Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Minnak saçların ne güzel uzamış nazar değmesinnn

Bende 2. turumun son kürünü saçıma sürmüş bulunuyorum, ama benim uzamadı bu kadar ya çok üzülüyorum bu duruma :2:

2 hafta sonra ilk başladığım zamanki resmi ve son halini koyarım kızlar.
3 tura ben şubat gibi başlıcam sınavlardan olayı çok boşluyorum çünkü düzensiz oluyor, 2. turda bile birkaç tane aralarda kaçırdım hep bakım günlerini.
İnşallah şu 2 haftalık süreçte uzarlar biraz daha...

darısı basına tatlım beniiiimm , sabrett uzicak elbet en etkili formül sabır

bende bugun ilk kürümü uyguladım sacıma. bugun 12 gıbı yaptım aksam 9 da yıkadım 2 tane sampuanım vardı bırne sarımsak koydum dıger elsevede camderebenti 1 kutunun hepsi, 1 bemix ampul,1 bepanten koydum. oyle yıkadım. ınsaallah saclarım uzar

darısı basına tatlım beniiiimm , sabrett uzicak elbet en etkili formül sabır

Canım valla üşenmedim gittim eski sayfalara senin 2.tur sonundaki resimlerini bulmak için ama benim o kadar uzamadı bünyeden bünyeye çok farkediyor bence, birde keşke arada kestirmeseydim azcık diyorum...

minnak sultan ! gecen sene ocak ayında sacımı kestrmıstım sarı sevdası yuzune. ama benım deıl senın kı kadar gogsume zor ındı. ama ben kür falan yapmadım... insaaallah benımde senın kı kadar uzar cok ıstıyorum bunu. postıslerım var ama kullanmak ıstemıyorum. onları kullanırsam ya saclarımı duzlestrmem gerekıo yada masa yapmam gerekıo ki buda sacları fecı yıpratıyor ((

kontes hatun, minnak sultan, daha dneeyimli kişiler olaraktan bişy sormak istiyorum şimdi ben..

Aycangülün bakım tarihlerine denk getirerek uclarımın resmen ve cidden ölmüş, yanıklı kısımlarından 1-1,5 cm kadar kestim kaş makasımla.. Saçlarım çok daha iyi görünüyor o kadarcık kesimle bile.. Ancak bir daha sadece tur bitimlerinde(8 haftada 1cm ) kesmeyi düsünüyorum.

Siz de bakım yaptığınız bu tarihler boyunca kestiniz di mi saclarınızdan ? Toplam kac cm gitmiştir? Bunun uzamaya bi etkisi oldu mu iyi-kötü?

Çünkü ben o ölü catal catal kısımların yaptığım bakımlardaki vitaminleri bi güzel cektiğini diğerlerine oranda paylasmadığını bi de utanmadan uclarından kopup gittiğini düsünüyorum, yoksa baska türlü bu kadar bakımla uclardan kopmasıyla hep aynı hizada kalmasına kendimce acıklık getiremedim..

Kesmekle iyi yapmıs mıyım ? siz de kestiniz ya, merak ettim daha iyi mi uzattı, yoksa sac durakladı mı ?

Canım ben bi ara kesmekten uzatamaz hale gelmiştim inan ama sağlıklı olarak uzamış oldu en önemliside bu püskül püskül uzun olcana kısa olsun daha iyi diyenlerdenim ben. benim ilk fotodaki uçlardaki sarı kısmım tamamen gitti sadece saçımın önlerine dokunmadım ben arada minikten aldım okadar.

Canım valla üşenmedim gittim eski sayfalara senin 2.tur sonundaki resimlerini bulmak için ama benim o kadar uzamadı bünyeden bünyeye çok farkediyor bence, birde keşke arada kestirmeseydim azcık diyorum...

mesela benım ilk turlarda birden attı saç boyum ama uzun süre durakladı canım uzun süredir aynı boylarda saçım benım normal seyırde uzardı zaten saclarım dahada hızlandırdı sinamekiciimm

sureklı kullandıgında postiş ve çıtçıtlar saçta incelme yapıyo zaten bencede cok sık kullanma canım. İnş uzar canım sinameki etkili gerçekten, benım kahkul olan önlerim suanda göğüsümde sinamekicik sayesinde

Teşekkür ederim minnak sultann

Ben de kestim cünkü, bi dahaki turumun sonunda kesmek istiyorum tekrar..

Canlandırır, en azından belki daha hızlı uzatmaz ama daha iyi göründüğü kesin ve kestikten sonra saclarımın daha parlak durmasına şok oldum..

özellikle saçıın dalgalıysa daha tok duruyo ben sımdı hazırana kadar kesmicem cunku her kesimimde bunalıma girip sevgiliciminde başının etini yemeye başlıyorum cok uzun saclı bı kız gordugumde benım sacım ne zaman bu kadar uzar diye canını yıyorum cocugun oda buldu yolunu ıstersem saçı dizinde olan birini gösterim senin saçın zaten okadar minnaam diyo çakal carlos sevgilicik

Arkadaşlar bu karışımı sıcakken mi uyguluyoruz acaba? :)
Kontesin ilk sayfada yazdığı gibi;

sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

:-- merhabaa:

: Yarın saçımın boyunu çekip Göstericem size Bu förmülü yeni görüdmm Uygulıycam İnşallh işe yarar çokta kısa değil ama uzasın yaaa dimii hadi bakalım gazamız hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba

konuyu açan arkadaşa teşekkürler ..
benimde kızalrım var 17 ve 13 yaşındlar onlar için uyuluycam ..

bir bilgi paylaşmak istedim .

dün akdara gittim tatlı badem yagı için bayan tatlı badem yagından çok hint yagını önerdi şaçlar için..
tatlı badem yagının şaç için okadar etkili olmadıgını söyledi . ben yinede tatlı bedem yagıda aldım hint yagıda ikiside birden katıcam küre ..

2 haftalık ara zamanını bugün bitirmiş bulunmaktayım.Ve saçlarım kestirmeden önceki haline geri döndü.Tabi perçemlerim hariç.Yeniden başlayacağım, yağ bakım gününü bekliyorum.

Ahahaha aynen benimki de ya sabır cekio icinden, hissediyorum ama garibim alıstı artık güzel sözlerle gecistirio..

Ben de görüorum dalga dalga pırıl pırıl inmiş beline kadar, (ben omuzdayken basladım, daha yeni yeni omzumdan asağı 4 parmak kadar inebildi) diorum benim kılkuyruğum da uzasın bu kadar artık yaooooowww, isyanla karısık üzülünce ama senin saclarının rengi cok güzel, ama seni sacların pırıl pırıl-mis kokulu-bukle bukle-dolgun vs.diye he rseferinde değiştirio garibim, uzucak uzucak die de gaz verio..

Aaay, ay.. Vallahi saçım bel gamzeme geldiği gün alcam bi kutu şeker cikolata her neyse, gitcem cocuk sevindircem, and ettim..

İnşallah minnak sultan, şöyle savura savura gezebilceğimiz bel gamzelerinde saclar nasip eder Allah bize de ..

Merhaba bugün ben de aktara gittim, sarımsaklı sampuanımın icine koymak icin menekşe yağı aldım, hem dökülmeyi de durduruyor..

O da bana broşür verdi, yağlar&faydaları ile ilgili ..

Hint Yağı:

Saç ve kirpikleri güçlendirerek dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

Tek açıklama olarak bu var hint yağıyla iligli, sadece sac ve kirpiğe yönelik.. Badem yağındaysa kuru ve catlak ciltlere, saçları onarmaya olduğu yazıyor..

Hint yağını cok duydum, merak ediyorum ben de ama hic kullanmadım..

kkontess,
sinamekili kürün tarifini: "1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün." bu şekilde yapmışsın. Benim anlamadığım kısmı, sinamekiyi kaynattıktan sonra süzüyor muyuz? Süzüldüğüne dair birşey yazmamışsın ama bana yapraklı bir şekilde kullanılamaz gibi geliyor. Yanılıyor muyum?

Bu arada saçlarına bayıldım.

kızlar bende badem yagı ve susam yagıı kullanmaya basladım ıns faydası olur kullananız varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…