Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım ama bana pek etki etmıyo gbi o avonun kuru uc onarıcısı nasıl ki hiç kullanan var mı
kontes bu konusmamızı hatırladın mı canım simdi saclarım eski uzunluguna geldi gectii bile ama kırıklarım tekrar cogaldı hemde düzlestrmedgm halde hic bi elektrkli bişi kullanmadım ama nie böle olyo annlamadım. gliserini denicem bide bol bol vitamin takviye edicem. nem oranı ve vitamin azlığından oluyumus kırıklar
saçların ince telliyse ne yazık ki kırıkları engellemek çok zor oluyor
bende de war aynı sorun
Ben kullanıyorum şu mavi şişeli olandan, çokta memnunum sadece kokusu pek hoş değil :26:
kalın telli ama boyadan dolayı sanırım.. gliserini kullanım mı sence
kullan tabiii
ben sacımı önce kestırdım uclarından uc parmak sonra bu kürü uygulamaya basladım 17 eylül gunu cektirdigim resim bu ve bugun 14 ekim 1 ay olucak son halı önden bır fotom yok ama 2 cm fark var arkadaslarEki Görüntüle 273004
canım pazar günü sacımı boyicam acaba önce badem yagı sürsem sora boya yapsam nolur sacım tülermesin die yapım mı bu dediğimi.
nerden bileyim kuş:18: denemedim öyle bi şey
nerden bileyim kuş:18: denemedim öyle bi şey
tam canım genede saolasın. ya benim saclarım dalgalı ve suan dalgaları tam oturdu yerine yani tam istediğim şekilde. yıkasamda hep istediğim gibi duruyo. o yüzden simdi kimyasal bişi yaparsam bozulur mu ki kıvırcıkları acep:44:
ne yazık ki kıvırcık saçım da olmadığından...
ama kendi kıvırcıklığın değil mi?
boyayla neden bozulsun dna'nı değiştirmez ki boya
yok hayatım anlamadın sen beni kimyasal sonucta dalgalarımın düzensz olmasına neden olabilir mi acaba die sormustum ama boyıyacağım kararımı verdim :18: zaten ilk boyayışım degil. ama o zamnlar boyadığımda bozmuşmuydu hatrlamıyorum o yuzden sordum.