Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Eki Görüntüle 304489 arkadaşlar bu sacımı kestrmeden oncekı halım ne kadarda uzunmus
buda suankı halım ıns bu usttekı saclarım gıbı olur jkısa surede
Eki Görüntüle 304490

Ben de seninle ayni durumdayim canim yaa... Umarim bir an önce eski saclarimiza kavusuruz.. :KK16:

allah allahh bu nasıl bişeymiş böyleee hiçte inandırıcı gelmedi banaa arkadaşlar???

Saka gibi.. :KK53: Allah Allah bin dört yüz küsur sayfayi kimler yazdi acaba... :KK31: Senin "arkadaslar" diye hitap ettigin insanlar bu kürü uygulayip sonuc aliyorlar be... Bu kadar sayfayi cinler periler yazmadi herhalde. Sirf muhalefet olayim diye konuya dalmayalim lütfen! :KK20:

Kontes ya da buradaki arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Şuan sinamkli karışım saçımda ilk uygulamam.ikiay düzenli yapmaya karar verdim.anlayamadığım konu ise sarmısaklı şampuan konusu.bu sarmısakları bitkisel şampuana koysam olur mu?ben de nude şampuan var.onun içine rendelesem olur mu yoksa şampuanı mahveder miyim acaba? Sizler hangi şampuanlara koydunuz genelde bu sarmısağı?

Kontes ya da buradaki arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Şuan sinamkli karışım saçımda ilk uygulamam.ikiay düzenli yapmaya karar verdim.anlayamadığım konu ise sarmısaklı şampuan konusu.bu sarmısakları bitkisel şampuana koysam olur mu?ben de nude şampuan var.onun içine rendelesem olur mu yoksa şampuanı mahveder miyim acaba? Sizler hangi şampuanlara koydunuz genelde bu sarmısağı?

ben normal şampuana koymuştum
dove elidor filan:KK19:

gliss mahvetti benim saçımı! hem sert hem kepekli artık, ipek gibi saçlarım!

evde schauma buldum birtane ona koydum sarmısağı.glissi almadım.
bu arada 400 ml.şampuana 3 büyük diş sarmısak koydum.yeter herhalde değil mi?

olur canım:KK19:

herkesin kimyası farklı işte ne yazık ki :KK31:

meraba kkontess özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden burdan sormak istedim. benim saçlarımda su dalgası var, yeni yaptırdım ama tutmadığı gibi saçımı çok döküyor.hem sarımsaklı şampuanı kullansam hem de bu kürü yapsam haftada bir..uzasa da kestrsem diye bakıyorum :) yukarda bi yerde daha da dökebilir demişsin sinameki için..bilgi verebilirsen yarın malzemelerimi alıp yapıcam ona göre..

meraba kkontess özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden burdan sormak istedim. benim saçlarımda su dalgası var, yeni yaptırdım ama tutmadığı gibi saçımı çok döküyor.hem sarımsaklı şampuanı kullansam hem de bu kürü yapsam haftada bir..uzasa da kestrsem diye bakıyorum :) yukarda bi yerde daha da dökebilir demişsin sinameki için..bilgi verebilirsen yarın malzemelerimi alıp yapıcam ona göre..

hg canım
kimi bünyelerde yağlı bakımlar dökülme yapabiliyor
bu yüzden sinamekili kür dökme yapabilir
fakat dersen ki sarımsaklı ile kullanıcam
o zaman sorun olmaz
sarımsaklı da dökülmeyi durdurur,dengelenir
yine de sen sinamekiyi 1-2 saat beklet:KK19:

10 aralıkta bende başladım küre özel günlere denk getirmeye çalışarak yapıcam :) gerçi artık saçlarım bel boşluğumda ama daha çok uzamasını istiyorum.yaza kadar 8 haftada 2 hafta ara verirek düzenli yapıcam.saçımı boyadım diye yapmıyodum ama napim artık özledim valla sinamekimi :KK9:

Merhaba bende nude şampuan kullanıyorum ve onun içine koyuyorum sarımsağı, bence başka bir şampuana koyma kullandığın şampuana koy. Zaten saçlar daha az zarar görsün diye o şampuanı kullanıyoruz ekstra kullanma derdim ben. Ben hatta sarımsakla kalmayıp içine bu sefer çam terebentin ve vitamin bile koydum.

şimdi ben bu sinamekiyi saç dibine sürerken saç teline sürsem bi şey olur mu? olursa nolur?
bide bu formülün içine daha neler katabilirim?

şimdi ben bu sinamekiyi saç dibine sürerken saç teline sürsem bi şey olur mu? olursa nolur?

Aaaa!
Saç diplerine sürersen mazallah saç dibindeki "saç tellerin" yanar yanar!
Olursa n'olduğunu anladın mı cicim?:KK51:

Herneysee :)

Bu kürü diplere sürdükten sonra saç boylarına yedirebilirsin, hiçbir sorun meydana gelmez merak etme.
Aksine içindeki badem yağı saç tellerini besler, saçlarının ışıldamasını sağlar.

Bu kürün ana maddesi;
Sinemaki, badem yağı, bemix.

Ama sen istersen içine ek olarak zeytinyağı, susam yağı, hint yağı vs koyabilirsin.
Extra destek yani.
Faydasını görürsün :KK66:

Merhaba bende nude şampuan kullanıyorum ve onun içine koyuyorum sarımsağı, bence başka bir şampuana koyma kullandığın şampuana koy. Zaten saçlar daha az zarar görsün diye o şampuanı kullanıyoruz ekstra kullanma derdim ben. Ben hatta sarımsakla kalmayıp içine bu sefer çam terebentin ve vitamin bile koydum.

tüh ya schaumaya koydum bile sarmısağı,nudeu ikinci şampuan olarak kullanırım demiştim :KK43: neyse mecburen schauma bitene kadar bekliycem artık :KK43:

hg canım
kimi bünyelerde yağlı bakımlar dökülme yapabiliyor
bu yüzden sinamekili kür dökme yapabilir
fakat dersen ki sarımsaklı ile kullanıcam
o zaman sorun olmaz
sarımsaklı da dökülmeyi durdurur,dengelenir
yine de sen sinamekiyi 1-2 saat beklet:KK19:

geri döndüğün için teşekkür ediyorum canım :)) yarın alırım o halde..bir de ben elidor kullanıyorum mesela onun içine sarımsak koydum ama kokmasından korkuyorum :S başka elidorum kalmamış evde , sarımsaksız yani :KK70: 2. yıkamada gliss kullansam mesela acaba kepeklenme yapar mı 2 farklı şampuan :S ya da sarımsak koku yapar mı ? bir de kremi var bu elidorun durulanan cinsten. onu kullansam kokuyu azaltır mı acaba ? abimlerle yaşıyorum da kokudan rahatsız olmasınlar :KK70: benim saçlarım su dalgasından sonra çok yıprandı , çok dökülüyor :/

saç teline değdirmeden saç dibine nasıl süreceksin çok merak ettim :KK1:
geri döndüğün için teşekkür ediyorum canım :)) yarın alırım o halde..bir de ben elidor kullanıyorum mesela onun içine sarımsak koydum ama kokmasından korkuyorum :S başka elidorum kalmamış evde , sarımsaksız yani :KK70: 2. yıkamada gliss kullansam mesela acaba kepeklenme yapar mı 2 farklı şampuan :S ya da sarımsak koku yapar mı ? bir de kremi var bu elidorun durulanan cinsten. onu kullansam kokuyu azaltır mı acaba ? abimlerle yaşıyorum da kokudan rahatsız olmasınlar :KK70: benim saçlarım su dalgasından sonra çok yıprandı , çok dökülüyor :/

bende olmadı bi şey :KK19: ama işte herkesin bünyesi farklı olduğundan bunlar hep 'cevabı sizde saklı olan sorular' kısmına dahil :18:

sarımsak koku yapıyor evet
sütte kaynatmanı öneririm

Son düzenleme:
saç teline değdirmeden saç dibine nasıl süreceksin çok merak ettim :KK1:

bende olmadı bi şey :KK19: ama işte herkesin bünyesi farklı olduğundan bunlar hep 'cevabı sizde saklı olan sorular' kısmına dahil :18:

sarımsak koku yapıyor evet
sütte kaynatmanı öneririm

tüh bak koymuştum sarımsağı :)) çok soru sordum ama sonn :)) saçta parfümle falan hallederiz belki.. banyoyu kokutur mu ki çok :)

X