normal şampuanla yıkıcaksın ya kuşum,gliss sprey de sıkıcaksın.koku kalmıyo.ben öyle yapıyorum:kedi: saç kremlerini sevmiyorum ben.saçlarımın çabuk yağlanmasını sağlıyorlar:sinifsinif:
aaaaaaaaaa sangs canım yıkamıssın sacları Allahh bende mı yıkasım sımdı yıkasam mı daha cok etkı eder yoksa bıraz daha beklesem mı sangsı gecmem gerek heheh :))
bende bu saydıklarının hiç biri yok kaydirigubbakcemile3 denemedim de.kırıklar için doğal bi kür bulmuştum geçenlerde.1çay bardağı zeytinyağını ılıtıp içine 1çorba kaşığı kuru maya ekliyordu.(tatlı kaşığı da olabilir bak emin olamadım şimdi bilmiyorumkismile) bugün onu deneyeyim dedim ama maya yokmuş,sadece zeytinyağı ısıttım sürdüm...
kuşlarım,artık okuldakiler bana 'seni her görüşümde farklı bi şekilde oluyorsun' der oldular ama değişime bi ara veremiyorum :dance:
bilen bilir önce sarışındım,sonra kahvemsi bi şe oldum,sonra kakül kestirdim.arada da gözlüğü çıkarıyorum kimse tanımıyo hahahahah :dance: neyse,şimdi de aklımda yeni bir şey var.geçen fotoşop ile oynarken yapmış bulundum.sonra da baktım baya beğendim :icecream: kakülün yan kısmına platin röfle nasıl olur ki acep? ahanda örnek foto koyuyorum.emolara mı benzerim:1shok: alıntı olmasın kuşlarım,kendi resmimi siliciimm
tatlım bu sacın daha guzel ya bence yaptrma rofle kahkulune cunku boyle super ama yıne de marjınallık ıstıyosan olabılır kaydirigubbakcemile3 bende bı ara sacımı patlıcan moruna boyatcaktım takmıstım ama annem saolsun vazgecrmıstı kaydirigubbakcemile3
ayh bebişim bnm resmimi silsene alıntından nolurreyvahedigeldismile bi arkadaşım mor yabtrdı benm,güsel de oldutatlım bu sacın daha guzel ya bence yaptrma rofle kahkulune cunku boyle super ama yıne de marjınallık ıstıyosan olabılır kaydirigubbakcemile3 bende bı ara sacımı patlıcan moruna boyatcaktım takmıstım ama annem saolsun vazgecrmıstı kaydirigubbakcemile3
rc ederim bebikimmm kaydirigubbakcemile5saol canım benım ben bu sorunun bu kadar cok soruldugunu bılmıyodum kusura bakma belkı 10000.cevaplayısın sanırım kontescım ama cıdden gormemısım oncekı sayfalarda
walla ben sırf yağ ile yaptm bgn kuşum,mayam yoktu ama eriyor sanırsam içinde.kırık olmasın diye kuşum.ben geçen bi sitede izledim,olan kırığı onarmak imkansızmış,kırıkların oluşmasını en aza indrmek içinmiş bakımlar + o ürünlercanım eritiyo musun nasıl olacak..bide bu olan kırıklar filan onarmak için mi yoksa olmasın die mi?bu dediğim ürünlerde eksikleri onarrır filan diodu..tamam kırıkları gidermez ama başlangıcı engellerler
walla ben sırf yağ ile yaptm bgn kuşum,mayam yoktu ama eriyor sanırsam içinde.kırık olmasın diye kuşum.ben geçen bi sitede izledim,olan kırığı onarmak imkansızmış,kırıkların oluşmasını en aza indrmek içinmiş bakımlar + o ürünler
saol bebem ama 2-3 yıldır sarıydım,sıkılmıştım artık :sinifsinif:kkontess'cim bence saçını ilk haline döndür. Sarıya yani. Gayet yakışmış =)))
ayh bebişim bnm resmimi silsene alıntından nolurreyvahedigeldismile bi arkadaşım mor yabtrdı benm,güsel de oldu
merci hayatım Şenizsıldım tatlım
aslında takmak lazım,haklısın.uzattığımı kestirmek zorunda kaldım baksana bana eyvahedigeldismilesağol canım taktım yine bu kırıklara ben yalmaz:
merci hayatım Şeniz
ben kendisini ilk syfadaki ilk msja yönlendirdim cnm boshayallersmile
sağol canım taktım yine bu kırıklara ben yalmaz:
ben yaptım bugün sempatiksalakcinnikırıklar için bu sitede okumuştum zeytinyağını ısıtıp uçlarına sürüyosun çok iyi geliyormuş sonra araştırdım zeytinyağı ısıtılarak uygulandığında normalden daha fazla etkili oluyormuş
özellikle kırıklara iyi geliyormuşyerimseniben