turp sağlıksız saçları döker önce,sonra yenilerini çıkartır.keşke korkup bırakmasaydınzemuszemusay yok gürleşmesin saçım gerek yok
ya ben turp suyu yapmıştım inanılmaz dökmüştü saçımı ondan korktumda
saçım gögsümün altında şu an 1 parmak kadar 3-4 parmak daha uzasın yeter bana. zaten zeytinyağı filan yapıyorum. bide ben zeytinyağıda eklerim belki içine hadi bakalım hayırlısı :) teşekkür ederim tatlıım
turp sağlıksız saçları döker önce,sonra yenilerini çıkartır.keşke korkup bırakmasaydınzemuszemus
ikisi birden çok yorar canım saçını.birini kullan:kedi:turp suyu ve sinemaki formülünü uygulasm ikisi bir arada sorun olmaz dimi kuaför ablalarm :)
hee bırak da , olan saçlarını da ben yolayım kaydirigubbakcemile3
benım sacım sırtımın ortasından bıraz daha uzun canım ınsallah 3ay snunda belıme gelır allahım ınsalllaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
senınkı nerde?
yawrularım ben geldimmm:icecream: ufak bi kaçamak ile komşu şehre gittim alış veriş yaptım geldim bgn :dance: şişttt kimse bilmio sölemeyin :roflol: zeytinyağı şeysine gelinceee;
1çay bardağı zeytinyağını ılıtıp,içine (yanılmıyorsam) 1 çorba kaşığı maya ezip koyuyoruz.bunu saç uçlarına sürüyoruz.kırıklar için... ama bende maya yoktu.sadece zeytin yağı kullandım.o da çok geldi... vıcık oldu biraz.ama arınması kolay:smiley-cool: o konuda endişeniz olmasın.yalnız miktarını azaltıcam ben
koş bebeimmm buyurraklinialirimsmile çam terebentin de çok faydalı ama önce zayıf olan saçları döküyor diye biliyorum.üstelik de miktarını iyi ayarlamak lazım ve göze dikkat etmek lazım.çünkü zehirli:kedi: şahsen kullanmadım,ama kullanan arkadaşlarımdan elde ettim bu bilgileriopuyorumnanaktansevgili kkontess
saçına düşkün bayanlara umut ışığı olmuşsun bende hemen bu ışığa doğru koşanlardanım :kedi:
söylediğin kürü bende yapıcam bakalım ne kadar fark edecek.
sormak istediğim bir şey var. saçları gürleştirmek için şampuana sarımsak katıyorsunuz ya bende daha önce çamterebentini duymuştum, şampuanın içine katılıyor, bunun ne gibi bir etkisi olur tatlım ? bilgin varmı?
yesa bebısım uzatrsın ya yaza kadar super saclarımız olcak ınsaaaaalllhhhhhhhh :Saruboceq:
umarım su sarımsak dokulmeyı de durdurur ve gurlestırır
ayyyyyyyyy ınsallah canım yaa agzından bal damlıyor
bebeeeeem benım saclarım da dokulme gurlesme neyım yok hatta daha fazla gürleşirse ısımız var valla kaydirigubbakcemile3
bugün arkim dedi 'saçların yine uzadı kızzz'. alay ediyo sandım.bu konuda hassas olduğumdan (malum kırıkları çok aldı kuaförklava:) şakasına çok takılıyorlar çünküüü.ama ciddiymiş...yine uzamışlar didi :dance:
bugün arkim dedi 'saçların yine uzadı kızzz'. alay ediyo sandım.bu konuda hassas olduğumdan (malum kırıkları çok aldı kuaförklava:) şakasına çok takılıyorlar çünküüü.ama ciddiymiş...yine uzamışlar didi :dance:
ohhh ne mutlu bizlereeehihoyyytne güzel kuzum
bende bugün kuaföre kırtma kestirmeye gittim neyse kesiyor adam ama saç doldu üzerimdeki önlük yaa dedi ne kadar yoğunmuş saçınız kırtma kestim alt tarafı her yer doldu dedi o kadar mutlu oldum kii..yaptığım bakımların faydasını görüyorum gerçekten çok mutluyum..bu arada perçemlerim çok hoş oldu kısa zamanda resim eklerim fıstıklar...
sağol kontescim geldim umut ışığına :)) kaydirigubbakcemile5
Sangs arkadaşım gibi Bende çam terebentini bundan 2 sene önce falan denemiştim beraberinde bitkisel yağlar falanda kullanmıştım tabi o sıralarda. uzun vadede işe yaramıştı. Kafamda diken diken bir sürü saç çıkmıştı onlar uzayana kadar da fön çektirememiştim :)) sürekli kalkıyolardı ama sonra bıraktım dökülme falan var diye bitkisel şampuana başladım ama buda çok kuruttu uçları. şimdi bu bitkisel şampuanın içine sarımsak rendelemeyi düşünüyorum. bi sakıncası olmaz her halde dimi?
sarımsak ile çamterebentini kıyaslıcam bakalım bu sefer...