Minnak saçların ne güzel uzamış nazar değmesinnn
Bende 2. turumun son kürünü saçıma sürmüş bulunuyorum, ama benim uzamadı bu kadar ya çok üzülüyorum bu duruma :2:
2 hafta sonra ilk başladığım zamanki resmi ve son halini koyarım kızlar.
3 tura ben şubat gibi başlıcam sınavlardan olayı çok boşluyorum çünkü düzensiz oluyor, 2. turda bile birkaç tane aralarda kaçırdım hep bakım günlerini.
İnşallah şu 2 haftalık süreçte uzarlar biraz daha...
darısı basına tatlım beniiiimm , sabrett uzicak elbet en etkili formül sabır
kontes hatun, minnak sultan, daha dneeyimli kişiler olaraktan bişy sormak istiyorum şimdi ben..
Aycangülün bakım tarihlerine denk getirerek uclarımın resmen ve cidden ölmüş, yanıklı kısımlarından 1-1,5 cm kadar kestim kaş makasımla.. Saçlarım çok daha iyi görünüyor o kadarcık kesimle bile.. Ancak bir daha sadece tur bitimlerinde(8 haftada 1cm ) kesmeyi düsünüyorum.
Siz de bakım yaptığınız bu tarihler boyunca kestiniz di mi saclarınızdan ? Toplam kac cm gitmiştir? Bunun uzamaya bi etkisi oldu mu iyi-kötü?
Çünkü ben o ölü catal catal kısımların yaptığım bakımlardaki vitaminleri bi güzel cektiğini diğerlerine oranda paylasmadığını bi de utanmadan uclarından kopup gittiğini düsünüyorum, yoksa baska türlü bu kadar bakımla uclardan kopmasıyla hep aynı hizada kalmasına kendimce acıklık getiremedim..
Kesmekle iyi yapmıs mıyım ? siz de kestiniz ya, merak ettim daha iyi mi uzattı, yoksa sac durakladı mı ?
Canım valla üşenmedim gittim eski sayfalara senin 2.tur sonundaki resimlerini bulmak için ama benim o kadar uzamadı bünyeden bünyeye çok farkediyor bence, birde keşke arada kestirmeseydim azcık diyorum...
minnak sultan ! gecen sene ocak ayında sacımı kestrmıstım sarı sevdası yuzune. ama benım deıl senın kı kadar gogsume zor ındı. ama ben kür falan yapmadım... insaaallah benımde senın kı kadar uzar cok ıstıyorum bunu. postıslerım var ama kullanmak ıstemıyorum. onları kullanırsam ya saclarımı duzlestrmem gerekıo yada masa yapmam gerekıo ki buda sacları fecı yıpratıyor((
Teşekkür ederim minnak sultann
Ben de kestim cünkü, bi dahaki turumun sonunda kesmek istiyorum tekrar..
Canlandırır, en azından belki daha hızlı uzatmaz ama daha iyi göründüğü kesin ve kestikten sonra saclarımın daha parlak durmasına şok oldum..
Kontesin ilk sayfada yazdığı gibi;Arkadaşlar bu karışımı sıcakken mi uyguluyoruz acaba? :)
özellikle saçıın dalgalıysa daha tok duruyoben sımdı hazırana kadar kesmicem cunku her kesimimde bunalıma girip sevgiliciminde başının etini yemeye başlıyorum cok uzun saclı bı kız gordugumde benım sacım ne zaman bu kadar uzar diye canını yıyorum cocugun oda buldu yolunu ıstersem saçı dizinde olan birini gösterim senin saçın zaten okadar minnaam diyo çakal carlos sevgilicik
merhaba
konuyu açan arkadaşa teşekkürler ..
benimde kızalrım var 17 ve 13 yaşındlar onlar için uyuluycam ..
bir bilgi paylaşmak istedim .
dün akdara gittim tatlı badem yagı için bayan tatlı badem yagından çok hint yagını önerdi şaçlar için..
tatlı badem yagının şaç için okadar etkili olmadıgını söyledi . ben yinede tatlı bedem yagıda aldım hint yagıda ikiside birden katıcam küre ..
2 haftalık ara zamanını bugün bitirmiş bulunmaktayım.Ve saçlarım kestirmeden önceki haline geri döndü.Tabi perçemlerim hariç.Yeniden başlayacağım, yağ bakım gününü bekliyorum.