Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bide bişi sorcam. evde bemiksin hapınıda buldum ben. acaba içsem içdende dıştanda destek versen nasıl olur kı ??

kontes bu konusmamızı hatırladın mı:KK1: canım simdi saclarım eski uzunluguna geldi gectii bile ama kırıklarım tekrar cogaldı hemde düzlestrmedgm halde :KK50: hic bi elektrkli bişi kullanmadım ama nie böle olyo annlamadım. gliserini denicem bide bol bol vitamin takviye edicem. nem oranı ve vitamin azlığından oluyumus kırıklar

saçların ince telliyse ne yazık ki kırıkları engellemek çok zor oluyor
bende de war aynı sorun:KK4:

selam kızlar

benimde saçlarım çok kırıldı

ne yapıcam bilmiyorum

kınanın iyi olduğunu söylüyorlar

kına yakıcam bakalım nasıl olacak

bir ara yağlara kafayı takmıstım her hafta uyguluyordum

bu seferde saçım çok yağlanmaya basladı bıraktım

çook dertliyim çoook

:KK5::2::KK14::18::KK50::KK43::KK30::KK25:

fotosunu koyabilir mısin canım

$avon-advance-techniques-damage-repair-split-end-mender.jpeg

Benimki bu canım

son halı dalgalı olduug ıcın tam bellı olmuyor duzledıgım zman gösterıcegım:KK70:

Eklentiler

• $Photo-0569.jpg
    $Photo-0569.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
ben sacımı önce kestırdım uclarından uc parmak sonra bu kürü uygulamaya basladım 17 eylül gunu cektirdigim resim bu ve bugun 14 ekim 1 ay olucak son halı önden bır fotom yok ama 2 cm fark var arkadaslar $Adsız.jpg

nerden bileyim kuş:18: denemedim öyle bi şey

tam canım genede saolasın. ya benim saclarım dalgalı ve suan dalgaları tam oturdu yerine yani tam istediğim şekilde. yıkasamda hep istediğim gibi duruyo. o yüzden simdi kimyasal bişi yaparsam bozulur mu ki kıvırcıkları acep:44:

nerden bileyim kuş:18: denemedim öyle bi şey

tamm cnım genede saolasın. ya benim saclarım dalgalı ve suan dalgaları tam oturdu yerine yani tam istediğim şekilde. yıkasamda hep istediğim gibi duruyo. o yüzden simdi kimyasal bişi yaparsam bozulur mu ki kıvırcıkları acep:44:

tam canım genede saolasın. ya benim saclarım dalgalı ve suan dalgaları tam oturdu yerine yani tam istediğim şekilde. yıkasamda hep istediğim gibi duruyo. o yüzden simdi kimyasal bişi yaparsam bozulur mu ki kıvırcıkları acep:44:

ne yazık ki kıvırcık saçım da olmadığından...:KK1:

ama kendi kıvırcıklığın değil mi?
boyayla neden bozulsun :KK31: dna'nı değiştirmez ki boya

ne yazık ki kıvırcık saçım da olmadığından...:KK1:

ama kendi kıvırcıklığın değil mi?
boyayla neden bozulsun :KK31: dna'nı değiştirmez ki boya

yok hayatım anlamadın sen beni :KK1: kimyasal sonucta dalgalarımın düzensz olmasına neden olabilir mi acaba die sormustum ama boyıyacağım kararımı verdim :18: zaten ilk boyayışım degil. ama o zamnlar boyadığımda bozmuşmuydu hatrlamıyorum o yuzden sordum.

yok hayatım anlamadın sen beni :KK1: kimyasal sonucta dalgalarımın düzensz olmasına neden olabilir mi acaba die sormustum ama boyıyacağım kararımı verdim :18: zaten ilk boyayışım degil. ama o zamnlar boyadığımda bozmuşmuydu hatrlamıyorum o yuzden sordum.

Benim saçlarım da kıvırcıkdı ama şuan İstanbul'un havası suyu, boya derken saçlarım artık dalgalı oldu. fakat 1 haftadır saçıma zeytinyağı sürüyorum uçlarına, bir bandanayla saçımı pinup modeli sarıp saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum. 1 2 saat öyle duruyorum bazen 30 dk, sonra duş alıp saçlarımı kendi haline bırakıyorum, öyle kuruyor. Şimdi eskisi gibi kıvır kıvır oluyor saçlarım, mükemmel şekilde parlıyor.

kızlar bişe sorucam benim saçlarım boyalı bende bu küre başlıcam.saç rengi fln açıyo deniliyo çok mu açıyo acaba

Mükemmel bir tarif hemen hemen koşun malzemeleri tamamlayın ve fısfıslayın saçları...:KK9:
Kızlar çalış gibi saçlarım bile yumuşadı nişanlım bile inanamadı hep kuru ve şekil almakta benle inatlaşan saçlarım uslandı tabiki uzayacak işaallah sonucu yazarım haftada bir yapmaya karar verdim bugün 2.kürüm(şuan saçımda)..bence süperrrrrrrrrr:21:

X