Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess,
sinamekili kürün tarifini: "1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün." bu şekilde yapmışsın. Benim anlamadığım kısmı, sinamekiyi kaynattıktan sonra süzüyor muyuz? Süzüldüğüne dair birşey yazmamışsın ama bana yapraklı bir şekilde kullanılamaz gibi geliyor. Yanılıyor muyum?

Bu arada saçlarına bayıldım. :KK3:

sinamekiyi kaynattıktan sonra süzgeçle süzüp bemiks ve badem yağı ekliyoruz.tabiki yapraklarla kafaya sürülmez.:121:

bugün 4. kürü yapıcam birde şampuanımın içine sarımsak koymuştum banyo fene kokuyor kociş isyanlarda :KK1::KK1:

bende bugün sarımsaklı şampuan aldım bakalım birazda ondan kullanayım..

tecrübeli arkadaşlara birşey sormak istiyorum bakımı her hafta aynı günlerde mi tekrarlıyorsunuz haftada birden fazla kürü uygulayabilirmiyiz???

bugün 4. kürü yapıcam birde şampuanımın içine sarımsak koymuştum banyo fene kokuyor kociş isyanlarda :KK1::KK1:

tecrübeli arkadaşlara birşey sormak istiyorum bakımı her hafta aynı günlerde mi tekrarlıyorsunuz haftada birden fazla kürü uygulayabilirmiyiz???

Haftada 1 yeterli.
Fazlası zarar.
İstersen her hafta, haftada 1 aynı günlerde yapabilirsin.
Ya da istersen aşağıdaki linke tıkla ve konudaki tarihlere gör yap.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

varsa fotolarını koyabılrmısın. uzamadan oncekı halıyle suankı halını ;???

Kürün 3. ya da 4. haftasında kestirmiştim saçlarımı.O yuzden çektigim fotograf ise yaramayacagı icin kür bitiminde foto çekimi yapmadım.Yeniden başlayacagım bu sefer kesim olmayacagı ıcın ne kadar uzayıp uzamadıgı belli olucak. =)

bugün itibariyle bende başlıyorum bu küre şimdi yaptım:KK53:
kızlar ben aktarlardan alınan sarımsaklı şampuandan aldım 3-4 ay kadarda kullandım hiçbi faydasını göremedim dökülmeyide durdurmadı gittikçe daha da döküldü hatta...bilgilerinize bende oyüzden dediğiniz gibi şampuanıma eklicem kendi şampuanımı kendim yapayımm:KK33: öptüm canlarım

1.turumun son kürünü bugün yaptımm. Aralık ayının son haftası 2. tura başlayacağım. Kürü yaparken ben gözle görülür bir uzama görmedim, umudum bu 2 haftalık dinlenme süresi. Ama azimliyim ben, yaz bitimine kadar yapacağım bu kürü.

$75140_163648743658503_100000401364180_366246_4576931_n.jpg arkadaşlar bu sacımı kestrmeden oncekı halım ne kadarda uzunmus
buda suankı halım ıns bu usttekı saclarım gıbı olur jkısa surede
$SAM_1250.jpg

Son düzenleme:
ha bide arkadaşlar sacları acayıp parlatıyor bu kur ve boyalı saclarımın rengını baya bı actı cooookkkk guzeeelll bi kür bu

ben de bugün itibariyle başlamış bulunuyorum. bitiş çizgim 7 nisan. 2 tur yapacağım. resmimi çektim. inşallah upuzun saçlarımı eklerim ben de :21:

Ben de bugün başladım. Yalnız hem saç diplerine hem de tüm saçıma uyguladım. Umarım bir zararı olmaz. Sinemaki kürü dökülmeye de engel olur mu?

Son düzenleme:

Kontesin ilk sayfada yazdığı gibi;

sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

:KK49:
hay Allah razı olsun
merhaba

konuyu açan arkadaşa teşekkürler ..
benimde kızalrım var 17 ve 13 yaşındlar onlar için uyuluycam ..

bir bilgi paylaşmak istedim .

dün akdara gittim tatlı badem yagı için bayan tatlı badem yagından çok hint yagını önerdi şaçlar için..
tatlı badem yagının şaç için okadar etkili olmadıgını söyledi . ben yinede tatlı bedem yagıda aldım hint yagıda ikiside birden katıcam küre ..:KK16:
rica ederim hayrını görün efendim
kızlar bu kür gebeliktede kullanılabiliyo mu..bilgisi olan yazarsa sevinirim..
doktoruna sorarsan daha sağlam bilgi alırsın canım, biz bilemeyiz.bilsek de o riski alamayız takdir edersin ki
kkontess,
sinamekili kürün tarifini: "1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün." bu şekilde yapmışsın. Benim anlamadığım kısmı, sinamekiyi kaynattıktan sonra süzüyor muyuz? Süzüldüğüne dair birşey yazmamışsın ama bana yapraklı bir şekilde kullanılamaz gibi geliyor. Yanılıyor muyum?

Bu arada saçlarına bayıldım. :KK3:
teşekkür ederimm

sinamekiyi kaynattıktan sonra süzgeçle süzüp bemiks ve badem yağı ekliyoruz.tabiki yapraklarla kafaya sürülmez.:121:
:KK19::KK19::KK19::KK19:

haftada 1 yeter
hatta özel günler daha etkili canım

Haftada 1 yeterli.
Fazlası zarar.
İstersen her hafta, haftada 1 aynı günlerde yapabilirsin.
Ya da istersen aşağıdaki linke tıkla ve konudaki tarihlere gör yap.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
:KK19::KK19::KK19::KK19:
Vaoov sonuncu resim saçının son halimii ? :)
evet geçen haftadan ki 3 aydır sinameki yapmıyorum
kızlaar bana brezilya fönüyle ilgili bilgi verebilrmisinz
onun yeri burası değil canım ne yazık ki
Ben de bugün başladım. Yalnız hem saç diplerine hem de tüm saçıma uyguladım. Umarım bir zararı olmaz. Sinemaki kürü dökülmeye de engel olur mu?
bir zararı olmaz
dökülmeye engel olmaz, hatta arttırabilir

X