- 4 Ağustos 2011
- 56
- 0
aa ne güzel notunuda alıo hatun imrendim valla
evet kuşum ben notumu alıyorum ve devamıda var onu yazmadım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ne güzel notunuda alıo hatun imrendim valla
evet kuşum ben notumu alıyorum ve devamıda var onu yazmadım:)
bende bundan sora öyle yapıcam bende uygulamalarımı not edicem iyi örnek oldun saol şekerim
rica ederim canım yarın görusmek uzere mesaım doldu iş bitti:)
merhaba kızlar,
benim saçlarım 2 aydır ciddi şekilde dökülüyor öyle böyle değil banyodan sonra ve normalde de avuçlarıma bi dünya saç geliyor sinamekili kürü yapmak istiyorum fakat okuduğuma göre 5 veya 6. küre kadar bayağ dökülüyormuş o yüzdende yapamadım korkudan zaten saçlarım dökülüyor iyice dökülürse kel kalmaktan korkuyorum ayrıca saçlarım yumak yumak olmayada başladı dolaşıyor açamıyorum nefret ediyorum halimden resmen aynalara küstürdü bu durum beni lütfen bana bir yol gösterin ne yapmalıyım hemen başlayayım mı sinamekili küre yoksa öncesinde önereceğiniz başka şeyler var mı ? yılbaşında nişanım olucak ve ben bu saçlardan nefret ediyorum eskisi gibi gür ve güzel saçlarım olsun istiyorum doktora gittim fakat hiç bişyeim yokmuş mevsimselmiş geçer diyorlar fakat benim hiç bu kadar saçlarım dökülmemişti... yardım edin ne olur
merhaba kızlar,
benim saçlarım 2 aydır ciddi şekilde dökülüyor öyle böyle değil banyodan sonra ve normalde de avuçlarıma bi dünya saç geliyor sinamekili kürü yapmak istiyorum fakat okuduğuma göre 5 veya 6. küre kadar bayağ dökülüyormuş o yüzdende yapamadım korkudan zaten saçlarım dökülüyor iyice dökülürse kel kalmaktan korkuyorum ayrıca saçlarım yumak yumak olmayada başladı dolaşıyor açamıyorum nefret ediyorum halimden resmen aynalara küstürdü bu durum beni lütfen bana bir yol gösterin ne yapmalıyım hemen başlayayım mı sinamekili küre yoksa öncesinde önereceğiniz başka şeyler var mı ? yılbaşında nişanım olucak ve ben bu saçlardan nefret ediyorum eskisi gibi gür ve güzel saçlarım olsun istiyorum doktora gittim fakat hiç bişyeim yokmuş mevsimselmiş geçer diyorlar fakat benim hiç bu kadar saçlarım dökülmemişti... yardım edin ne olur
2. kürden 2 cm uzama süper gerçekten, kürden önce saçların 1 ayda ne kadar uzuyodu canım hep mi böyle hızlı uzardı? Ben saçlarımı makina ile kurutuyorum yoksa baş ağrısından ölüyorum
ben 6. kürümü uygulayaccagım yaklasık 17 eylulde basladım ve ben haftada bır uyguluyorum.. haftada ıkı kere uygulamnın cok daha fazla etkılı oldugu kanısında degılım ama sende basaarılı olmus . uzama daha ıyı masallah dıyorum. bende hıcbır elektrıklı alet kullanmadım ne masa ne duzlestırıcı daha 2 ayda kullanmayı dusunmuyorum su sıralar sacımın boyasının akmasından baska ıkıncı sorunum var sacımda kepek oldu o kadar onun ıcınde sırkelı su uygulayacagım ...
kızlar sarımsaklı şampuanımı hazırladım ben .şampuanımın içine 6 diş sarımsak rendeledim. bu şampuanla yıkadım saçlarımı ama bariz sarımsaklar saçlarıma yapıştı resmen.yıkadım bol su ile duştan çıktığımda saçlarımı taradım resmen sarımsaklar taradıkça saçlarımdan döküldü.sizde de böylemi oluyor bilemedim :95:
merhaba kızlar,
ilk sinemakili kürümü bugün yapmş bulunmaktayım umarım yaza kadar bir rapunzel olurum bende
ilk sinemakili kürümü bugün yapmş bulunmaktayım umarım yaza kadar bir rapunzel olurum bende
aycangul arakadasımız 20 Ekim 2011 saat 14:05’ ten 22 Ekim 2011 saat 16:41’ e kadar Ay Aslan burcunda küçülecek;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
dediği için dayanamadım dün sacıma 6.kürümü uyguladım.. şuan yumusacık gercekten faydasını gördum .ben bırkere uzun sure beklettım oda 8 saat surdu sabaha kadar yıkamamıstım ama o gunun ertesınde kepeklenme oldu dun 6. kurumu 1 saat beklettım yıkadım ben banyoda avonun sac ucları ıcın balsamını kullanıyorum cıkmadna onu uclarına uyguluyorum hem yumusatıyor hem cok ıyı gelıyor kırıklara . resımlerını koyacagım . cıktıktan sonra da kuruyunca elıdorun ısıldayan parlaklık resımdede göruceksınız ortadakı serumu kullanıyorum kırıkları ıcın suan bayagı bır kırıklarım kectı ben bu bakım kurunu uygulamadan önce sacımı 3 defa boyamıstım yıpranmıstı bu bakım gercekten ınanılmaz etkılı toparladı sacım allahıma şükürler olsunkı dökulmuyor kırıklaırm azaldı daha canlı uzamasıda benım sacım eskısedende gec uzardı o uzamanın yanında suan 2 katı daha fazla uzuyor dıyebılırm..eger kepek sorununuz varsa cıkarken son durulama suyuna bıraz elma sırkesı katın cok ıyı gelıyor kepegı azaltıyor..Eki Görüntüle 276913 avonun sac balsamında Yıpranmış saçları yenileyerek gerçek ışıltısını ve parlaklığını geri kazandırır.Banyodan sonra nemli saça uygulayın.Durulamayın.dıyor ama ben banyodan cıkmadan önce yapıyorum bıraz duruluyorum .. öyle alıstırdım cunku sacımı ..allah hepnıze cuma mubarek gunde dualarınızı kabul etsın ınsallah. istedıklerınız allahın izniyle olması dılegıyle..
Eki Görüntüle 276914 buda avonun balsamı
hayırlısı olsun canım sende bir rapunzel olursun inşallahn aramıza hoşgeldin..:
Hoş geldin, umarım sen de çok çabuk faydasını görürsünn.