ben yaptım bugün sempatiksalakcinni
1fincan kullandım ama çok geldi.bi de fazla ısıtmışım elim yandı.mübarek hemencicik ısınıyo.dikkat et yaparken çok bekletme ocaktaopuyorumnanaktan artık yarım fincan yabıcamopuyorumnanaktanetkili oldumu diye sorucam ama ilk uygulamada belli olmaz sanırım onun yerine şöyle soru soraym ne kadar zeytinyağı kullandınız acaba kontes hanımcımbayanssulusmile
1fincan kullandım ama çok geldi.bi de fazla ısıtmışım elim yandı.mübarek hemencicik ısınıyo.dikkat et yaparken çok bekletme ocaktaopuyorumnanaktan artık yarım fincan yabıcamopuyorumnanaktan
haftada 1 diyordu ben nette bi yerde okudum.içine maya da katmıştı o karı ama maya yoktu bende ondan eklemedim:icecream:boyalı ve röfleli saçların devamlı uygulaması lazım aslında çünkü olan hep saç uçlarına oluyor
haftada birmi az gelir haftada bir kere sanki çokta zor bir işleme benzemiyor sanki
ayh bana uyku geliyor çok feciii,ii geceler kuşlarrr:a015:
yıka canım ya cokta kalırsa ıyı olmaz dıye dusundum ben
noldu noldu korktun mu cicim yoksa ben yıkadım gectı bıle2.kure hazırımmmm senı gecıcemmmmmkaydirigubbakcemile3
nıye bole psikopata bagladım onuda anlayabılmıs degılım laelaelaelaelae ama cıkınca olcmeyı unuttum yesa bebişim ya :bbo: neyse anlarız bı sekılde
hee bırak da , olan saçlarını da ben yolayım kaydirigubbakcemile3ben de gece yatmadan yıkadım canım benımde hazır hıh herseylerım elımde :1closedeyes: banyodan cıkınca da foto cektım canım ama ustum falan pek perısandı nasıl koyacaksam bundan 3 ay sonra oncesı sonra dıye laelaelaelaelae
@kontes canım yaa ben dun yaptım ılk defa, uzama yok gıbı napıyım bırakıyım mı hehhehehehh :)))
ayy canım ya saka bı yana da sankı uzamıs gıbıme geldı :)))))
ben de gece yatmadan yıkadım canım benımde hazır hıh herseylerım elımde :1closedeyes: banyodan cıkınca da foto cektım canım ama ustum falan pek perısandı nasıl koyacaksam bundan 3 ay sonra oncesı sonra dıye laelaelaelaelae
@kontes canım yaa ben dun yaptım ılk defa, uzama yok gıbı napıyım bırakıyım mı hehhehehehh :)))
ayy canım ya saka bı yana da sankı uzamıs gıbıme geldı :)))))
ayh onu yazmamışım prd:kedi: opuyorumnanaktan2 saat kuşumtatlım ne kadar bekletcez pekı?
eczaneye bemiks ampül alıcam de,o verir kuşum.extra bi saç dökülmesi olmuyor,uzamasını istiyorsan sdce sinamki olur ama gürleşsin yeni saçım çıksın diyosan sarımsaklıyı kullanmalısınbi kaç sorum olcaktı
ya bu bemiks ampul denilen şey ne oluyo tam olarak vitamin vitaminse bize lazım olanı ne diyip alcaz eczaneden
saçı dökülenler oldu mu bunu uyguladıktan sonra
bide sarmsaklı şampuanı ypmıcam ben sürekli okul dershane derken olmaz o iş :) sadece şu sinamekiyi yapsam olur mu acaba.