ela resmini merakla bekliyoruz vereliniortak
ohhh ne mutlu bizlereeehihoyyyt
olmaz heralde tatlım bende ılk defa denıyorum sarımsaklı sampuanı daha 3.oldu bakalım sabah okula gtmeden once yıkıcam ne kadar dokulcek bu defa ınsallah durur dokulmemız ıkımıznde
canım bende sarımsaklı şampuana ilk başladığımda saçlarım çok dökülmüştü ama şuan hiç dökülmüyor biraz sabır lazım
ben yeni başladım saçımı herkese ellettim babama bile bak nasıl kalınlaştı telleri diye oda bakıo bu kız ne dıyo diye kaydirigubbakcemile3
kalınlasmasını neye borclusun canım?? sınamekını ende kulllanıorm ama kalnlasma olmdı
merhaba bende kk deyim ama fazla yazmıyorum bende sinemakili kürü ve sarımsaklı şampuanı başlayılı tam 4 hafta oldu şimdilik 1 cm uzama var inşallah bundan sonra uzama hızı daha çok olur yılmadan devam ediyorum... ayrıca sarımsaklı şampuanı kullandığımdan beri kafa derim çok kaşınıyo iğne batırıyorlar sanki bu iyiye işaretmidir kontes cevap verirsen sevinirim en güzeli saçlarım artık hiç dökülmüyor şampuana başladığımdan beri üstelik saçım röfleli bide upuzun olduklarını görsemmm.....:)
ilk uygulamalarda kaşıntı oluyor canım korkmazemuszemusben sarımsağın kendisini değil de yağını aldım onu kullanıyorum.daha kolay geldi rendelemekten..ama kaşıntı var ya bilmiyorumkismile
neden kaşınıyor ki ? kür mü sebep oluyo bu kaşıntıya bilmiyorumkismileya kızlar bide bişey sorcamm ben duştan çıktıktan sonra yüzüm özelliklede alın bölgesi çok kaşınıyo avonun kremlerinden aldım ama yüzüm kızarmaya başladı yardım edebilir misinizzz????
he walla iyi akıl ettin kuşum,nie benden başka kimse foto koymuoArkadaşlarrr sonucu görenler fotograf paylaşsın lütfen cok merak ediyorum Kontess arkadaşımızın fotografına defalarca baktım neredeyse :) hadiyinn yenilerini görmek istiyoruz artıkınnn.. zemuszemus