Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

turp sağlıksız saçları döker önce,sonra yenilerini çıkartır.keşke korkup bırakmasaydınzemuszemus

turp suyu ve sinemaki formülünü uygulasm ikisi bir arada sorun olmaz dimi kuaför ablalarm :)

sevgili kkontess
saçına düşkün bayanlara umut ışığı olmuşsun bende hemen bu ışığa doğru koşanlardanım :kedi:
söylediğin kürü bende yapıcam bakalım ne kadar fark edecek.
sormak istediğim bir şey var. saçları gürleştirmek için şampuana sarımsak katıyorsunuz ya bende daha önce çamterebentini duymuştum, şampuanın içine katılıyor, bunun ne gibi bir etkisi olur tatlım ? bilgin varmı?

hee bırak da , olan saçlarını da ben yolayım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benım sacım sırtımın ortasından bıraz daha uzun canım ınsallah 3ay snunda belıme gelır allahım ınsalllaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
senınkı nerde?

ooo senınkıler ıyıymıs canım yaa benımkıler dur bakıyım hemen kaydirigubbakcemile3 benımkıler nasıl desem kı gogsumun ustundeler yaaa cok kısalar :bbo: laelaelaelaelae

hosgeldın canım ooo supermıss valla

ben de kullanıyorum zeytınyagı ısıtılmıs ıcıne de hıc bı sey eklemeden kuaforum tavsıye etmıstı ve bayaa da canlandırıyor sacı ozellıkle saclar kuruysa bırebır bence ama yaglı saclara kotu olur bence yaglı saclar yapmasın ama saclarım cok kuru uclarında kırıklarda var dıyenelre bırebır valla :lepi:

koş bebeimmm buyurraklinialirimsmile çam terebentin de çok faydalı ama önce zayıf olan saçları döküyor diye biliyorum.üstelik de miktarını iyi ayarlamak lazım ve göze dikkat etmek lazım.çünkü zehirli:kedi: şahsen kullanmadım,ama kullanan arkadaşlarımdan elde ettim bu bilgileriopuyorumnanaktan

ben kullandım cam terebentını benım saclarımı kendıne getrmıstı valla ınanılmaz dokuluyodu
sampuanımın ıcıne 1 kapak cam terebentını
1 ampul bepanten
1ampul bemix
1 ampul evigen katmıstım
cok ıı olmustu saclarım sarımsagı yapmıcaksan onu tavsıye ederım mutluluk canım

yesa bebısım uzatrsın ya yaza kadar super saclarımız olcak ınsaaaaalllhhhhhhhh :Saruboceq:
umarım su sarımsak dokulmeyı de durdurur ve gurlestırır

yesa bebısım uzatrsın ya yaza kadar super saclarımız olcak ınsaaaaalllhhhhhhhh :Saruboceq:
umarım su sarımsak dokulmeyı de durdurur ve gurlestırır

ayyyyyyyyy ınsallah canım yaa agzından bal damlıyor

bebeeeeem benım saclarım da dokulme gurlesme neyım yok hatta daha fazla gürleşirse ısımız var valla kaydirigubbakcemile3

bugün arkim dedi 'saçların yine uzadı kızzz'. alay ediyo sandım.bu konuda hassas olduğumdan (malum kırıkları çok aldı kuaför klava:) şakasına çok takılıyorlar çünküüü.ama ciddiymiş...yine uzamışlar didi :dance:

ayyyyyyyyy ınsallah canım yaa agzından bal damlıyor

bebeeeeem benım saclarım da dokulme gurlesme neyım yok hatta daha fazla gürleşirse ısımız var valla kaydirigubbakcemile3

ya benımkıler braz gurlesse ıyı olur aslında boyadan falan baya dokuldu halada dokuluyo dua et bana gurlessın ya senınkıler baya gur heralde cicim masssalllaaaaaah sırnaşık şey

ay masssallah canım masssallah
darısı bızlere ınsalllaaaaaaaah :Saruboceq:

ne güzel kuzum
bende bugün kuaföre kırtma kestirmeye gittim neyse kesiyor adam ama saç doldu üzerimdeki önlük yaa dedi ne kadar yoğunmuş saçınız kırtma kestim alt tarafı her yer doldu dedi o kadar mutlu oldum kii..yaptığım bakımların faydasını görüyorum gerçekten çok mutluyum..bu arada perçemlerim çok hoş oldu kısa zamanda resim eklerim fıstıklar...

sağol kontescim geldim umut ışığına :)) kaydirigubbakcemile5
Sangs arkadaşım gibi Bende çam terebentini bundan 2 sene önce falan denemiştim beraberinde bitkisel yağlar falanda kullanmıştım tabi o sıralarda. uzun vadede işe yaramıştı. Kafamda diken diken bir sürü saç çıkmıştı onlar uzayana kadar da fön çektirememiştim :)) sürekli kalkıyolardı ama sonra bıraktım dökülme falan var diye bitkisel şampuana başladım ama buda çok kuruttu uçları. şimdi bu bitkisel şampuanın içine sarımsak rendelemeyi düşünüyorum. bi sakıncası olmaz her halde dimi?
sarımsak ile çamterebentini kıyaslıcam bakalım bu sefer...

ohhh ne mutlu bizlereeehihoyyyt

ben yeni başladım saçımı herkese ellettim babama bile bak nasıl kalınlaştı telleri diye oda bakıo bu kız ne dıyo diye kaydirigubbakcemile3

olmaz heralde tatlım bende ılk defa denıyorum sarımsaklı sampuanı daha 3.oldu bakalım sabah okula gtmeden once yıkıcam ne kadar dokulcek bu defa ınsallah durur dokulmemız ıkımıznde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…