kkontess,
sinamekili kürün tarifini: "1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün." bu şekilde yapmışsın. Benim anlamadığım kısmı, sinamekiyi kaynattıktan sonra süzüyor muyuz? Süzüldüğüne dair birşey yazmamışsın ama bana yapraklı bir şekilde kullanılamaz gibi geliyor. Yanılıyor muyum?
Bu arada saçlarına bayıldım.
sinamekiyi kaynattıktan sonra süzgeçle süzüp bemiks ve badem yağı ekliyoruz.tabiki yapraklarla kafaya sürülmez.:121:
kalemkutu,
Teşekkür ederim.
bugün 4. kürü yapıcam birde şampuanımın içine sarımsak koymuştum banyo fene kokuyor kociş isyanlarda
bende bugün sarımsaklı şampuan aldım bakalım birazda ondan kullanayım..
tecrübeli arkadaşlara birşey sormak istiyorum bakımı her hafta aynı günlerde mi tekrarlıyorsunuz haftada birden fazla kürü uygulayabilirmiyiz???
Haftada 1 yeterli.
Fazlası zarar.
İstersen her hafta, haftada 1 aynı günlerde yapabilirsin.
Ya da istersen aşağıdaki linke tıkla ve konudaki tarihlere gör yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
varsa fotolarını koyabılrmısın. uzamadan oncekı halıyle suankı halını ;???
Kürün 3. ya da 4. haftasında kestirmiştim saçlarımı.O yuzden çektigim fotograf ise yaramayacagı icin kür bitiminde foto çekimi yapmadım.Yeniden başlayacagım bu sefer kesim olmayacagı ıcın ne kadar uzayıp uzamadıgı belli olucak. =)
hay Allah razı olsun
Kontesin ilk sayfada yazdığı gibi;
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.
rica ederim hayrını görün efendimmerhaba
konuyu açan arkadaşa teşekkürler ..
benimde kızalrım var 17 ve 13 yaşındlar onlar için uyuluycam ..
bir bilgi paylaşmak istedim .
dün akdara gittim tatlı badem yagı için bayan tatlı badem yagından çok hint yagını önerdi şaçlar için..
tatlı badem yagının şaç için okadar etkili olmadıgını söyledi . ben yinede tatlı bedem yagıda aldım hint yagıda ikiside birden katıcam küre ..
doktoruna sorarsan daha sağlam bilgi alırsın canım, biz bilemeyiz.bilsek de o riski alamayız takdir edersin kikızlar bu kür gebeliktede kullanılabiliyo mu..bilgisi olan yazarsa sevinirim..
teşekkür ederimmkkontess,
sinamekili kürün tarifini: "1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün." bu şekilde yapmışsın. Benim anlamadığım kısmı, sinamekiyi kaynattıktan sonra süzüyor muyuz? Süzüldüğüne dair birşey yazmamışsın ama bana yapraklı bir şekilde kullanılamaz gibi geliyor. Yanılıyor muyum?
Bu arada saçlarına bayıldım.
sinamekiyi kaynattıktan sonra süzgeçle süzüp bemiks ve badem yağı ekliyoruz.tabiki yapraklarla kafaya sürülmez.:121:
haftada 1 yeterbugün 4. kürü yapıcam birde şampuanımın içine sarımsak koymuştum banyo fene kokuyor kociş isyanlarda
bende bugün sarımsaklı şampuan aldım bakalım birazda ondan kullanayım..
tecrübeli arkadaşlara birşey sormak istiyorum bakımı her hafta aynı günlerde mi tekrarlıyorsunuz haftada birden fazla kürü uygulayabilirmiyiz???
Haftada 1 yeterli.
Fazlası zarar.
İstersen her hafta, haftada 1 aynı günlerde yapabilirsin.
Ya da istersen aşağıdaki linke tıkla ve konudaki tarihlere gör yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
evet geçen haftadan ki 3 aydır sinameki yapmıyorumVaoov sonuncu resim saçının son halimii ? :)
onun yeri burası değil canım ne yazık kikızlaar bana brezilya fönüyle ilgili bilgi verebilrmisinz
bir zararı olmazBen de bugün başladım. Yalnız hem saç diplerine hem de tüm saçıma uyguladım. Umarım bir zararı olmaz. Sinemaki kürü dökülmeye de engel olur mu?