- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
nasıl güvenilicek benimde öyle sıkıntım var şu renk bu renk diyorum gösteriorum maymuna çevirio kuaförler sırf para alma kiçin
topiğin en başında yayınlanmış fotoğraftaki saç ne kadar zaman içide okadar uzamış merak içindeyim
İlk mesajda 3 aylık kullanımda okadar uzadığını belirtmiş sevgili RuhPastası
aaa çok iyimiş be ozaman hemen kesitirip saçlarımın uçlarından kullansammı ki:97:
Ben de Şubat ayından beri düzensiz kullanmama rağmen çok faydasını gördüm kullan pişman olmazsın zaten çok düşük maliyeti olan bi kür
Kızlar ben bu küre Şubat ayında başladım ve düzensiz aralıklarla 2 tur yaptım bahar aylarından eylüle kadarda hiç kullanmadım. Normalde saçlarım ayda 1 cm uzamayı bile zar zor görür ve Şubattan beri sayısız kez kestirdim uçlarından. Şuan saçım böyle. Başladığımdan omuzlarımdaydı. Sizce iyi uzamışmı :26::26:
Eki Görüntüle 276534
topiğin en başında yayınlanmış fotoğraftaki saç ne kadar zaman içide okadar uzamış merak içindeyim
Teşekkür ederim canıımm
ruspastası kontes bu kürü 3 ay denedı bu sekılde uzattı 3 aylık sonuc o ama her 8 haftada bır saçı 2 hafta dınlendırdı sanırım hiçbirşey uygulamadı oyuzden sac 3ay dan 3.5 aya cıkmıs oluyor arkadaslar bekleme suresıyle beraber cunku sac 8. Kürden sonra ılk tur bıtıyor ve( ilk tur demek sacın 8 defa bu kür ile uygulanması demek oda 8 hafta yapıyor yanı 2 ay . ) her ıkıayda bır dınlendırılmelı sac cunku dipleri kuruyor kepek oluyor bazen.ben sarmısaklı şampuan hiç uygulamadım sadece sinameki kürünü uyguladım saçlarım için umarım anlaşılır olmustur.
gayet açık oldu saol ...ya ayda 3 cm uzasa gene razıyım ben
bu arada ruspastası arkadasımızın ben butun yazdıklarını okudum ılk basladıgı zmanları bilirim kontes 21. 11.2009 da basladı bu kürü uygulamaya ve biz 2011 ın 10. Ayındayız dusunun 2 yıl olucak 1 ay sonra kontesın bu saç olayıyla ılgılendıgı ve aynı zmanda aycangul arkadasımızın ay takvimine göre uyguladı hemen hemen bıraz gec olsa bıle sonradan uyguladıgı butun kürler onun takvımıne göre onunda sıze topigini yazayım bir göz atın zararını görmezsınız . Ama sacmın boyası acayip aktı:s tek sorunum o bırde bu sıraar bende kepeklenme oldu onuda bır sekılde atlatacagım sirkelı suyla ınsallah allahıma sukurler olsunkı saclarım cok canlı uzamasada sorun degıl canlansın yeter..http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html aycan gul arkadasımızın ay takvımı hangı zmanlarda sacın kesılecegı hangı zmanlarda bakım yagı kullanılacagı hangı zmanlarda boyanacagı hepsı var ondanda allah razı olsun..
aa asaç rengini akıtıyor mu bu kür ...ben zar zor elde ettim naısl göze alırım
söyle dıyeyım sana ben ılk zmanlarda uygulamasını bılemedım sacımın hepsıne suruyordum . Halbukı dıplerıne surmek yeterlıymıs oyuzdende cok aktı sacımın boyası cikolata kahveydı suan sarı oldu oyuzden diplere uygulasan cok akıtmaz sanırm ben 3 ay sonra boyuyacagım nasipse..suan bakım asamasında boyamak ıstemıyorum..
bu arada ben 17.09.2011 eylül ayının 17 sınde basladım
1. Tur
1.uygulama-------->17 eylül cumartesı 45 dk saat bekletıldı
2.uygulama -------->24 eylül cumartesı 1 saat bekletıldı
3. Uygulama-------->1 ekım cumartesı 2 saat bekletıldi
3.uygulama sonu 1.5 santım
4.uygulama--------->10 ekim pazartesi 1.5 saat bekletildi
4.uygulama sonu 2 santim
5. Uygulama------- ->15 ekim cumartesı 8 saat bekletildi.
5.uygulama sonu 3 cm
6.uygulama---------->21 ekim cuma............................
7 uygulama----------->29 ekim cumartesı...........................
8. Uygulama---------->5 kasım cumartesı...........................
Saçı dinlendirme aşaması(2 hafta sac dınlendırme)
bayramda nişanım var saçlarımın rengi önemli olduğu için göze alamadım ay kafam karıştı valla