- 8 Mart 2010
- 28
- 0
ehehe merci bebikimm :kedi: eed ben de onu diplere sürmedim,arınmaz diye korktum,zten gerek de yok diplere,sinamekili karışım yeter diye düşünüyorum.çok da yüklenmemek lazımzemuszemus
binbir çeşit insan var işte ne yapıcaksın
e kontesde soru soruyorlar diye patlamaz heralde içinden ne geçer artık orasını pas geçelim deilmi hu huuuu konteeeess:hulya:
Kızlarrr, nezman bu kürü yapsam başım da tuhaf bi ağrı oluyor..şakaklarım ve kaşlarımın arası feci ağrıyor.. sizde de oluyor mu
sinüzitin var bebeim,hayırlı olsun ,güle güle kullanKızlarrr, nezman bu kürü yapsam başım da tuhaf bi ağrı oluyor..şakaklarım ve kaşlarımın arası feci ağrıyor.. sizde de oluyor mu
içime atıyorum ,sana patlatcam eheeheeehüeheühkaydirigubbakcemile3binbir çeşit insan var işte ne yapıcaksın
e kontesde soru soruyorlar diye patlamaz heralde içinden ne geçer artık orasını pas geçelim
deilmi hu huuuu konteeeess:hulya:
içime atıyorum ,sana patlatcam eheeheeehüeheühkaydirigubbakcemile3
yok bi şi kızzzz,takılıom sdce Şenizhadi ordann
aman bana patla sorun değil sana kızacak halim yok
derim hmmm yok kesin yine bişey var bunda...
a.s.
canım ben sana cevap yazdım mı bılemedım yaaaaa bilmiyorumkismile
ınsallah canım dualarım senınle :lepi: benımkı gür gür daha da gürleşirse artık işimiz var kafamçokkarıştı
tembelleşme yapıyor ama 1-2 haftalık ara ile üstesinden gelinebilecek bir tembellik...zaten kürler hep ara verilerek yapılır,mantık hep bu. ben 1,5 hafta filan ara vermiştim. uzamaya devam etmiştiMerhabalar efem tekrardan=) benim nacizane bir sorum olucak ben bu karışımı yapıodum birkaç hafta öncesine kadar toplamda zaten 7cme yakın uzama kaydettim sonra bi ara verim demiştim sonra da çok üşendim 3-4 haftadır yapmıorum nedense yani bakım yapıorum ama sinamekili yapmıyorum ve saçlarım uzamıo:S
acaba buna alıştırınc ve bırakınca uzamıo mu ki?
yani normalde de hani çabuk uzayan bir saça sahip değilim ama ayda 1cme yakın uzardı eskiden acaba saçlar tembelleşio mu ki?
kızlar benim özel albümümde de fotolarım var.eğer ilgilenirseniz arkadaşlık teklifi yollayabilirsiniz