Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eveeeeeeeeettt kızlar ilk sinamekili kürümü yapmış bulunmaktayım 4 saat geçer mi şimdi bilmiyorum :18: biraz zor oldu yaparken ama başardım streç film bulamadım evde ince çöp poşetleri vardı kestim saçımı da onunla sardım bi zararı olur mu bilmiyorum çıkarim mi kalsın mı? bir de kürden sonra sarımsaklı şampuanla yıkicam sorun olmaz di mi? :18::18:

sinemakili kür benim de saçımda şu an :) saçlarımı yumuşacık yapıyo o yüzden sürekli yapmaya çalışıyorum. geçen hafta kalmıştı gerçi ama sorun değil tam gaz devam

kızlar ben şu an lise 4 e gidiyorum lise birden beri her hafta saçımı düzlestiriyorum saçım artık mahvolmustu bir ara düzelticem die hep badem yağı falan kullardım bu seferde çok yağlanmaya basladı bıraktım bu sene saçımın rengini değistirmeye karar verdim ama boya yapsaydım dahada kötü olcatı arkadasım bana kına önerdi kına yaktım şu an saçım mükemmel ve yumuşacık ve hafif kızıllık var o kadar güzelki hiçbirşeyin yapamadığı kına yaptı saçım çok güzel parlıyor ışıl ışıl birtek uçlarındaki kırıkları kaldı onlarıda aldırdım mı tamam dır

mutluyum mutluyum

Forumda sığır iliği diye bir başlık var bu konuda iyi olduğu yazıyor ben almıştım ama kullanamadım fırsat olmadı. o başlığa bir göz at istersen

Forumda sığır iliği diye bir başlık var bu konuda iyi olduğu yazıyor ben almıştım ama kullanamadım fırsat olmadı. o başlığa bir göz at istersen

sığır iliğimi:26: ilk kez duyuyorum bi bakıyım ama saçıma sürebiliceğimi sanmıyorum onu:26:

kizlar kac zamandir icim gidiyo su sinamekili kür icin ama ben yurt disinda nerden bulcam bunu ya of of of ...
bende uygulamak istiyorum bendeeeeeeeeeeeeee :2: :2:

geçen cumartesi sinemakiyi yapmıstım ve ertesi gün yani pazar saclarımı boyamıstım yarınla sac boyayalı 1 hafta olcak ve benim dip boyam geldi bile zaten bende etki ediyomu diye denemiştim birazda. etki edioyomuş gercekten. haftaya cumartesi 2. tur bitiyo. gecenlerde kestirmiştim saclarımı ve 3 4 cm gitmişti. suan o uzunluga geldi hatta yarım santimde gecmiş olabilir. hepinize öneririm baslamaya korkanlar kafasında sorular olanlar atsın onları bi kenara ve bugun baslasın bence. annem bna herseyi kafafna sürüyosun bi gün kel kalıcaksın diyip duryo ama uzasın bi göstercem ben onlara

Son düzenleme:
Merhabalar herkese,
Ben bu kürü geçen sene denemiştim ve çok memnun kalmıştım hem daha bir gürleşmişti saçım hem de uzamıştı :)
Şimdi tekrar uygulamak istiyorum işe yaradığını biliyorum çünkü:)

Neyse size bişi sormak istiyorum şu sarımsaklı şampuan olayını da yapmak istiyorum ama kokmasından da korkuyorum tabi. Sütte pişirince kokmuyor diye duymuştum sütte pişirip şampuana katsak aynı etkiyi gösterir mi ki sizce ?

sütte pişirince gerçekden kokmuyor denedim onayladım hiç kokusuz..
ben şampuanımdan alıp kücük bir şişeye koydum sarımsağıda cezvede biraz süt koyup bi kaynattım sonra bi kaç parçaya ayırıp o ayrı kaba koyduğum şampuanıma kattım bir kapakda çamterebentin attım ben koku yok..
aynı etkiyi gösterirmisi bilemem ama koku yok denenmiştir..

bu küre başladım =) bepanten bemiks sinemaki evigen bağdem yağınla yaptım veeeeeee uzamada varda daha cok gürleşme var ilk amacım oydu zaten =) şimdi bemiks sinameki badem yağı uygulayacağım kızlar =) sacım şuan kontesinn ilk fotoğrafındaki kadar farkı görücez =)=) 10 hafta yapacağım.. iki pakette 10 tane var 8hafta ypıcam ama 2 tane kalıcak die kalmasın hiç diorm =) sonra bolca dinlendiririm =)=)=)

birazdan 3. turumun 7. kürünüü yapiiiciiiimmmm sonadaa uzunca bi ara vericiiim snzitim azmaya başladı bu aralar baş ağrısından yatamaz oldum

tr_lelli arkadaşım çok teşekkür ederim cvbın için
Ben de tam senin anlattığın gibi düşünmüştüm umarım aynı etkiyi gösteriyordur :26:

tr_lelli arkadaşım çok teşekkür ederim cvbın için
Ben de tam senin anlattığın gibi düşünmüştüm umarım aynı etkiyi gösteriyordur :26:

Rica ederim cnm

koku süte geçiyoo koklayınca anlıcaksın zaten
umarım etki aynıdır:44:

birazdan 3. turumun 7. kürünüü yapiiiciiiimmmm sonadaa uzunca bi ara vericiiim snzitim azmaya başladı bu aralar baş ağrısından yatamaz oldum

ben de aradayım minnağım, kasım başı başlıyorum inş 2.turu ben de 7 kürle bitirmiştim, üşengeçlikten
Allah şifa versin arım balım peteğim,havalar kötü aman dikkat et...

konu sahibim,kontesimden özür dileyerek yazıyorum, bu konuda cevapları bulunan mavikus arkadaşımıza ulaşabileniniz var mı?
kendisi vandaydı, isim olarak bileniniz varsa benimle irtibata geçebilir mi lütfen, yada ismi paylaşmak istemezseniz google kişi bulma hizmeti başlattı. bundan yararlanarak kendisini arayıp bizi de bilgilendirir misiniz lütfen...
anlayışınız için teşekkür ederim...

offff =( kızlar yaa ben 5.küre kadar gayet ii gitmiştim sonra bemiks bitti 10 gün snra yaptım6. kürü 3 gün geçmişti yanii.. sonra badem yagım bitti 6. kürü yapalı 10 gün oldu yarın alıp yapsam ne olur geçirdim 3 er gün etkisi kaçar mı ki :) bide uclarım çok kırık kestireyim mi sizce kıyamıorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…