizdir bu konuda onada sürüyodum sarımsak.acaba şampuana koysakmı diyodu ben kokar falan diyodum ama ikinci yıkamayı normal şampuanla yaparım.sorum olucaksarımsaklı şampuanı saçınızda bekletiyomusunz yoksa hemen yıkıyomusunuz bana kalırsa bekletmek daha iyi gelir gibi geliyo ama kullananların yorumlarını bekliyorum

ilk defa giriyorum buraya bende 2 haftadır saç diplerime sarımsak sürüyodum ama bu şampuana sarımsak koyma fikri bana çok akıllıca geldi doğal bi sarımsaklı şampuan oluyo sonuçta.bende kastamonudan gelen sarımsakta var eşimde çok titizdir bu konuda onada sürüyodum sarımsak.acaba şampuana koysakmı diyodu ben kokar falan diyodum ama ikinci yıkamayı normal şampuanla yaparım.sorum olucaksarımsaklı şampuanı saçınızda bekletiyomusunz yoksa hemen yıkıyomusunuz bana kalırsa bekletmek daha iyi gelir gibi geliyo ama kullananların yorumlarını bekliyorum

ben ikinci yıkamayıda aynı şampuanla yapıyorum kışın pek kokmuyor açıkcası terleyince kokuyor. masaj yapıyorum ben şampuanlıyken sadece o kadar süre tutuyorum ben saçımda.

X